Tudomány a gyakorlatban

 

A 2025. évi Élelmiszerbiztonsági Világnap arra hívja fel a figyelmet, hogy a tudomány alapvető szerepet játszik az élelmiszerbiztonság biztosításában. A folyamatosan változó világban számos tudományterület – például a mikrobiológia és a toxikológia – elengedhetetlen a megbízható, átfogó irányelvek és útmutatások kidolgozásához. Emellett kulcsfontosságú az élelmiszeripari adatok gyűjtése és elemzése is, hiszen ezek révén a kutatók meghatározhatják az élelmiszerek biztonságos előállításának és kezelésének módjait.

Csatlakozz hozzánk a VII. Élelmiszerbiztonsági Világnap ünneplésére 2025. június 7-én!

A NÉBIH AJÁNLÁSÁVAL

Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image


A közérdekű bejelentéseiteket rendkívül fontosnak tartjuk, hiszen ezzel nemcsak az élelmiszerlánc biztonságáért végzett hatósági munkát segítitek, de egyúttal az élelmiszeripar figyelmét is felhívjátok a vásárlók jólétéért viselt felelősségre. Kérjük, a jövőben is jelezzétek, ha problémát tapasztaltok, ezzel is segítve munkánkat.
További információ: Nébih Zöldszám az élelmiszerbiztonságért

Responsive Image

  Oszd meg tartalmainkat Facebookon és Instagramon!

  Használd a #WorldFoodSafetyDay  #ÉlelmiszerbiztonságiVilágnap és #nébih hashtag-eket.
  Olvasd el a Nébih élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kiadványait a portal.nebih.gov.hu/nebih-kiadvanyok oldalon.
  Játssz velünk és NYERJ!

MEGELŐZÉS
TÁROLÁS
Responsive Image