konyha

Nébih közétkeztetés oldal

Magyarországon napjainkban csaknem 10.000 főző- és tálalókonyhán naponta másfél-kétmillió ember étkezik. A közétkeztetés tehát egy rendkívül jelentős, ugyanakkor összetett és többszereplős szolgáltatás.

Közétkeztetési aloldalunk megtalálhatók mind a Minőségvezérelt Közétkeztetési Programra vonatkozó információk, mind pedig a közétkeztetési tárgyú közbeszerzésekkel kapcsolatos rendeletben (676/2020. (XII. 28.) Korm. rendelet) szereplő adatbázisok és keresőfelületek.

A rendeletről bővebben "Jelentős változások a közétkeztetési közbeszerzésekben" című cikkünkben olvashatnak.

Az útmutató az  "Útmutató a közétkeztetés tárgyú közbeszerzések tekintetében alkalmazandó eljárások sajátos szabályairól" linkre kattintva letölthető.

TÉSZ, TCS és piacszervezők

Közétkeztetők

Kiváló Minőségű Élelmiszer

Öko termelők

Élelmiszer-előállítók, -forgalmazók és kistermelők

Földrajzi árujelzős termékek