null Sodexo A csapat

Sodexo A csapat

Sodexo A csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Kiss Krisztián  - Sodexo „A” Csapat

2012 óta dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, mint a vállalati szegmens egyik vezető szakácsa. A sodexós pályafutását megelőzően több neves étteremben (Pl: Dunapark étterem, Kogart-Ház, Jardin de Paris, Kacsa étterem) szerezte szakmai tapasztalatait.

Jelenlegi feladatai közé tartozik a kollégák betanítása, szakmai tréningje. Több szakácsversenyen indult már, ahol dobogós helyezéseket is elért, például Bocuse d’Or 2011 Magyar döntő, Global Chef Challenge 2010, Hagyomány és Evolúció 2011.

Célja az egészséges étkezés népszerűsítése, és az hogy a vendégek elégedetten távozzanak éttermeikből.

 

Jenei Tamás  - Sodexo „A” Csapat

Jenei Tamás 2011-ben csatlakozott a Sodexo csapatához, mint a gyermek-diák szegmens vezető séfje. Azt megelőzően több Budapesti étteremben dolgozott, kezdetben szakácsként később konyhafőnökként. (Intercontinental, Arany kaviár, Mágnáskert, Mokka, Alabárdos, Cactus juice, Pasztrami) 2004-ben megnyert egy szakácsversenyt, és bejutott az újonnan alakult gasztronómiai csatornába, a TV Paprikába. Azóta számtalan főzős műsort vezetett. Feladatának tekinti a hagyományos, kevésbé korszerű ételek modernizálását valamint új ételek és technológiák népszerűsítését. 2014-től a SODEXO keretein belül a kínálattervezési csapat tagja lett.

 

 

Menü

Előétel Főétel Desszert
Tökfőzelék ropogós ponttyal Marhafartő juhtúrós polentával, zöldségekkel paszternák pürével Aszalt gyümölcsös kölesgombóc barackmártással

 


Friss hírek

Csongrád-Csanád megyében jelentősen bővült a madárinfluenza miatt elrendelt megfigyelési körzet
2021. december 3, péntek

Csongrád-Csanád megyében jelentősen bővült a madárinfluenza miatt elrendelt megfigyelési körzet

A Csongrád-Csanád megyei Csengele településen két gazdaságban madárinfluenzát mutatott ki a Nébih laboratóriuma. A vírus továbbterjedésének megakadályozása érdekében szükségessé vált a megyében kijelölt felügyeleti (megfigyelési) körzet számottevő bővítése. Az intézkedés egy Bács-Kiskun megyei települést is érint.

Tovább >

Újabb madárinfluenza-fertőzések a keleti országrészben
2021. december 1, szerda

Újabb madárinfluenza-fertőzések a keleti országrészben

A magaspatogenitású madárinfluenza vírus H5N1 altípusát mutatta ki 2021. november 30-án a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma a Békés megyei Kondoroson, egy csaknem 5 ezer egyedet számláló tenyészpulyka-állományban. Egy nappal később a szomszédos Hajdú-Bihar megyében, a debreceni Vekeri-tónál egy elhullott bütykös hattyúban is a vírus jelenlétét állapították meg a szakemberek. A járványvédelmi előírások szigorú betartása továbbra is kiemelten fontos.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)