Sodexo A csapat
Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai
Kiss Krisztián - Sodexo „A” Csapat
2012 óta dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, mint a vállalati szegmens egyik vezető szakácsa. A sodexós pályafutását megelőzően több neves étteremben (Pl: Dunapark étterem, Kogart-Ház, Jardin de Paris, Kacsa étterem) szerezte szakmai tapasztalatait.
Jelenlegi feladatai közé tartozik a kollégák betanítása, szakmai tréningje. Több szakácsversenyen indult már, ahol dobogós helyezéseket is elért, például Bocuse d’Or 2011 Magyar döntő, Global Chef Challenge 2010, Hagyomány és Evolúció 2011.
Célja az egészséges étkezés népszerűsítése, és az hogy a vendégek elégedetten távozzanak éttermeikből.
Jenei Tamás - Sodexo „A” Csapat
Jenei Tamás 2011-ben csatlakozott a Sodexo csapatához, mint a gyermek-diák szegmens vezető séfje. Azt megelőzően több Budapesti étteremben dolgozott, kezdetben szakácsként később konyhafőnökként. (Intercontinental, Arany kaviár, Mágnáskert, Mokka, Alabárdos, Cactus juice, Pasztrami) 2004-ben megnyert egy szakácsversenyt, és bejutott az újonnan alakult gasztronómiai csatornába, a TV Paprikába. Azóta számtalan főzős műsort vezetett. Feladatának tekinti a hagyományos, kevésbé korszerű ételek modernizálását valamint új ételek és technológiák népszerűsítését. 2014-től a SODEXO keretein belül a kínálattervezési csapat tagja lett.
Menü
Előétel | Főétel | Desszert |
Tökfőzelék ropogós ponttyal | Marhafartő juhtúrós polentával, zöldségekkel paszternák pürével | Aszalt gyümölcsös kölesgombóc barackmártással |