párizsi

Párizsi Termékmustra nevezés

Köszöntjük a Termékmustra nevezési oldalán! 
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ismét megrendezi a Kiváló Minőségű Élelmiszer tanúsító védjegyhez kapcsolódó Termékmustrát, ahol szakembereink nagyító alá veszik az élelmiszeripar kiválóságait. Ha úgy érzi, terméke kimagasló minőségű, a Termékmustra kiváló alkalom arra, hogy ezt az egész országgal tudassa. Amennyiben további információkat szeretne megtudni a Termékmustráról, kérjük, látogasson el a  https://kme.hu honlapra. Kérdés esetén, várjuk szíves megkeresésüket a termekmustra(kukac)nebih.gov.hu e-mail címen.

Információk a nevezéssel kapcsolatosan:

  • A terméknek meg kell felelnie a hatályos, vonatkozó jogszabályi előírásoknak. 
  • A Párizsi Termékmustrán natúr és füstölt/füst ízesítésű termékek vehetnek részt. (Pl. sajtos, paprikás ízesítésű termékek nevezése ezúttal nem lehetséges.) Azon termékek szállhatnak versenybe, melyek hústartalma a késztermékre vonatkoztatva legalább 60% és csontokról mechanikusan lefejtett hús nem szerepel a termék-összetevők között. A Termékmustrára bekerülő termékekhez felhasználható adalékanyagok a következők lehetnek: nitrit, antioxidáns, vízkötő képességet javító adalékanyag, színezék, ízfokozó adalékanyag (E620-E635), melyek maximális száma 5. Továbbá a kalciumtartalomnak legfeljebb 300 mg/kg-nak kell lennie.
  • Felhívjuk a nevezők figyelmét, hogy a nevezéshez nem várjuk termékminta beküldését. Azokat a Termékmustra szervezői fogják beszerezni. Emiatt is kérjük az alábbiakban a kereskedelmi egység pontos megadását, ahol a termék elérhető.
  • Kérjük, mindig figyelje a súgó ikon által kért információkat, mivel a nem megfelelő formátum esetén előfordulhat, hogy nevezését nem tudjuk regisztrálni.
  • A sikeres nevezési űrlap beküldését követően a rendszer egy automatikus válaszüzenetet küld. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem kapná meg a rendszerüzenetet kérjük, jelezze felénk a termekmustra(kukac)nebih.gov.hu e-mail címen. Fontos megjegyezni, hogy a nevezés a Termékmustra szervezői által küldött visszaigazoló levél után válik érvényessé.

A nevezés lezárult.

Kapcsolat

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
termekmustra[kukac]nebih.gov.hu