null Kaszanyitzky Éva

Kaszanyitzky Éva

Kaszanyitzky Éva NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Éva Kaszanyitzky

Molecular characterization of Campylobacter lanienae strains isolated from food-producing animals

Élelmiszertermelő állatokból izolált Campylobacter lanienae-törzsek molekuláris jellemzése

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Dán ÁdámDr. Schweitzer NóraDr. Ursu KrisztinaKaszanyitzky Éva, Dr. Tóth Ádám György, Samu Péterné

Lezárult / Published: 2011

 

Molecular epidemiology and antimicrobial susceptibility of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolates of poultry, swine, and cattle origin collected from slaughterhouses in Hungary

Magyarországi vágóhidakból gyűjtött, baromfiból, sertésből és szarvasmarhából származó Campylobacter jejuni és Campylobacter coli izolátumok molekuláris epidemiológiája és antimikrobioális érzékenysége

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Dán ÁdámDr. Schweitzer NóraDr. Ursu KrisztinaKaszanyitzky ÉvaDr. Tóth Ádám GyörgySamu Péterné

Lezárult / Published: 2011

 

Experimental inoculation of day-old ducks with Brachyspira pilosicoli and B. alvinipulli

Növendékkacsa kísérleti beoltása Brachyspira pilosicoli-val és B. alvinipulli-val

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Glávits RóbertDr. Thuma ÁkosDr. Dán ÁdámDr. Fazekas BélaDr. Tóth Attila, Kaszanyitzky Éva

Lezárult / Published: 2011

 

A termofil Campylobacter-fajok jelentősége és helyzete hazánkban, a védekezés lehetőségei

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Schweitzer Nóra, Kaszanyitzky Éva, Samu Péterné   

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

2024. december 11, szerda

Tájékoztatás: elveszett hatósági bélyegzők

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatala tájékoztatása

Tovább >

2024. december 4, szerda

Tájékoztatás a dísznövény szaporítóanyag-kísérő okmányról

A dísznövénytermesztőknek vagy forgalmazóknak értékesített dísznövény szaporítóanyag csak olyan tételekben forgalmazható, amely rendelkezik úgynevezett szaporítóanyag-kísérő okmánnyal.

Tovább >