null Cseh Júlia

Dr. Szenczi-Cseh Júlia

Dr. Szenczi-Cseh Júlia

Dr. Szenczi-Cseh Júlia NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Júlia Szenczi-Cseh, Dr.

Validation of a picture book to be used in a pan-European dietary survey

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Horváth ZsuzsannaCseh JúliaDr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2018

 

Validation of a Food Quantification Picture Book and Portion Sizes Estimation Applying Perception and Memory Methods

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Cseh Júlia, Horváth Zsuzsanna, Dr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2017

 

Principles of estimation of combined uncertainty of dietary exposure to pesticide residues

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Ambrus ÁrpádCseh Júlia

Lezárult / Published: 2017

 

Uncertainty of exposure assessment of consumers to pesticide residues derived from food consumed

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Cseh Júlia, Dr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2017

 

A növényvédőszer-maradék expozícióbecsléséhez használt fogyasztási adatok bizonytalanságának néhány kritikus eleme

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Cseh Júlia, Dr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2017

 

Risk identification in food safety: Strategy and outcomes of the EFSA emerging risks exchange network (EREN), 2010–2014

Kockázatazonosítás az élelmiszerbiztonságban: Az EFSA Emerging Risks Exchange Network-jének (EREN) stratégiája és eredményei, 2010-2014

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Cseh Júlia

Lezárult / Published: 2016

 

Pilot study in the view of a Pan-European dietary survey - adolescents, adults and elderly

Pilot vizsgálat az európai fiatalok, felnőttek és idősek élelmiszerfogyasztási felmérésének előkészítésére

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Farkas ZsuzsaHorváth ZsuzsannaCseh JúliaDorogházi EnikőDr. Ambrus Árpád

Lezárult / Published: 2013

 

Élelmiszerlánc-felügyeleti események Magyarországon az ezredfordulótól 2009-ig

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Dr. Kasza GyulaDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaMészáros LászlóDr. Oravecz Márton, Dr. Zoltai Anna, Vásárhelyi AdriennCseh Júlia

Lezárult / Published: 2011

 

Élelmiszer eredetű megbetegedések Magyarországon, EU-tagságunk tükrében

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Kasza GyulaDr. Szeitzné Dr. Szabó MáriaMészáros LászlóDr. Oravecz Márton, Dr. Zoltai Anna, Vásárhelyi AdriennCseh Júlia

Lezárult / Published: 2011

 

Mitől tart, miben bízik a fogyasztó? A fogyasztók vélekedése az élelmiszerekről és az élelmiszerbiztonságról Európában és hazánkban  

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only)Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Sali Judit, Cseh Júlia

Lezárult / Published: 2011

 

A környezeti és társadalmi tényezők változásának hatása a növényi élelmiszerek biztonságosságára

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, Sali Judit, Cseh Júlia

Lezárult / Published: 2011

 

Az európai E. coli járvány kronológiája

NÉBIH-es kutatók / Authors (NFCSO only): Cseh Júlia

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

Pizzériát függesztett fel azonnali hatállyal a Nébih
2022. május 18, szerda

Pizzériát függesztett fel azonnali hatállyal a Nébih

Egy budapesti pizzéria ellenőrzése során súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményekkel szembesültek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei. A szakemberek által feltárt hibák és hiányosságok, például az általános takarítatlanság, a nagy mennyiségű élő csótány jelenléte a főzőtérben, a szakosított tárolás hiánya, az egység tevékenységének azonnali felfüggesztését indokolták.

Tovább >

Sikeres volt az első halőri kerekasztal-beszélgetés
2022. május 17, kedd

Sikeres volt az első halőri kerekasztal-beszélgetés

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – mint országos halgazdálkodási hatóság és mint az Állami Halőri Szolgálat szakmai irányítója – szervezésében 2022. május 12-én rendezte meg az első halőrzési kerekasztal-beszélgetést. A rendezvény legfőbb célja volt, hogy a szakemberek megkeressék azokat az együttműködési pontokat, amelyek a halak és élőhelyük védelme érdekében megerősítik a hazai halőrzést, annak társadalmi elfogadottságát, támogatottságát.

Tovább >