Lovak fertőző kevésvérűsége

null Forgalmi korlátozás alatt álló lovak patkolása-körmölése

Forgalmi korlátozás alatt álló lovak patkolása-körmölése

2015. június 1, hétfő

Közérdekű hír lótartók számára, hogy a Magyar Patkolókovácsok Egyesülete (MAPE) tud ajánlani olyan patkolókovácsot, aki az FKV miatt korlátozás alatt álló állományok lovainak kezelését vállalja

Az érintett állományokban a személyi forgalom korlátozását nem írja elő a vonatkozó jogszabály, így a lovak patkolását-körmölését szükség esetén el lehet végezni. Ezen beavatkozások a fertőzöttségre gyanús lovakon csak az illetékes járási főállatorvos engedélyével végezhetőek el, de a velük együtt tartott lovakon végzett beavatkozásokról is tájékoztatni kell őt.

A MAPE elérhetőségei:
2225 Üllő, Kisfaludy u. 6.
www.mape.hu
www.facebook.com/mapehu


Friss hírek

2023. június 1, csütörtök

Részvétel az ellenőrzési rendszerben

Részvétel az ellenőrzési rendszerben

Tovább >

2023. június 1, csütörtök

Tanúsító szervezetek Magyarországon

Magyarországon az Öko EK rendelet által előírt ellenőrzési rendszer keretén belül két tanúsító szervezet ellenőrzése alatt tevékenykedhetnek az ökológiai gazdálkodást folytatni kívánó gazdálkodók. A 34/2013 VM rendelet alapján az ökológiai termelés, feldolgozás, forgalmazás ellenőrzési és tanúsítási tevékenység végzésére az NÉBIH jogosult tanúsító szervezetet elismerni, illetve az elismerést visszavonni, vagy tanúsító-tevékenység végzését meghatározott ideig korlátozni.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)