Xylella fastidiosa konferencia
2021. február 23., kedd

Xylella fastidiosa konferencia

Az EFSA immár harmadik alkalommal rendezi meg a Xylella fastidiosa-val kapcsolatos európai konferenciát, amelyre 2021. április 26-30-ig online kerül sor. Az eseményre regisztrálni 2021. március 7-ig lehet.

ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022
2021. február 23., kedd

ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

Save the date! – ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

Átfogó vizsgálat indul az alternatív fehérjeforrások területén
2021. február 9., kedd

Átfogó vizsgálat indul az alternatív fehérjeforrások területén

Származás, minőség, biztonság
2020. december 9., szerda

Származás, minőség, biztonság

Megjelent meg az EFSA szintetikus biológia útján nyert mikroorganizmusokról szóló szakvéleménye
2020. november 24., kedd

Megjelent meg az EFSA szintetikus biológia útján nyert mikroorganizmusokról szóló szakvéleménye

Kíméletes bánásmód a vágás során
2020. június 24., szerda

Kíméletes bánásmód a vágás során

Listeria előfordulásának csökkentése fagyasztott zöldségekben
2020. május 4., hétfő

Listeria előfordulásának csökkentése fagyasztott zöldségekben

Nyilvános konzultáció a perfluor-alkil anyagok humánegészségügyi kockázatával kapcsolatban
2020. március 6., péntek

Nyilvános konzultáció a perfluor-alkil anyagok humánegészségügyi kockázatával kapcsolatban

Génsebészettel kapcsolatos nyilvános konzultáció az EFSA-nál
2020. március 4., szerda

Génsebészettel kapcsolatos nyilvános konzultáció az EFSA-nál

Friss információk jelentek meg a több országot érintő Salmonella Enteritidis fertőzésről
2020. február 27., csütörtök

Friss információk jelentek meg a több országot érintő Salmonella Enteritidis fertőzésről

Új adatokkal frissült az EFSA élelmiszer-fogyasztási adatbázisa
2020. február 17., hétfő

Új adatokkal frissült az EFSA élelmiszer-fogyasztási adatbázisa

Január 31-ig lehet jelentkezni a 2020 szeptemberében induló EU-FORA programra
2020. január 9., csütörtök

Január 31-ig lehet jelentkezni a 2020 szeptemberében induló EU-FORA programra

Karácsonyi menü maradék nélkül
2019. december 19., csütörtök

Karácsonyi menü maradék nélkül

Megjelent a legújabb jelentés a zoonózisokról
2019. december 17., kedd

Megjelent a legújabb jelentés a zoonózisokról

Nyilvános konzultáció az ochratoxin A-val kapcsolatban
2019. december 12., csütörtök

Nyilvános konzultáció az ochratoxin A-val kapcsolatban

Újabb információk a TSE-ről
2019. december 12., csütörtök

Újabb információk a TSE-ről

Megjelent az EFSA tudományos véleménye a csecsemők hozzátáplálásának elkezdésére alkalmas életkor meghatározásáról
2019. október 17., csütörtök

Megjelent az EFSA tudományos véleménye a csecsemők hozzátáplálásának elkezdésére alkalmas életkor meghatározásáról

Frissítette az EFSA az étrendi referenciaértékek adatbázisát
2019. szeptember 12., csütörtök

Frissítette az EFSA az étrendi referenciaértékek adatbázisát

Növényvédőszer-maradékok az élelmiszerekben – Van ok az aggodalomra?
2019. augusztus 1., csütörtök

Növényvédőszer-maradékok az élelmiszerekben – Van ok az aggodalomra?

Megjelent az EFSA legújabb növényvédőszer-maradék jelentése
2019. június 28., péntek

Megjelent az EFSA legújabb növényvédőszer-maradék jelentése