null Együttműködési megállapodást kötött a Kaposvári Egyetem és a NÉBIH

Együttműködési megállapodást kötött a Kaposvári Egyetem és a NÉBIH

2015. december 8, kedd

Hosszú távú együttműködési megállapodást kötött 2015. december 8-án Kaposváron a Kaposvári Egyetem (KE) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A szerződést az egyetem részéről Dr. Szávai Ferenc rektor, míg a hivatal képviseletében dr. Oravecz Márton elnök látta el kézjegyével.

A szervezetek a jövőben az oktatás-képzés, a tudományos kutatás és a tudományos ismeretterjesztés területein tervezik közös programokat indítását, rendezvények szervezését. Az együttműködés célja továbbá a NÉBIH tevékenysége és kutatásai révén rendelkezésre álló adat- és információállomány hatékony bekapcsolása az egyetemen zajló tudományos kutatásokba, képzésekbe, valamint a tananyagfejlesztésbe. A szervezetek a gyakorlati tapasztalatok alapján törekednek az egyetem oktatási tevékenységének fejlesztésére is.

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a NÉBIH szakemberei óraadóként részt vegyenek a KE oktatási tevékenységében, valamint a tudományos fokozattal rendelkező munkatársak szerepet vállaljanak a hallgatók szakdolgozatai, diplomamunkái, illetve doktori értekezései elbírálásában, valamint a konzulensi tevékenységben. A KE számít a NÉBIH munkatársainak szakértelmére a szakirányú továbbképzések és vezetőképzési programok kidolgozásában is, különös tekintettel a felelős fogyasztói magatartás, a felelős gazdálkodás és a természeti értékék védelmének területén. A hivatal pedig többek között vállalta, hogy szakmai gyakorlati lehetőséget biztosít a KE hallgatói számára.

 

Kaposvári Egyetem

és

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

Kapcsolódó anyagok:
közlemény letölthető formában


Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >