null Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013

Az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatosan megjelent online publikációkból szemezgetve havi hírlevéllel szeretnénk mindazok munkáját elősegíteni, akik hivatásszerűen foglalkoznak élelmiszerbiztonsággal, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt.

Az új feliratkozásokat a hirlevel-eki-feliratkozas (kukac) levlist01 (pont) nebih (pont) gov (pont) hu e-mail címre várjuk. A feliratkozás megerősítéséhez csak egy válasz e-mailt kell küldenie a tárgymezőben szereplő szöveg megtartásával.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérjük, hogy ezen az e-mail címen jelezze leiratkozási szándékát: hirlevel-eki-leiratkozas (kukac) levlist01 (pont) nebih (pont) gov (pont) hu .

Ha hírlevelünkkel kapcsolatosan észrevétele, javaslata van, kérjük, a hirlevel-eki@nebih.gov.hu e-mail címen jelezze azt felénk.

A hírlevél szabadon terjeszthető, felhasználható, kivéve az üzleti célú felhasználást, változatlan formában továbbküldhető, azonban kérjük, az abban megjelenő információk felhasználásánál szíveskedjen forrásként a NÉBIH-ÉKI Hírlevelet megjelölni.

 

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 12. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 11. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 10. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 9. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 8. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 7. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 6. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 5. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 4. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 3. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 2. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2013. évi 1. szám


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 20, kedd

Tájékoztató kistermelőknek: Hogyan csökkenthető a mikotoxin szennyezés kockázata a tej- és tejtermékekben?

A 2022-re jellemző időjárás, a forró, aszályos nyári időszak elnyúlása nemcsak a kukorica termésátlagának romlását eredményezte, de megnőtt a veszélye a penészgombák által termelt gombatoxinok megjelenésének a takarmányokban, így az élelmiszerekben is. Tájékoztatónk a kistermelők számára nyújt segítséget a kockázat minimalizálásához.

Tovább >