null Dr. Szani Zsolt

Dr. Szani Zsolt

Dr. Szani Zsolt

Dr. Szani Zsolt NÉBIH-es referencialistája (2011-17)
Reference list of Zsolt Szani, Dr.

Assessment of Bacterial Blight Tolerance of Persian Walnut Based on Immature Nut Test

A közönséges dió bakteriális penésztoleranciájának értékelése az éretlen dió tesztje alapján

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szani Zsolt

Lezárult / Published: 2015

 

Changes of the apricot variety choice in Hungary

Változások a magyarországi kajszibarack-fajtaválasztásban

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szani Zsolt

Lezárult / Published: 2013

 

‘Artemisz’, ‘Cordelia’, ‘Hesztia’, and ‘Rosmerta’: New Hungarian Multiresistant Apple Cultivars

‘Artemisz’, ‘Cordelia’, ‘Hesztia’ és ‘Rosmerta’: Új, multiretisztens magyar almafajták

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szani Zsolt

Lezárult / Published: 2012

 

Variability of Persian walnut (Juglans regia L.) fruit phenotype of the Carpathian Basin

A közönséges dió (Juglans regia L.) gyümölcs-fenotípusának változékonysága a Kárpát-medencében

NÉBIH-es kutató / Authors (NFCSO only): Dr. Szani Zsolt

Lezárult / Published: 2011


Friss hírek

Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése
2022. január 20, csütörtök

Befejeződött a LABOR rendszer fejlesztése

A 2022. január 1-jén átadott utolsó funkciókkal lezárult az állategészségügyi diagnosztikát kiszolgáló LABOR rendszer kialakítása és üzembe helyezése. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2021. július 1-jétől több lépcsőben hajtotta végre az ágazat ügyviteli rendszerének átvezetését a digitális térbe. Ezzel megvalósult a modernizációs intézkedések kiemelt célja, azaz jelentősen egyszerűsödött a diagnosztikai vizsgálatok megrendelése, valamint létrejött a hiteles és gyors elektronikus eredményközlés háttere.

Tovább >

Megtiltotta az EU a titán-dioxid felhasználását az élelmiszerekben
2022. január 20, csütörtök

Megtiltotta az EU a titán-dioxid felhasználását az élelmiszerekben

Az EU 2022. január 18-án megjelent rendelete alapján 2022. augusztus 7-ig állíthatók elő a titán-dioxid (E171) élelmiszer-adalékanyag felhasználásával készített élelmiszerek, amelyek legkésőbb a minőségmegőrzési vagy fogyaszthatósági idejük lejártáig maradhatnak a forgalomban. A döntést az indokolja, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) legfrissebb értékelése szerint nem biztonságos a színezék felhasználása az élelmiszerekben.

Tovább >