Junior Harmónia
Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai
Bakk István - Junior Vendéglátó Zrt.
1992 óta tevékenykedik a vendéglátásban. Dolgozott szállodában, kisvendéglőkben szakácsként, majd a közétkeztetés nagyobb vállalatainál többségében üzlet- és üzemvezetői munkakörben.
A szakács szakma különböző területei felé mindig is érdeklődéssel tekintett, több versenyen is szerepelt. Jelenlegi munkahelyén többször választották az év üzletvezetőjének. Az új étel kreációk kidolgozása és népszerűsítése új tudományos felfedezéshez hasonlítható örömet jelent számára.
Célja: hogy munkájában az újszerűség és a kreativitás minél nagyobb teret nyerjen, segítve kollégáit a mindennapi munkában.
Samu Zsuzsanna - Junior Vendéglátó Zrt.
2003. január 10-e óta dolgozik a Junior Vendéglátó Zrt-nél mint szakács.
Kilenc évig a Pajtás Étterem a’la carte konyhán dolgozott, ezután Angyalföldön több ezer adagos konyhán gyermek és diétás ételeket főzött, majd 2014-ben a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba – közismert nevén MÁV kórházába – került, ahol már vezető szakács és naponta 2 800 főre készít ételeket.
Szereti a munkában rejlő kihívásokat, újdonságokat és változatosságot.
Menü
Előétel | Főétel | Desszert |
Lestyános csirkeragu kapros tönkölyös pityókagombóccal | Mozaikos böllérrúd bulgurral töltött szabolcsi káposztával | Diós muffin édesköményes szilvapürével |