Borsod-Abaúj-Zemplén megye - 70. számú vizsgálat - Diák Konyha - Bánréve
Borsod-Abaúj-Zemplén megye - 70. számú vizsgálat - Diák Konyha - Bánréve
70. számú vizsgálat (Főzőkonyha)
A mintavétel helye:
Diák Konyha
(3654 Bánréve, Kossuth Lajos utca 22-1.)
A menü minősítése:
KIVÁLÓAN MEGFELELT | 18,4 pont |
Menü: Tejfölös bableves teljes kiőrlésű kenyérrel, Almapürés grízestészta
Mintavétel ideje: 2021. február 17.
Mintavételi alap : 169 adag
A vizsgált menüt fogyasztó korosztály: 7-14 éves korosztály
A főzőkonyha üzemeltetőjének neve, címe:
Tóth Béla Balázsné
(3600 Ózd, Árpád vezér út 25.)
Részletes érzékszervi minősítés:
Tejfölös bableves (427 /adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Almapürés grízestészta (285 g/adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Teljes kiőrlésű kenyér(174 g/adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Részletes összetétel/anyaghányad :
Tejfölös bableves
- só, jódozott
- búza, finomliszt
- fokhagyma, mirelit
- napraforóolaj
- ételízesítő, sómentes
- babérlevél
- tejföl, 20%
- tarkabab
Almapürés grízestészta
- só, jódozott
- napraforgó étolaj
- tészta, fodros metélt
- búzadara
- alma
- kristálycukor
- fahéj
- vaniliáscukor