Jász-Nagykun-Szolnok megye- 99. számú vizsgálat -Gimnázium, Műszaki Szakközépiskola és Kollégium Főzőkonyha - Újszász
Jász-Nagykun-Szolnok megye- 99. számú vizsgálat -Gimnázium, Műszaki Szakközépiskola és Kollégium Főzőkonyha - Újszász
99. számú vizsgálat (Főzőkonyha)
A mintavétel helye:
Gimnázium, Műszaki Szakközépiskola és Kollégium Főzőkonyha
(5052. Újszász, Dózsa György út 23.)
A menü minősítése:
ÁTLAG ALATTI | 12,1 pont |
Menü: Karfiolleves, Tavaszi zöldséges hús párolt rizzsel, Őszibarack befőtt
Mintavétel ideje: 2020. november 06.
Mintavételi alap : 633 adag
A vizsgált menüt fogyasztó korosztály: 14-18 éves korosztály
A főzőkonyha üzemeltetőjének neve, címe:
Gimnázium, Műszaki Szakközépiskola és Kollégium Főzőkonyha
(5052. Újszász, Dózsa György út 23.)
Részletes érzékszervi minősítés:
Karfiolleves (335,1 g/adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Tavaszi zöldséges hús párolt rizzsel ( 145,9g + 153,5g /adag)
Külső megjelenés: |
|
||
Állomány: |
|
||
Illat: |
|
||
Íz: |
|
Őszibarack befőtt (82,5 g / adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Részletes összetétel/anyaghányad :
Karfiolleves
- fehérrépa
- sárgarépa
- tejföl (12%)
- búzaliszt
- só
- bors, őrölt
- zellergumó
- vöröshagyma
- karfiol
- zsír
Tavaszi zöldséges hús párolt rizzsel
- sárgarépa
- kukorica
- sertéscomb
- rizs
- őrölt bors
- ételízesítő
- lecsó
- vöröshagyma
- zsír