null Sodexo A csapat

Sodexo A csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Kiss Krisztián  - Sodexo „A” Csapat

2012 óta dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, mint a vállalati szegmens egyik vezető szakácsa. A sodexós pályafutását megelőzően több neves étteremben (Pl: Dunapark étterem, Kogart-Ház, Jardin de Paris, Kacsa étterem) szerezte szakmai tapasztalatait.

Jelenlegi feladatai közé tartozik a kollégák betanítása, szakmai tréningje. Több szakácsversenyen indult már, ahol dobogós helyezéseket is elért, például Bocuse d’Or 2011 Magyar döntő, Global Chef Challenge 2010, Hagyomány és Evolúció 2011.

Célja az egészséges étkezés népszerűsítése, és az hogy a vendégek elégedetten távozzanak éttermeikből.

 

Jenei Tamás  - Sodexo „A” Csapat

Jenei Tamás 2011-ben csatlakozott a Sodexo csapatához, mint a gyermek-diák szegmens vezető séfje. Azt megelőzően több Budapesti étteremben dolgozott, kezdetben szakácsként később konyhafőnökként. (Intercontinental, Arany kaviár, Mágnáskert, Mokka, Alabárdos, Cactus juice, Pasztrami) 2004-ben megnyert egy szakácsversenyt, és bejutott az újonnan alakult gasztronómiai csatornába, a TV Paprikába. Azóta számtalan főzős műsort vezetett. Feladatának tekinti a hagyományos, kevésbé korszerű ételek modernizálását valamint új ételek és technológiák népszerűsítését. 2014-től a SODEXO keretein belül a kínálattervezési csapat tagja lett.

 

 

Menü

Előétel Főétel Desszert
Tökfőzelék ropogós ponttyal Marhafartő juhtúrós polentával, zöldségekkel paszternák pürével Aszalt gyümölcsös kölesgombóc barackmártással

 


Friss hírek

2025. november 26, szerda

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2025.11.26.)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2025. november 14, péntek

Tájékoztató a növényvédő szer felhasználáskor keletkező hulladékok jogszerű kezeléséről

A gazdálkodók és a növényvédő szerrel szolgáltatást végző vállalkozások felelőssége nem merül ki a növényvédő szerek okszerű, szakszerű és biztonságos kijuttatásában. Minden esetben számolni kell a keletkező hulladékokkal is, melyek megfelelő kezelése az emberi egészség, a környezet és a természet védelme érdekében is kiemelt jelentőségű.

Tovább >