null Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatosan megjelent online publikációkból szemezgetve havi hírlevéllel szeretnénk mindazok munkáját elősegíteni, akik hivatásszerűen foglalkoznak élelmiszerbiztonsággal, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt.

Az új feliratkozásokat a hirlevel-eki-feliratkozas@levlist01.nebih.gov.hu e-mail címre várjuk. A feliratkozás megerősítéséhez csak egy válasz e-mailt kell küldenie a tárgymezőben szereplő szöveg megtartásával.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérjük, hogy ezen az e-mail címen jelezze leiratkozási szándékát: hirlevel-eki-leiratkozas (kukac) levlist01 (pont) nebih (pont) gov (pont) hu .

Ha hírlevelünkkel kapcsolatosan észrevétele, javaslata van, kérjük, a hirlevel-eki@nebih.gov.hu e-mail címen jelezze azt felénk.

A hírlevél szabadon terjeszthető, felhasználható, kivéve az üzleti célú felhasználást, változatlan formában továbbküldhető, azonban kérjük, az abban megjelenő információk felhasználásánál szíveskedjen forrásként a NÉBIH-ÉKI Hírlevelet megjelölni.

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 12. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 11. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 10. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 9. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 8. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 7. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 6. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 5. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 4. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 3. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015. évi 1-2. szám


Friss hírek

A „chia mag” (aztékzsályamag) forgalmazásának szabályai
2020. július 3, péntek

A „chia mag” (aztékzsályamag) forgalmazásának szabályai

Az utóbbi évek egyik slágerterméke, a „chia mag” (aztékzsályamag) az Európai Unióban új élelmiszernek (novel food) minősül, ezért kizárólag az új élelmiszerekre vonatkozó előírásoknak megfelelően forgalmazható. Az alábbiakban összefoglaljuk az aztékzsályamag forgalmazásának aktuális speciális feltételeit.

Tovább >

Kíméletes bánásmód a vágás során
2020. június 24, szerda

Kíméletes bánásmód a vágás során

A napokban jelent meg az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a vágás során a sertések kíméletes bánásmódjára vonatkozó tudományos véleménye. Az EFSA szakvéleményében hangsúlyozza a vágóhídi személyzet képzésének fontosságát.

Tovább >