null Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2014

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2014

Az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatosan megjelent online publikációkból szemezgetve havi hírlevéllel szeretnénk mindazok munkáját elősegíteni, akik hivatásszerűen foglalkoznak élelmiszerbiztonsággal, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt.

Az új feliratkozásokat a hirlevel-eki-feliratkozas (kukac) levlist01 (pont) nebih (pont) gov (pont) hu e-mail címre várjuk. A feliratkozás megerősítéséhez csak egy válasz e-mailt kell küldenie a tárgymezőben szereplő szöveg megtartásával.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérjük, hogy ezen az e-mail címen jelezze leiratkozási szándékát: hirlevel-eki-leiratkozas@levlist01.nebih.gov.hu

Ha hírlevelünkkel kapcsolatosan észrevétele, javaslata van, kérjük, a hirlevel-eki@nebih.gov.hu e-mail címen jelezze azt felénk.

A hírlevél szabadon terjeszthető, felhasználható, kivéve az üzleti célú felhasználást, változatlan formában továbbküldhető, azonban kérjük, az abban megjelenő információk felhasználásánál szíveskedjen forrásként a NÉBIH-ÉKI Hírlevelet megjelölni.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 20, kedd

Tájékoztató kistermelőknek: Hogyan csökkenthető a mikotoxin szennyezés kockázata a tej- és tejtermékekben?

A 2022-re jellemző időjárás, a forró, aszályos nyári időszak elnyúlása nemcsak a kukorica termésátlagának romlását eredményezte, de megnőtt a veszélye a penészgombák által termelt gombatoxinok megjelenésének a takarmányokban, így az élelmiszerekben is. Tájékoztatónk a kistermelők számára nyújt segítséget a kockázat minimalizálásához.

Tovább >