Felkészítő anyagok - kozetkeztetes
A minősítés rendszere
A minősítés egységes és átlátható rendszert alkot. Az alapját képező csekklisták (főzőkonyha, tálalókonyha) nyilvánosak, honlapunkról bárki letöltheti és önellenőrzési feladatainak teljesítéséhez felhasználhatja. Az átláthatósághoz hozzátartozik az is, hogy az eredményeket a fogyasztók is megismerhetik. Az értékelés, azaz a minősítés, az iskolában már jól ismert módszerrel, 1-5-ig terjedő „osztályozással” zajlik, a csekklistáról megszerezhető pontok %-os arányában.
90 - 100% jeles (5)
80 - 89% jó (4)
70 - 79% közepes (3)
60 - 69% elégséges (2)
60% alatt elégtelen (1)
(Az elérhető összpontszám minden esetben más, attól függően, hogy milyen tevékenységeket végez az adott létesítmény)