null Kíméletes bánásmód a vágás során

Kíméletes bánásmód a vágás során

Kíméletes bánásmód a vágás során
2020. június 24., szerda

A napokban jelent meg az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a vágás során a sertések kíméletes bánásmódjára vonatkozó tudományos véleménye. Az EFSA szakvéleményében hangsúlyozza a vágóhídi személyzet képzésének fontosságát.

További információ a következő linkeken: 


Friss hírek

Átláthatóság a kockázatértékelésben: új korszak kezdődik
2021. április 7., szerda

Átláthatóság a kockázatértékelésben: új korszak kezdődik

Az átláthatóságra és a fenntarthatóságra vonatkozó új jogszabályok meghatározzák az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) kockázatértékelőként betöltött szerepének átalakítását az EU élelmiszerbiztonsági rendszerében.

Tovább >

Afrikai sertéspestis: „kivezető stratégia” kidolgozása az érintett országok számára
2021. március 26., péntek

Afrikai sertéspestis: „kivezető stratégia” kidolgozása az érintett országok számára

Az EFSA olyan megfigyelési stratégiákat dolgozott ki, amelyek segítik az afrikai sertéspestis (ASF) által érintett országokat annak megállapításában, hogy mikor szűnt meg a vírus cirkulálása a vaddisznópopulációban.

Tovább >