null ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022
2021. február 23, kedd

Save the date! – ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

A konferencia programja az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), az Európai Vegyianyag Ügynökség (ECHA) az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA), az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és a Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja (JRC) közreműködésével kerül kidolgozásra. A felsorolt európai szervezetek mellett a Tagállamok, az EFSA nemzetközi partnerei és tudományos szakemberek is részt vesznek a konferencia tudományos programjának kialakításában.

Az esemény 2022. június 21-24. között kerül megrendezésre hibrid formában, Brüsszelben és online, lehetővé téve a távolról történő csatlakozást, biztosítva az ott elhangzottak széleskörű elérhetőségét, egyúttal csökkentve az utazással járó károsanyag kibocsájtás mértékét.

Fontos dátumok:
2021. május/június – felhívás absztraktok beadására (előadások és poszter bemutatások)
2021. szeptember – absztraktok beadásának határideje
2022. január – regisztráció kezdete
2022. június 21-24. - Konferencia

Kövessék a konferencia folyamatosan frissülő honlapját! 
https://www.efsa.europa.eu/en/news/one-health-environment-society-conference-2022
 


Friss hírek

Csongrád-Csanád megye eddig fertőzésmentes területén jelent meg a madárinfluenza
2022. május 25, szerda

Csongrád-Csanád megye eddig fertőzésmentes területén jelent meg a madárinfluenza

A Nébih laboratóriuma magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét igazolta Csongrád-Csanád megye újabb területén. A székkutasi, fertőzött hízólúdállomány felszámolása már a gyanú alapján megtörtént, a térségben életbe léptek a járványvédelmi és állatmozgatási korlátozások. Eközben Békés megyében az összes védőkörzetet feloldotta a Nébih.

Tovább >

Horgászok figyelmébe: az elektronikusan megváltott területi horgászjegyet is be kell mutatni a vízparton
2022. május 25, szerda

Horgászok figyelmébe: az elektronikusan megváltott területi horgászjegyet is be kell mutatni a vízparton

A Nébih Állami Halőri Szolgálatának halőrei az elmúlt időszakban az ország több ellenőrzött vízterületén tapasztalták, hogy az elektronikusan értékesített területi horgászjegyeket nem nyomtatják ki a horgászok, de még egy elektronikus eszközön bemutatható másolattal sem rendelkeznek arról a horgászat közben. A Nébih fokozottan felhívja a horgászok figyelmét, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelően, tartsák maguknál a területi horgászjegyeket akár papírra nyomtatva, akár elektronikus eszközön bemutatható módon! Ezzel számos kellemetlenségtől, például a horgászattól való eltiltástól is megkímélhetik magukat.

Tovább >