null ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022
2021. február 23., kedd

Save the date! – ONE – Health, Environment, Society – Konferencia 2022

A konferencia programja az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), az Európai Vegyianyag Ügynökség (ECHA) az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA), az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és a Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja (JRC) közreműködésével kerül kidolgozásra. A felsorolt európai szervezetek mellett a Tagállamok, az EFSA nemzetközi partnerei és tudományos szakemberek is részt vesznek a konferencia tudományos programjának kialakításában.

Az esemény 2022. június 21-24. között kerül megrendezésre hibrid formában, Brüsszelben és online, lehetővé téve a távolról történő csatlakozást, biztosítva az ott elhangzottak széleskörű elérhetőségét, egyúttal csökkentve az utazással járó károsanyag kibocsájtás mértékét.

Fontos dátumok:
2021. május/június – felhívás absztraktok beadására (előadások és poszter bemutatások)
2021. szeptember – absztraktok beadásának határideje
2022. január – regisztráció kezdete
2022. június 21-24. - Konferencia

Kövessék a konferencia folyamatosan frissülő honlapját! 
https://www.efsa.europa.eu/en/news/one-health-environment-society-conference-2022
 


Friss hírek

ONE Konferencia 2022
2021. június 8., kedd

ONE Konferencia 2022

A ONE – Egészség, Környezet, Társadalom – Konferencia 2022 (Brüsszel, 2022. június 21-24.) Tudományos Programbizottsága felhívást tett közzé absztraktok (digitális poszterek) beküldésére.

Tovább >

Tavaszi összegzés: sokat és sokoldalúan intézkedett a Nébih Állami Halőri Szolgálata
2021. június 8., kedd

Tavaszi összegzés: sokat és sokoldalúan intézkedett a Nébih Állami Halőri Szolgálata

Több mint 50 helyszíni ellenőrzést tartott, 5 esetben indított eljárást, 2 alkalommal tiltotta meg a kihelyezendő hal telepítését, 15 esetben jelenleg is vizsgálatot folytat és összesen több mint 3 millió forint halgazdálkodási bírságot szabott ki a tavaszi ellenőrzések során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata. A haltelepítések ellenőrzése kiemelten fontos, mert halgazdálkodási vízterületeinket és azok őshonos halállományát manapság egyre több veszély fenyegeti.

Tovább >