Navigáció

  • Ugrás a tartalomhoz

Nébih

  • Hivatal
    • Rólunk
      • Ismerje meg hivatalunkat
      • Szervezeti felépítés
      • Karrier
    • Közérdekű adatok
      • Gazdálkodási adatok
      • Integrált Többéves Nemzeti Ellenőrzési Terv
      • Országos Főállatorvosi Jelentés
    • Projektek
      • Termékmustra
      • EU támogatással megvalósult projektek
    • Kutatás Fejlesztés és Innováció
      • EFSA Focal Point
      • Codex Alimentarius (CCMAS)
      • A Nébih könyvtára
      • Publikációk és K+F+I
      • Élelmiszerlánc-biztonsági Kihelyezett Tanszék
  • Aktuális
    • Aktualitások
      • Friss hírek
      • Termékvisszahívás
      • Hatósági hirdetmények
      • Jogsértés listák
      • Képzések, rendezvények
    • Tudástár
      • E-szám kereső
      • Védjegyek
      • Veszélyzóna
    • Kampányok, kiadványok
      • Kampányok és aloldalak
      • Nébih kiadványok
      • Nébih oktatás
    • Riasztások
      • Nemzetközi riasztási rendszerek
      • Tűzgyújtási tilalom
  • Állat
    • Szakterületek
      • Állategészségügy
      • Állategészségügyi diagnosztika
      • Állatgyógyászati termékek
      • Állati melléktermék
      • Állattartás és -tenyésztés
      • Hal- és vadgazdálkodás
      • Takarmány
    • Fő betegségek
      • Afrikai sertéspestis
      • Bőrcsomósodáskór
      • Kéknyelv
      • Lóbetegségek
      • Madárinfluenza
    • További témák
      • ENAR
      • Kitörések és mentességek
      • Országos Halgazdálkodási Adattár
      • Élő állat export-import
      • Laboratóriumi vizsgálatok
    • Gyűjtemények
      • Nyomtatványok
      • Ügyintézés
      • Állatokkal kapcsolatos adatbázisok
      • Gyakran ismételt kérdések
  • Élelmiszer
    • Szakterületek
      • Borászat, alkoholos italok
      • Élelmiszerbiztonság
      • Élelmiszer-előállítás
      • Élelmiszer-forgalmazás
      • Közétkeztetés
      • Vendéglátás
    • További témák
      • Etilén-oxid
      • Vágóhidak
      • Összetevő-helyettesítés
      • Új élelmiszer
      • Laboratóriumi vizsgálatok
    • Gyűjtemények
      • Nyomtatványok
      • Ügyintézés
      • Élelmiszerrel kapcsolatos adatbázisok
      • Gyakran ismételt kérdések
  • Növény
    • Szakterületek
      • EUTR
      • Fajtaminősítés
      • Növényegészségügy
      • Növényvédelem
      • Növényvédő szer, termésnövelők
      • Szaporító- és ültetvényanyag
      • Szőlő- és gyümölcsültetvény létesítés
      • Termőföldvédelem
      • Vetőmag
    • További témák
      • Erdőtűzvédelem
      • Növényvédő szer hatóanyagok
      • Parlagfű
      • Termésnövelők
      • Visszavont, lejárt szerek
      • Laboratóriumi vizsgálatok
    • Gyűjtemények
      • Nyomtatványok
      • Ügyintézés
      • Növényekkel kapcsolatos adatbázisok
      • Gyakran ismételt kérdések
  • Átfogó témák
    • Területek, témakörök
      • Brexit
      • Bioüzemanyag
      • Felügyeleti díj
      • Ökológiai gazdálkodás
      • TRACES
      • Tisztességtelen forgalmazói magatartás
    • Laboratóriumok
      • Központi oldal
      • Állategészségügyi diagnosztika
      • Borászat, alkoholos italok
      • További élelmiszerlánc vizsgálatok
    • Gyűjtemények
      • Nyomtatványok
      • Ügyintézés
      • Egyéb adatbázisok
      • Gyakran ismételt kérdések
    • Kiemelt keresők
      • EUTR kereső
      • FELIR kereső
      • Helyi termelő kereső
      • Öko vetőmag kereső
      • Őstermelő kereső
  • Kapcsolat
    • Szervezet
      • Nébih Igazgatóságok
      • Nébih laboratóriumok
      • Kormányhivatalok
    • NÉBIH elérhetőségek
      • Nébih Zöldszám
      • Ügyfélszolgálat
      • Sajtókapcsolat
      • Hatósági jogsegély
    • Egyéb elérhetőségek
      • Élelmiszermentő Központ NKft.

