null Kíméletes bánásmód a vágás során

Kíméletes bánásmód a vágás során

2020. június 24, szerda

A napokban jelent meg az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a vágás során a sertések kíméletes bánásmódjára vonatkozó tudományos véleménye. Az EFSA szakvéleményében hangsúlyozza a vágóhídi személyzet képzésének fontosságát.

További információ a következő linkeken: 


Friss hírek

2023. július 13, csütörtök

Gombamérgezési események kivizsgálása

Az Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság gombamérgezés gyanúja esetén 24 órás ügyeleti szolgálatban látja el a vizsgálati tevékenységet. A vizsgálat megrendeléséhez szükséges tudnivalókat a letölthető tájékoztató tartalmazza.

Tovább >

2023. június 30, péntek

EFSA Focal Point

Az Európai Unió 2002-ben hozta létre az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóságot (EFSA), mely független kockázatbecsléssel és kockázatkommunikációval foglalkozik.

Tovább >