Borsod-Abaúj-Zemplén megye - 66. számú vizsgálat - Edelényi Művelődési Központ Könyvtár és Közérdekű Múzeális Kiállítóhely központi konyha - Edelény
Borsod-Abaúj-Zemplén megye - 66. számú vizsgálat - Edelényi Művelődési Központ Könyvtár és Közérdekű Múzeális Kiállítóhely központi konyha - Edelény
66. számú vizsgálat (Főzőkonyha)
A mintavétel helye:
Edelényi Művelődési Központ Könyvtár és Közérdekű Múzeális Kiállítóhely központi konyha
(3780 Edelény, Borsodi út 36/C.)
A menü minősítése:
KIVÁLÓAN MEGFELELT | 20,0 pont |
Menü: Csontleves cérnametélttel, Csőben sült karfiol csirkemellel
Mintavétel ideje: 2020. november 11.
Mintavételi alap : 1076adag
A vizsgált menüt fogyasztó korosztály: 7-14 éves korosztály
A főzőkonyha üzemeltetőjének neve, címe:
Edelényi Művelődési Központ, Könyvtár és Közérdekű Muzeális Kiállítóhely Intézmény
(3780 Edelény, István király útja 49.)
Részletes érzékszervi minősítés:
Csontleves cérnametélttel (314 g /adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Csőben sült karfiol csirkemellel (290 g/adag)
Külső megjelenés: |
|
|
Állomány: |
|
|
Illat: |
|
|
Íz: |
|
Részletes összetétel/anyaghányad :
Csontleves
- bors
- ételízesítő só nélkül
- só, jdozott
- tyúkhúslevespor
- vöröshagyma
- zellergumó
- sárgarépa
- gyökér
- kelkáposzta
- húsoscsont
- karalábé
- zellergumó
- kurkuma
- csigatészta
Csőben sült karfiol csirkemellel
- tojás
- liszt
- margarin
- só, jódozott
- olaj
- grill fűszerkeverék
- sajt
- fehérbors
- karfiol
- tej, 1,5%
- olivaolaj
- szerecsendió
- csirkemell