Vendéglátás

1970. január 1., csütörtök

Gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálata - részeredmények

1970. január 1., csütörtök

Készétel menüsorok 20 pontos, súlyozófaktoros érzékszervi vizsgálata és minősítése

1970. január 1., csütörtök

Fokozottan ügyeljenek a vállalkozások a tojások kezelésére

1970. január 1., csütörtök

Minőségvezérelt Közétkeztetés Program

A Nébih
Elérhetőségei

Töltse le
Applikációnkat

ikon Kiemelt témák

  • Minőségvezérelt Közétkeztetés Program - Létesítmény minősítés

  • Készétel menüsorok 20 pontos, súlyozófaktoros érzékszervi vizsgálata és minősítése

  • Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához - Vendéglátás GHP

  • Közétkeztetési Szakácsverseny

Közétkeztető konyhák minősítő rendszere

2016. június 23., csütörtök

Tanévzáró értékelést adott ki a NÉBIH a közétkeztető konyhákról

Minőségvezérelt Közétkeztetés Program

2016. január 21., csütörtök

A közétkeztetés minőségének javulása mindannyiunk érdeke

2015. október 12., hétfő

Elindult a közétkeztető konyhák minősítő rendszerének tesztüzeme

Minőségvezérelt Közétkeztetés Program

2015. október 12., hétfő

Elindult a közétkeztető konyhák minősítő rendszerének tesztüzeme

2021. május 21., péntek

Július 1-jétől megszűnik a külön engedély, és május 22-től változik a kistermelőkre vonatkozó szabályozás

2016. november 15., kedd

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

2015. október 14., szerda

Közétkeztető cégnél intézkedett a NÉBIH

  • Előző
  • Következő

Vendéglátás

2021. május 21., péntek

Július 1-jétől megszűnik a külön engedély, és május 22-től változik a kistermelőkre vonatkozó szabályozás

Salmonella kimutatására szóló engedély illetve kijelölés feltételei

Vendéglátás GHP

2017. augusztus 31., csütörtök

Megvannak a Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntőjének helyszínei, csapatai

2016. január 29., péntek

OKÉS 2015-16 - döntős csapatok

  • Előző
  • Következő

Hírek, videók

2015. július 29., szerda

Nyár, fagyi, Balaton, NÉBIH = biztonság

2015. november 13., péntek

Nemzeti érdek az egészséges élelmiszerrel való ellátás

NÉBIH Közlemény - Rossz minőségű fertőtlenítőszerekre figyelmezteti a vállalkozókat a NÉBIH

A nyers tej fogyasztás kockázatai

Kérdezz-felelek a liszteriózisról

Kérdezz-felelek az élelmiszeradalékanyagokról

Kérdezz-felelek a primőr zöldségekről és gyümölcsökről

Kérdezz-felelek a trichinellózisról

2014. június 24., kedd

Kérdezz-felelek a botulizmusról

Kérdezz-felelek a dioxinok egészségi kockázatáról

  • Előző
  • Következő
Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.
  • Hivatalunk
    • Bemutatkozás
    • Szervezeti felépítés
    • Gazdálkodási adatok
    • Felügyeleti szervünk
    • Projektek
    • Kapcsolódó linkek
    • Adatkezelési tájékoztató
    • Akadálymentességi nyilatkozat
    • Üzemeltetési információ
  • Szakterületek
    • Állat-egészségügy és állatvédelem
    • Állategészségügyi diagnosztika
    • Állatgyógyászati termékek
    • Borászat és alkoholos italok
    • Élelmiszer- és takarmánybiztonság
    • Élelmiszerlánc-biztonsági laborhálózat
    • Felügyeleti díj és forgalmazói ellenőrzés
    • Járványvédelem
    • Kiemelt felderítés, EUTR
    • Kockázatkezelés
    • Mezőgazdasági genetikai erőforrások
    • Növény-, talaj- és agrárkörnyezet-védelem
    • Rendszerszervezés és felügyelet
  • Ügyintézés
    • Élelmiszer
    • Állat
    • Növény
    • Labor/Egyéb
  • Kapcsolat
    • Nébih Igazgatóságok
    • Nébih Laboratóriumok
    • Kormányhivatalok
    • Sajtókapcsolat
    • Ügyfélszolgálat
    • Hatósági jogsegély
    • Élelmiszermentő Központ
  • Gyakori kérdések
    • Élelmiszer
    • Állat
    • Növény
    • Laboratóriumok
    • Labor/Egyéb

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca. 24.
Levelezési cím: 1525 Budapest. Pf. 30.

E-mail: ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
Zöld szám: 06-80/263-244
Telefon: 06-1/ 336-9000
Fax: 06-1/336-9479