null Hungast Budapest régió csapata

Hungast Budapest régió csapata

Hungast Budapest régió csapata

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Bornemissza Ferencné, Vass Katalin - Hungast – Gyermek Menza Kft.

1982-ben végzett a Dobos C. József vendéglátóipari szakmunkásképző iskolában, szakácsként.

Ezt követően pályáját meghatározta a közétkeztetés. Pályakezdőként a Tungsram Zrt konyháján dolgozott. Majd , mintegy húsz éven keresztül, a Junior Zrt. különböző konyháin főzött gyerekeknek,felnőtteknek, nagy üstökben és a’la cart, egyaránt. Az intézményi vendéglátásban szerzett hatalmas tapasztalata  végtelen szerénységgel párosul.

A Hungast cégcsoport  Gyermekmenza Kft. alkalmazásában 2013 óta lát el konyhavezetői feladatokat. Közvetlen vezetése alatt naponta 3000 gyermek ellátásáról gondoskodik.

Első ízben 2014-ben indult az OKÉS szakácsversenyen, ahol negyedik helyezést ért el.

 

Bokor Enikő - Hungast – Gyermek Menza Kft.

Tanulmányait Szovátán (Erdély) végezte, ahol szakács és cukrász bizonyítványt szerzett.

1990-ben költözött Budapestre kíváncsiságból. Szakmai pályáját a Gulyás Csárdában kezdte szakácsként, a’ la carte vonalon. Majd a Makk Hetes Vendéglőben folytatta munkáját.

2003-tól a Junior Zrt. 38-as üzemébe került . Itt ismerkedett meg a közétkeztetéssel és a vendéglátás ezen ágának sajátosságaival, ahol korábbi a’la carte-os tapasztalatait is jól hasznosíthatta.

2014 októberétől dolgozik a Hungast csoport IV. kerületi, Baross utcai 3000 adagos főzőkonyháján konyhafőnök helyettes-szakácsként.

Első alkalommal indul az OKÉS szakácsversenyen.

 

Menü

Előétel Főétel Desszert
Friss halsaláta halas pogácsával Aszalt gyümölcsökkel töltött göngyölt császár, kölesropogóssal,színes tejszínes zöldségrakottassal,szeg-fűszeges sárgarépakrémmel Almáspite citromkrémmel

Friss hírek

Nagylétszámú tojótyúk-állományon söpört végig a madárinfluenza Bács-Kiskun megyében
2022. január 27, csütörtök

Nagylétszámú tojótyúk-állományon söpört végig a madárinfluenza Bács-Kiskun megyében

Magas patogenitású madárinfluenzát mutatott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma egy 121.000 tojótyúkot tartó gazdaságban, Kunszálláson. A gazdaság felszámolása haladéktalanul megkezdődött, megakadályozandó a járvány továbbterjedését. Ez az eset is megerősíti, hogy a járványvédelmi fegyelem lazításának még nem érkezett el az ideje hazánkban.

Tovább >

Január 31-ig teljesítendő a nem állami laboratóriumok éves jelentési kötelezettsége
2022. január 27, csütörtök

Január 31-ig teljesítendő a nem állami laboratóriumok éves jelentési kötelezettsége

Tavaly lépett hatályba az Agrárminisztérium új rendelete*, mely szerint a nem állami laboratóriumok kötelesek összefoglaló jelentést készíteni az előző naptári év során elvégzett vizsgálataikról. A jelentést a Nébih részére kell benyújtaniuk a tárgyévet követő év január 31-ig.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)