null Változás a Növényvédelmi és Borászati Igazgatóság elérhetőségeiben

Változás a Növényvédelmi és Borászati Igazgatóság elérhetőségeiben

2023. december 11, hétfő

A Nébih tájékoztatja ügyfeleit, hogy a hivatal Növényvédelmi és Borászati Igazgatósága (NBI) új telephelyre költözött.

A Nébih NBI a 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3. szám alatt, a Rubin Irodaház épületében folytatja működését 2023. december 11-étől. 
Az igazgatóság telefonos elérhetősége is módosult, a jövőben a 06-30/216-6303-as telefonszámon érdeklődhetnek az ügyfelek. Emellett természetesen a már megszokott nbi@nebih.gov.hu e-mail cím továbbra is rendelkezésére áll az egyeztetésekhez.

A telephelyváltásból adódó esetleges kellemetlenségek miatt ügyfeleink megértését kérjük, és azt előzetesen is köszönjük!
 


Friss hírek

2024. július 17, szerda

A Nébih a nyár folyamán is fejleszti az eGN-t

Folyamatos az elektronikus Gazdálkodási Naplót érintő fejlesztői munka a nyár során is, melynek eredményeként a Nébih újabb frissítésekkel teszi egyre könnyebbé a gazdálkodók eGN-ben való adminisztrációs feladatait. Az aktuális fejlesztéseknek köszönhetően többek között egyszerűbbé vált a tábla keresése a termőhely örökítés során, ismét felvehetőek a korábban lezárt jogosultságok, valamint a továbbiakban jelölhető lesz az őszi növénykultúra a hasznosítás űrlapon.

Tovább >

2024. július 16, kedd

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih a nyári szezonális ellenőrzésen

Adminisztratív, piaci és termőhelyi ellenőrzéseket is tartottak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai a nyári őstermelői célellenőrzés során. A kéthetes vizsgálatsorozat alkalmával Budapesten és hat vidéki településen 32 őstermelőt ellenőriztek, több esetben felkeresve közvetlenül a termőhelyet. Összesen 10 eljárás indult. A szakemberek nem saját termesztésből származó, valamint a nyilvántartásba nem bejelentett terméket forgalmazó őstermelőkkel szemben is intézkedtek.

Tovább >