Nem állami laboratórium engedélyezése vagy nyilvántartásba vétele
2019. március 12.

Nem állami laboratórium engedélyezése vagy nyilvántartásba vétele

A földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet 20. § (1) bekezdés c) pontja az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény 33. § a) pontjában foglaltak tekintetében élelmiszerlánc-felügyeleti szervként az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró megyei kormányhivatalt jelölte ki.

A jód élettani jelentősége és túladagolásának kockázatai
2018. szeptember 11.

A jód élettani jelentősége és túladagolásának kockázatai

A jód a természetben széleskörűen elterjedt, az emberi szervezet normális működéséhez elengedhetetlenül szükséges (esszenciális) elem. Hozzájárul a pajzsmirigy hormonjainak  termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, elősegíti a gyerekek megfelelő növekedését.

Tropán alkaloidok
2018. március 22.

Tropán alkaloidok

Az amigdalin
2018. március 20.

Az amigdalin

Kérdezz-felelek a fipronilról és a holland tojásszennyezési esetről
2017. augusztus 10.

Kérdezz-felelek a fipronilról és a holland tojásszennyezési esetről

Élelmiszer-biztonsági fogalommeghatározások
2017. január 24.

Élelmiszer-biztonsági fogalommeghatározások

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége
2016. november 15.

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

Az e-kereskedelem előnyei és kockázatai
2016. szeptember 28.

Az e-kereskedelem előnyei és kockázatai

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Közlemény ellopott megbízólevélről
2016. április 12.

Közlemény ellopott megbízólevélről

Általános tájékoztató az új élelmiszerekről

Általános tájékoztató az új élelmiszerekről

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények gyűjteménye

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények gyűjteménye

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Élelmiszerek által közvetített megbetegedések alakulása

Élelmiszerek által közvetített megbetegedések alakulása

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek

Éhezünk és pazarolunk

Éhezünk és pazarolunk

NÉBIH kerekasztal a 2015. évi gabonatermés élelmiszerbiztonsági kérdéseiről
2015. augusztus 6.

NÉBIH kerekasztal a 2015. évi gabonatermés élelmiszerbiztonsági kérdéseiről

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Ms Excel alapú módszer célorientált mintavételi terv készítéséhez

Ms Excel alapú módszer célorientált mintavételi terv készítéséhez

WHO Egészség Világnap – Élelmiszerbiztonság

WHO Egészség Világnap – Élelmiszerbiztonság