null Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária

Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária

Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Mária Szerleticsné Túri, Dr.

Determination of Acrinathrin Residues in Honey and Beeswax

Akrinatrin-maradékok meghatározása mézben és méhviaszban

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only):  Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária

Lezárult / Published: 2015

 

Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázatértékelése

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Frecskáné Dr. Csáki KatalinZentai AndreaDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali JuditPrisztóka RenátaDr. Szerleticsné Dr. Túri MáriaMészáros László

Lezárult / Published: 2014

 

Az aflatoxin-szennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Frecskáné Dr. Csáki KatalinDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaDr. Szerleticsné Dr. Túri Mária

Lezárult / Published: 2014

 

Az ökológiai ("bio") élelmiszerek élelmiszer-biztonsági értékelése az európai uniós adatok tükrében

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szerleticsné Dr. Túri MáriaMészáros LászlóDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaMaczák Béla

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >