null Dr. Fazekas Béla

Dr. Fazekas Béla

Dr. Fazekas Béla NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Béla Fazekas, Dr.

Méhek növényvédő szerek okozta mérgezései 2007-2011 között

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Deákné dr. Paulus PetraDr. Fazekas BélaDr. Csaba GyörgyWoynárovichné dr. Láng MáriaOrosz Enikő

Lezárult / Published: 2012

 

Experimental inoculation of day-old ducks with Brachyspira pilosicoli and B. alvinipulli

Növendékkacsa kísérleti beoltása Brachyspira pilosicoli-val és B. alvinipulli-val

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Glávits RóbertDr. Thuma ÁkosDr. Dán ÁdámDr. Fazekas BélaDr. Tóth AttilaKaszanyitzky Éva

Lezárult / Published: 2011

 

Fuzáriotoxinok állat-egészségügyi jelentősége sertésben és baromfiban: 2. A sertés és a baromfi fontosabb mikotoxikózisai

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Abonyi TamásDr. Fazekas BélaDr. Ivanics ÉvaDr. Glávits Róbert

Lezárult / Published: 2011

 

Fuzáriotoxinok állat-egészségügyi jelentősége sertésben és baromfiban: 1. A 2010-es év takarmányvizsgálati eredményei

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Abonyi TamásDr. Fazekas BélaDr. Ivanics ÉvaDr. Glávits Róbert

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >