null Barack (kajszi- és őszi-) referencialista

Barack (kajszi- és őszi-) referencialista

A NÉBIH korábban lezárult barackkutatásainak referencialistája

Kajszifajták Erwinia Amylovora fogékonyságának értékelése és módszertani összehasonlító vizsgálata (előadás)

NÉBIH-es kutató: Dr. Nagy Géza, Dr. Kecskeméti Sándor

Lezárult: 2016

 

Előzetes felvételezési adatok a kajszik gutaütésszerű elhalásáról Budapest környéki ültetvényekben (előadás)

NÉBIH-es kutató: Dr. Nagy Géza

Lezárult: 2015

 

Illóolajok a gyümölcsösök néhány jelentős kórokozója elleni védelemben

NÉBIH-es kutató: Dr. Nagy Géza

Lezárult: 2014

 

Egy illóolaj kombináció alkalmazásának lehetősége kajszi- és őszibarack kórokozói, valamint kártevő molyfajai ellen

NÉBIH-es kutató: Dr. Nagy Géza

Lezárult: 2013

 

Illóolajok szabadföldi hatékonysága a kajszi, alma és az őszi búza néhány jelentősebb kórokozója ellen

NÉBIH-es kutató: Dr. Nagy Géza, Kovács Blanka

Lezárult: 2013

 

Változások a magyarországi kajszibarack-fajtaválasztásban

NÉBIH-es kutató: Dr. Szani Zsolt

Lezárult: 2013

 

Illóolajok alkalmazásának lehetősége a kajszi- és őszibarack kórokozói ellen (előadás)

NÉBIH-es kutató: Dr. Nagy Géza

Lezárult: 2012


Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >