PQS csapat Budapest régió
Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai
Egri Zsolt -PQS International Hugary Kft.
Édesapja, Egri Péter olimpiai bajnok mesterszakács hatására kezdett a szakma iránt érdeklődni. A szakács és cukrász képesítés megszerzését követően közgazdász diplomát is szerzett vendéglátó-szálloda szakon.
A'la carte éttermekben és ötcsillagos szállodákban szerezett tapasztalatokat, majd a családbarát közétkeztetés irányába fordította érdeklődését.
Jelenleg a PQS Antenna Hungaria éttermében dolgozik mint üzletvezető és konyhafőnök.
Célja: egy olimpiai kulináris csapatban való szereplés, valamint a folyamatos szakmai továbblépés különösen a catering területén.
Dudok János - PQS International Hungary Kft.
A Dobos C. József Vendéglátóipari Szakközépiskolában végezett szakácsként.
Tanulmányai elvégzése óta a PQS csoportnál dolgozik, jelenleg mint konyhafőnök.
Célja: szaktudása megfeleljen a legigényesebb konyha színvonalának is. A versennyel szeretné bizonyítani mind magának, mind másoknak , hogy a céljai elérésében jó úton jár.
Menü
Előétel | Főétel | Desszert |
Zöldborsó krémleves mentás túrógombóccal és baconmorzsával | Csirkecomb vadasan kakukkfüves gerslivel, pikáns zöldségpürével és tejfölhabbal | Keresztmama máglyarakása zöldcitromos joghurttal és bodzás habbal |