Vissza

Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Frecskáné Dr. Csáki Katalin NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Katalin Frecskáné Csáki, Dr.

Stevia: az édesítőszeren túl

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Kemenczei Ágnes, Izsó Tekla, Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Maczó Anita, Dr. Kasza Gyula

Lezárult / Published: 2016

 

Emulgeálószerek, avagy hatékony felszívódás fokozó ágensek élelmiszereinkben

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Lezárult / Published: 2016

 

Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázatértékelése

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Zentai Andrea, Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Sali Judit, Prisztóka Renáta, Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária, Mészáros László

Lezárult / Published: 2014

 

Nanoanyagok felhasználása az élelmiszerláncban

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Zentai Andrea, Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária

Lezárult / Published: 2014

 

Az aflatoxinszennyezettség csökkentésének lehetőségei az élelmiszerláncban

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki Katalin, Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Dr. Szerleticsné Dr. Túri Mária

Lezárult / Published: 2014

 

Synthetic surfactant food additives can cause intestinal barrier dysfunction

A szintetikus felületaktív élelmiszer-adalékanyagok bélbarrier-diszfunkciót okozhatnak

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Frecskáné Dr. Csáki Katalin

Lezárult / Published: 2011