null Dr. Csaba György

Dr. Csaba György

Dr. Csaba György

Dr. Csaba György NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Csaba György, Dr.

Ranavírus izolálása törpeharcsák tömeges megbetegedésével és elhullásával kapcsolatban Magyarországon

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Dán ÁdámDr. Csaba György, Dr. Juhász Tamás, Woynárovichné dr. Láng Mária

Lezárult / Published: 2013

 

Méhek növényvédő szerek okozta mérgezései 2007-2011 között

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Deákné dr. Paulus Petra, Dr. Fazekas Béla, Dr. Csaba György, Woynárovichné dr. Láng Mária, Orosz Enikő

Lezárult / Published: 2012

 

Novel circovirus in European catfish (Silurus glanis)

Az európai harcsa (Silurus glanis) új circovírusa

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Dán ÁdámDr. Csaba György

Lezárult / Published: 2012

 

Az Alloherpesviridae család bemutatása: pontyfélék herpeszvírusainak első molekuláris kimutatása Magyarországon

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Woynárovichné dr. Láng MáriaDr. Dán ÁdámDr. Csaba György

Lezárult / Published: 2012


Friss hírek

Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése
2022. január 20, csütörtök

Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése

A 2022. január 1-jén átadott utolsó funkciókkal lezárult az állategészségügyi diagnosztikát kiszolgáló LABOR rendszer kialakítása és üzembe helyezése. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2021. július 1-jétől több lépcsőben hajtotta végre az ágazat ügyviteli rendszerének átvezetését a digitális térbe. Ezzel megvalósult a modernizációs intézkedések kiemelt célja, azaz jelentősen egyszerűsödött a diagnosztikai vizsgálatok megrendelése, valamint létrejött a hiteles és gyors elektronikus eredményközlés háttere.

Tovább >

Megtiltotta az EU a titán-dioxid felhasználását az élelmiszerekben
2022. január 20, csütörtök

Megtiltotta az EU a titán-dioxid felhasználását az élelmiszerekben

Az EU 2022. január 18-án megjelent rendelete alapján 2022. augusztus 7-ig állíthatók elő a titán-dioxid (E171) élelmiszer-adalékanyag felhasználásával készített élelmiszerek, amelyek legkésőbb a minőségmegőrzési vagy fogyaszthatósági idejük lejártáig maradhatnak a forgalomban. A döntést az indokolja, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) legfrissebb értékelése szerint nem biztonságos a színezék felhasználása az élelmiszerekben.

Tovább >