Jász-Nagykun-Szolnok megye- 94. számú vizsgálat -Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány Körös Iskola Főzőkonyha - Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok megye- 94. számú vizsgálat -Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány Körös Iskola Főzőkonyha - Szolnok
94. számú vizsgálat (Főzőkonyha)
A mintavétel helye:
Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány
Kőrösi iskola Főzőkonyha
(5000 Szolnok, Nagy Imre körút 20.)
A menü minősítése:
ÁTLAG FELETTI | 17,3 pont |
Menü: Zöldborsóleves, Rakott burgonya lecsókolbásszal és csemegeuborkával
Mintavétel ideje: 2020. május 07.
Mintavételi alap : 68 adag
A vizsgált menüt fogyasztó korosztály: gyermek és felnőtt korosztály
A főzőkonyha üzemeltetőjének neve, címe:
Ízmester 2000 Kft.
(1133 Budapest, Tisza u. 8., II./19.)
Részletes érzékszervi minősítés:
Zöldborsóleves (563,33 g/adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Rakottburgonya lecsókolbásszal ( 382,35 g /adag)
Külső megjelenés: |
|
||
Állomány: |
|
||
Illat: |
|
||
Íz: |
|
Csemegeuborka (47,79 g / adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Részletes összetétel/anyaghányad :
Zöldborsóleves
- zöldborsó, mirelit
- liszt, BL 55
- napraforgó étolaj
- vöröshagyma
- petrezselyemzöldje
- bors, őrölt, fekete
- só, jódozott
- sárgarépa, friss
- petrezselyemgyökér, friss
- karaláb, friss
- zellergumó, friss
- kelkáposzta, friss
- tojás
Rakott burgonya
- burgonya
- lecsókolbász
- tejföl, 12%-os
- tojás
- napraforgó étolaj
- só, jódozott
- fűszerpaprika, édes
- bors, fekete, őrölt