Vissza

Élelmiszer-technológia

Élelmiszer-technológia

Élelmiszer-technológia

A kiváló minőségű élelmiszerekért.

Az Európai Bizottság tájékoztató videója az élelmiszer technológia fontosságáról:

 

Ez a videó arról tájékoztat, hogy az Európában alkalmazott  élelmiszer-technológiák a legmagasabb normákkal összhangban gondoskodnak ételeink frissességéről és ízletességéről, ezáltal megőrizve egészségünket.

Egyszerű magyarázatot ad arra, hogyan lehet meghosszabbítani az élelmiszerek minőségmegőrzési idejét és bemutatja, hogy az élelmiszer-technológia mennyire van jelen mindennapi életünkben.


Átlagos (0 Szavazatok)

Friss hírek

Tájékoztató a vágóhídi rögzítő- és kábító berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára
2017. január 26, csütörtök

Tájékoztató a vágóhídi rögzítő- és kábító berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége
2016. november 15, kedd

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke
2016. október 24, hétfő

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke

Hogyan készül a sör?
2016. szeptember 15, csütörtök

Hogyan készül a sör?

2016. december 13-tól kötelező lesz az élelmiszereken a tápértékjelölés
2016. augusztus 15, hétfő

2016. december 13-tól kötelező lesz az élelmiszereken a tápértékjelölés

Éhezünk és pazarolunk
2015. október 17, szombat

Éhezünk és pazarolunk

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei
2015. július 31, péntek

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Megszületett egy újabb Magyar világsiker!
2015. június 19, péntek

Megszületett egy újabb Magyar világsiker!

Mindannyian fogyasztók vagyunk!
2015. április 21, kedd

Mindannyian fogyasztók vagyunk!

Több mint 3,5 tonnás foglalás egy fővárosi húsnagykereskedésben
2015. január 26, hétfő

Több mint 3,5 tonnás foglalás egy fővárosi húsnagykereskedésben

Luxuskörülmények között éltek az áfacsalók
2014. december 19, péntek

Luxuskörülmények között éltek az áfacsalók

Tájékoztató a Nemzeti Borkiválóságok Program Keretében megrendezendő vörös borok Országkóstolójáról és a jelentkezés feltételeiről
2014. november 3, hétfő

Tájékoztató a Nemzeti Borkiválóságok Program Keretében megrendezendő vörös borok Országkóstolójáról és a jelentkezés feltételeiről

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny (OKÉS) - Döntős Receptek
2014. szeptember 30, kedd

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny (OKÉS) - Döntős Receptek

Pálinka termékek
2014. szeptember 30, kedd

Pálinka termékek

Borászati termékek
2014. szeptember 30, kedd

Borászati termékek

Mindennapi kenyerünk minősége
2014. szeptember 30, kedd

Mindennapi kenyerünk minősége