null Sali Judit

Sali Judit

Sali Judit

Sali Judit NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Judit Sali

Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázatértékelése

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only)Frecskáné Dr. Csáki KatalinZentai AndreaDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali JuditPrisztóka RenátaDr. Szerleticsné Dr. Túri MáriaMészáros László

Lezárult / Published: 2014

 

Limitations in the determination of maximum residue limits and highest residues of pesticides: Part I.

Határérték és legmagasabb szermaradék-szint meghatározásának korlátai növényvédő szerek esetében: 1. rész

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Horváth ZsuzsannaSali JuditZentai AndreaDorogházi EnikőFarkas ZsuzsaKerekes KataDr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2013

 

Exposure of consumers to morphine from poppy seeds in Hungary

Magyar fogyasztók mákból származó morfin bevitele

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Zentai AndreaSali JuditSzabó IstvánDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaDr. Ambrus ÁrpádVásárhelyi Adrienn

Lezárult / Published: 2013

 

Factors affecting the estimated probabilistic acute dietary exposure to captan from apple consumption

Tényezők, melyek az almafogyasztásból eredő akut étrendi kaptánkitettség becsült valószínűségét befolyásolják

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali JuditZentai AndreaSzabó IstvánDr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2013

 

Exposure of consumers to deoxynivalenol from consumption of white bread in Hungary

A lakosság fehér kenyér fogyasztásából eredő deoxinivalenol-kitettsége Magyarországon

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Ambrus ÁrpádDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaZentai AndreaSali JuditSzabó István

Lezárult / Published: 2011

 

Hidden contributors to uncertainty and accuracy of results of residue analysis

Rejtett tényezők, melyek a növényvédőszer-maradék-mérések eredményeinek bizonytalanságát és pontosságát befolyásolják

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only)Dr. Ambrus ÁrpádZentai AndreaSali Judit

Lezárult / Published: 2011

 

Mitől tart, miben bízik a fogyasztó? A fogyasztók vélekedése az élelmiszerekről és az élelmiszerbiztonságról Európában és hazánkban

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali JuditCseh Júlia

Lezárult / Published: 2011

 

A környezeti és társadalmi tényezők változásának hatása a növényi élelmiszerek biztonságosságára

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali JuditCseh Júlia

Lezárult / Published: 2011

 

Dietary survey in Hungary, 2009. Part I. Macronutrients, alcohol, caffeine, fibre

Magyarország étrendi felmérése, 2009, I. rész: Makroelemek, alkohol, koffein, rostok

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali Judit

Lezárult / Published: 2011

 

Dietary survey in Hungary, 2009. Part II: Vitamins, macro- and microelements, food supplements and food allergy

Magyarország étrendi felmérése, 2009, II. rész: Vitaminok, mikro- és makroelemek, étrendkiegészítők és élelmiszerallergia

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaSali Judit

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

Megkezdődött a drónos növényvédelmi szolgáltatók támogató ellenőrzési kampánya
2022. szeptember 23, péntek

Megkezdődött a drónos növényvédelmi szolgáltatók támogató ellenőrzési kampánya

Támogató szemlékkel segíti a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a permeteződrónos növényvédelmi szolgáltatók jogszabályoknak megfelelő feladatvégzését. A nemrégiben indult ellenőrzések során a hatóság mindenekelőtt a jogszerűség érdekében elvárt feltételekről tájékoztatja a szolgáltatókat. Egyúttal felméri azt is, milyen tipikus hibák és hiányosságok fordulnak elő a munkavégzésük során, illetve mely területeken igénylik az alaposabb hatósági tájékoztatást és segítségnyújtást.

Tovább >

Szalámik versenye a Termékmustrán
2022. szeptember 22, csütörtök

Szalámik versenye a Termékmustrán

Az egészben kapható, valamint a szeletelt szalámik összehasonlítása volt a Nébih legutóbbi, sorban az ötödik Termékmustrájának a középpontjában. A minősítés során végül 22 termék kapott lehetőséget arra, hogy kiérdemelje a KMÉ arany fokozatát.

Tovább >