null Az EFSA pályázatot írt ki két tudományos testületébe

Az EFSA pályázatot írt ki két tudományos testületébe

2016. május 25, szerda

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a vegyi anyagok kockázatértékelésében szakértelemmel rendelkező tudósok jelentkezését várja

A sikeres pályázók 2017. július 1-jétől tagjai lehetnek az élelmiszer-adalékanyagok és élelmiszerekhez adott tápanyagforrások tudományos testületének (ANS) vagy az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok, enzimek, aromaanyagok és technológiai segédanyagok tudományos testületének (CEF).

A jelentkezési határidő 2016. június 30. 

A pályázat részletei a sajtóközleményben, valamint az EFSA weboldalán olvashatók.

Letölthető anyag:
Sajtóközlemény


Friss hírek

2024. május 22, szerda

Új rendelet a gyógyszeres takarmány szabályozásban

Megjelent a nem céltakarmányokban visszamaradó antimikrobiális hatóanyagok egyedi keresztszennyeződési határértékeinek és ezen anyagokra vonatkozó analitikai módszerek megállapításáról szóló EU rendelet.

Tovább >

2024. május 17, péntek

Május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is véget ér a tűzgyújtási tilalom

Az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak és a jelenleg is zajló esőzésnek köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyetértésben, 2024. május 18-tól visszavonja a tűzgyújtási tilalmat Bács-Kiskun vármegyében. A hatósági döntés eredményeképpen egyetlen vármegyében sem lesz érvényben tűzgyújtási tilalom az országban.

Tovább >