Budapest - 163. számú vizsgálat - ÉSZ GSZ Vakok ÁLSZKGY Iskolai főző és tálalókonyha - Budapest, XIV.kerület
Budapest - 163. számú vizsgálat - ÉSZ GSZ Vakok ÁLSZKGY Iskolai főző és tálalókonyha - Budapest, XIV.kerület
163. számú vizsgálat (Főző-tálaló konyha)
A mintavétel helye:
ÉSZ GSZ Vakok ÁLSZKGY Iskolai főző és tálalókonyha
(1146. Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.)
A menü minősítése:
NEM FELELT MEG | 0 pont |
Menü: Zöldségleves, Petrezselymes burgonyafgőzelék fokhagymás apró pulykával
Nem érkezett be fényképfelvétel a kitálalt menüről.
Mintavétel ideje: 2019. június 17.
Mintavételi alap : 50 adag
A vizsgált menüt fogyasztó korosztály: 7-14 éves korosztály
A főzőkonyha üzemeltetőjének neve, címe :
Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet
(1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51.)
Részletes érzékszervi minősítés:
Zöldségleves (342 g /adag)
Külső megjelenés: |
Az egyik adag étel undort keltő anyagot, hajszálat tartalmazott, az étel kizáró tulajdonsággal rendelkezik, az érzékszervi bírálat nem volt lefolytatható. |
Állomány: |
- |
Illat: |
- |
Íz: |
- |
Petrezselymes burgonyafgőzelék fokhagymás apró pulyka (397 g + 144 g /adag)
Külső megjelenés: |
A feltálalt étel nem egyezik az étlapon feltüntetett étel elnevezésével, a főzelék nem tartalmaz petrezselymet. |
Állomány: | - |
Illat: | A fokhagymás apró pulyka romlásra utaló szaga miatt az undort keltő, kizáró tulajdonsággal rendelkezik, az érzékszervi bírálat nem volt lefolytatható. |
Íz: | - |
Részletes összetétel/anyaghányad :
A feltálalt menüsorhoz tartozó anyaghányadnyilvántartás nem érkezett be.