null Megújultak a közjóléti bejelentéseket szolgáló formanyomtatványok

Megújultak a közjóléti bejelentéseket szolgáló formanyomtatványok

2014. április 30, szerda

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a közjóléti berendezések és közjóléti létesítmények bejelentéséhez használatos formanyomtatványokat megújítottuk, elérhetők a Nyomtatványok között.

Kérjük, hogy a 153/2009. (XI. 13.) FVM rendelet 3/A. § (5) bekezdésében, valamint a 3/D. §-ban meghatározott bejelentési kötelezettségeiket a közzétett formanyomtatványokon teljesítsék a területileg illetékes erdészeti hatóság felé.

A közjóléti létesítmények és közjóléti berendezések típusainak meghatározásához a formanyomtatványok után elhelyezett Közjóléti bejelentésekhez típusválaszték nevű Pdf fájlban található iránymutatás.

Ajánljuk a kitöltött formanyomtatványok tértivevényes postai feladását vagy a személyes beadást.

NÉBIH Erdészeti Igazgatóság


Friss hírek

2023. június 5, hétfő

Tájékoztatás a Parlagfű Bejelentő Rendszer használatáról

A lakosság által észlelt parlagfüves területek helyzete könnyedén bejelenthető a Nébih által működtetett Parlagfű Bejelentő Rendszer (PBR) segítségével. A bejelentésről a PBR, belterület esetében a területileg illetékes jegyzőnek, külterületnél pedig a területileg illetékes földhivatalnak küld azonnali jelzést. Ezáltal az eljáró hatóság késedelem nélkül lefolytathatja a helyszíni ellenőrzést, indokolt esetben pedig megindítják az eljárást azon földhasználóval szemben, akinek a területén legalább virágbimbós fenológiai állapotú parlagfüvet találtak.

Tovább >

2023. június 5, hétfő

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2023.06.05.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >