null Vágóhídi dolgozók és vágóhídi állatjóléti tisztviselők képzése

Vágóhídi dolgozók és vágóhídi állatjóléti tisztviselők képzése

Vágóhídi dolgozók és vágóhídi állatjóléti tisztviselők képzése

Az állatok leölésük során való védelméről szóló 1099/2009/EK tanácsi rendelet előírásai (7., 17. és 21. cikk) alapján az állatok leölését és kapcsolódó műveleteket végző személyezetnek, valamint a kijelölt vágóhídi állatjóléti tisztviselőnek képzésen kell részt venni és az adott tevékenységre vonatkozó képesítési bizonyítvánnyal kell rendelkeznie.

Az állatok leölésük során való védelméről szóló, 2009. szeptember 24-i 1099/2009/EK tanácsi rendelet 21. cikke szerinti képzést és vizsgáztatást a NÉBIH a Doktor-ÁSZ Bt.-re ruházza át.

Elérhetőségek:
Doktor-ÁSz Bt.

Levelezési cím:  4032 Debrecen, Komlóssy út 32. 1/6.
E-mail cím: doktorasz.2012@gmail.com
Telefon: du. 18 óra után: 06/52 461-147
Kapcsolattartó: Dr. Mihálka Sándor (Mobil telefon: 06/70 376 11 23)


Friss hírek

Két nap alatt több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih
2020. október 21, szerda

Két nap alatt több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih

1551 db igazolatlan származású szőlő- és gyümölcsoltványt foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a 2020. október 11-én és 18-án tartott országos szaporítóanyagellenőrzési akció során. A hatósági zár alá vont oltványok – összesen 12 szőlőfajta (558 db) és 10 gyümölcsfaj (993 db) – együttes piaci értéke meghaladja az egymillió forintot.

Tovább >

Ismét a fővárosban csapott le a Nébih
2020. október 20, kedd

Ismét a fővárosban csapott le a Nébih

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot is jelentő hiányosságokat tártak fel egy budapesti távol-keleti étteremben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei október első napjaiban. A vendéglátóipari egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették az ellenőrök az ott tapasztalt általános takarítatlanság, továbbá a nem nyomonkövethető, valamint lejárt fogyaszthatósági és minőségmegőrzési idejű alapanyagok miatt.

Tovább >