null Sodexo A csapat

Sodexo A csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Kiss Krisztián  - Sodexo „A” Csapat

2012 óta dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, mint a vállalati szegmens egyik vezető szakácsa. A sodexós pályafutását megelőzően több neves étteremben (Pl: Dunapark étterem, Kogart-Ház, Jardin de Paris, Kacsa étterem) szerezte szakmai tapasztalatait.

Jelenlegi feladatai közé tartozik a kollégák betanítása, szakmai tréningje. Több szakácsversenyen indult már, ahol dobogós helyezéseket is elért, például Bocuse d’Or 2011 Magyar döntő, Global Chef Challenge 2010, Hagyomány és Evolúció 2011.

Célja az egészséges étkezés népszerűsítése, és az hogy a vendégek elégedetten távozzanak éttermeikből.

 

Jenei Tamás  - Sodexo „A” Csapat

Jenei Tamás 2011-ben csatlakozott a Sodexo csapatához, mint a gyermek-diák szegmens vezető séfje. Azt megelőzően több Budapesti étteremben dolgozott, kezdetben szakácsként később konyhafőnökként. (Intercontinental, Arany kaviár, Mágnáskert, Mokka, Alabárdos, Cactus juice, Pasztrami) 2004-ben megnyert egy szakácsversenyt, és bejutott az újonnan alakult gasztronómiai csatornába, a TV Paprikába. Azóta számtalan főzős műsort vezetett. Feladatának tekinti a hagyományos, kevésbé korszerű ételek modernizálását valamint új ételek és technológiák népszerűsítését. 2014-től a SODEXO keretein belül a kínálattervezési csapat tagja lett.

 

 

Menü

Előétel Főétel Desszert
Tökfőzelék ropogós ponttyal Marhafartő juhtúrós polentával, zöldségekkel paszternák pürével Aszalt gyümölcsös kölesgombóc barackmártással

 


Friss hírek

2024. december 11, szerda

Tájékoztatás: elveszett hatósági bélyegzők

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatala tájékoztatása

Tovább >

2024. december 4, szerda

Tájékoztatás a dísznövény szaporítóanyag-kísérő okmányról

A dísznövénytermesztőknek vagy forgalmazóknak értékesített dísznövény szaporítóanyag csak olyan tételekben forgalmazható, amely rendelkezik úgynevezett szaporítóanyag-kísérő okmánnyal.

Tovább >