null Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Frecskáné Dr. Csáki Katalin NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Katalin Frecskáné Csáki, Dr.

Stevia: az édesítőszeren túl

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Kemenczei Ágnes, Izsó Tekla, Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Maczó Anita, Dr. Kasza Gyula

Lezárult / Published: 2016

 

Emulgeálószerek, avagy hatékony felszívódás fokozó ágensek élelmiszereinkben

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Lezárult / Published: 2016

 

Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázatértékelése

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Zentai Andrea, Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Sali Judit, Prisztóka Renáta, Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária, Mészáros László

Lezárult / Published: 2014

 

Nanoanyagok felhasználása az élelmiszerláncban

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Zentai Andrea, Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária

Lezárult / Published: 2014

 

Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária

Lezárult / Published: 2014

 

Synthetic surfactant food additives can cause intestinal barrier dysfunction

A szintetikus felületaktív élelmiszer-adalékanyagok bélbarrier-diszfunkciót okozhatnak

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése
2022. január 20, csütörtök

Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése

A 2022. január 1-jén átadott utolsó funkciókkal lezárult az állategészségügyi diagnosztikát kiszolgáló LABOR rendszer kialakítása és üzembe helyezése. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2021. július 1-jétől több lépcsőben hajtotta végre az ágazat ügyviteli rendszerének átvezetését a digitális térbe. Ezzel megvalósult a modernizációs intézkedések kiemelt célja, azaz jelentősen egyszerűsödött a diagnosztikai vizsgálatok megrendelése, valamint létrejött a hiteles és gyors elektronikus eredményközlés háttere.

Tovább >

Megtiltotta az EU a titán-dioxid felhasználását az élelmiszerekben
2022. január 20, csütörtök

Megtiltotta az EU a titán-dioxid felhasználását az élelmiszerekben

Az EU 2022. január 18-án megjelent rendelete alapján 2022. augusztus 7-ig állíthatók elő a titán-dioxid (E171) élelmiszer-adalékanyag felhasználásával készített élelmiszerek, amelyek legkésőbb a minőségmegőrzési vagy fogyaszthatósági idejük lejártáig maradhatnak a forgalomban. A döntést az indokolja, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) legfrissebb értékelése szerint nem biztonságos a színezék felhasználása az élelmiszerekben.

Tovább >