Junior 63-as
Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai
Nagy Balázs - Junior Vendéglátó Zrt.
Közel húsz éve szakács, így a vendéglátás szinte valamennyi területén kipróbálhatta már magát. Dolgozott szállodában, látványkonyhában, nagyüzemi konyhán és a’la carte étteremben egyaránt.
Három éve áll a Junior Vendéglátó Zrt. alkalmazásában, ahol a cég legnagyobb üzemét vezeti. Naponta több ezer adag ételt tervez meg, főz, dobozoltat és expediál. A főzés egyben a hobbija is, ezért szerencsés embernek tartja magát, hisz azzal foglalkozhat, amit szeret.
Votka Csaba - Junior Vendéglátó Zrt.
1995 óta dolgozik a vendéglátásban. Ez idő alatt megfordult termelő konyhán és munkahelyi étteremben is. Jelenleg egy gyermekélelmezési konyhát vezet, és – ahogy a többi munkahelyén, úgy itt is – pontosságra és kreativitásra törekszik.
Szaktudását igyekszik továbbfejleszteni, és alkalmanként versenyeken megmérettetni, amely törekvésnek számos helyezés és elismerés volt már az eredménye. Szívesen főz, és így sok örömet talál a munkájában.
Menü
Előétel | Főétel | Desszert |
Sült paszternák és gesztenye, salátával | Csirkepaprikás puliszkával | Vargabéles Hecsedli lekvárral |