Monitoring mintavételi kódok

NÉBIH mintavételi kód
Paraméterek
NÉBIH mintavételi kód Paraméterek
MM001 Escherichia coli
MM001 Salmonella spp.
MM002 Escherichia coli
MM002 Salmonella spp.
MM003 Campylobacter spp.
MM003 Salmonella spp.
MM003 Escherichia coli
MM003 Mikrobaszám
MM004 Campylobacter spp.
MM004 Salmonella spp.
MM005 Campylobacter spp.
MM005 Salmonella spp.
MM006 Campylobacter spp.
MM006 Salmonella spp.
MM007 Campylobacter spp.
MM007 Salmonella spp.
MM008 Campylobacter spp.
MM008 Salmonella spp.
MM008 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM009 Campylobacter spp.
MM009 Salmonella spp.
MM010 Salmonella spp.
MM010 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM010 Zsírtartalom
MM011 Salmonella spp.
MM011 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM011 Zsírtartalom
MM012 Escherichia coli
MM012 Mikrobaszám
MM012 Salmonella spp.
MM012 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM012 Zsírtartalom
MM013 Mikrobaszám
MM013 Salmonella spp.
MM013 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM013 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM013 Zsírtartalom
MM014 Escherichia coli
MM014 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM014 Mikrobaszám
MM014 Salmonella spp.
MM014 Zsírtartalom
MM015 Salmonella spp.
MM015 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM015 Zsírtartalom
MM016 Escherichia coli
MM016 Mikrobaszám
MM016 Salmonella spp.
MM016 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM016 Zsírtartalom
MM017 Fehérjetartalom
MM017 Összes foszfortartalom
MM017 Nátrium-klorid-tartalom
MM017 Nitrit-Nitrát
MM017 Salmonella spp.
MM017 Víztartalom
MM017 Zsírtartalom
MM018 Salmonella spp.
MM018 Listeria monocytogenes
MM018 Víztartalom
MM018 Zsírtartalom
MM018 Érzékszervi tulajdonságok
MM018 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM018 Nátrium-klorid-tartalom
MM018 Összfehérje-tartalom
MM018 pH
MM018 Vízaktivitás
MM019 Salmonella spp.
MM019 Listeria monocytogenes
MM019 Érzékszervi tulajdonságok
MM019 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM019 Nátrium-klorid-tartalom
MM019 Összfehérje-tartalom
MM019 Víztartalom
MM019 Zsírtartalom
MM019 pH
MM019 Vízaktivitás
MM020 Salmonella spp.
MM020 Listeria monocytogenes
MM020 Érzékszervi tulajdonságok
MM020 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM020 Nátrium-klorid-tartalom
MM020 Összfehérje-tartalom
MM020 Víztartalom
MM020 Zsírtartalom
MM020 pH
MM020 Vízaktivitás
MM021 Vízaktivitás
MM021 Listeria monocytogenes
MM021 pH
MM021 Salmonella spp.
MM022 Listeria monocytogenes
MM022 Salmonella spp.
MM022 Vízaktivitás
MM022 pH
MM023 Mikrobaszám
MM023 szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM023 Tartósság
MM024 Salmonella spp.
MM025 Salmonella spp.
MM025 Glazúr
MM025 Vibrio parahaemolyticus
MM025 Hisztamin
MM026 Listeria monocytogenes
MM026 Salmonella spp.
MM026 pH
MM026 Vízaktivitás
MM027 Listeria monocytogenes
MM027 Salmonella spp.
MM027 pH
MM027 Vízaktivitás
MM028 Listeria monocytogenes
MM028 Salmonella spp.
MM029 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM029 Campylobacter spp.
MM029 Listeria monocytogenes
MM029 Sűrűség
MM029 Zsírtartalom
MM030 Enterobaktérium
MM030 Érzékszervi tulajdonságok
MM030 Listeria monocytogenes
MM030 Sűrűség
MM030 Zsírtartalom
MM031 Érzékszervi tulajdonságok
MM031 Összes foszfortartalom
MM031 Listeria monocytogenes
MM031 Mesterséges színezék
MM031 Neoheszperidin DC
MM031 Neotám
MM031 Összes nitrogéntartalom
MM031 Mesterséges édesítőszer
MM031 Zsírmentes szárazanyag-tartalom
MM031 Zsírtartalom
MM032 Enterobaktérium
MM032 Listeria monocytogenes
MM032 Érzékszervi tulajdonságok
MM032 Összes foszfortartalom
MM032 Mesterséges színezék
MM032 Neoheszperidin DC
MM032 Neotám
MM032 Mesterséges édesítőszer
MM032 Összes nitrogéntartalom
MM032 Zsírmentes szárazanyag-tartalom
MM032 Zsírtartalom
MM033 Listeria monocytogenes
MM033 Érzékszervi tulajdonságok
MM033 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM033 Fehérjetartalom
MM033 Tejfehérje-tartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM033 Zsírtartalom
MM034 Listeria monocytogenes
MM034 Érzékszervi tulajdonságok
MM034 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM034 Fehérjetartalom
MM034 Tejfehérje-tartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM034 Zsírtartalom
MM035 Listeria monocytogenes
MM035 Érzékszervi tulajdonságok
MM035 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM035 Fehérjetartalom
MM035 Tejfehérje-tartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM035 Zsírtartalom
MM036 Listeria monocytogenes
MM036 Növényi zsírok azonosítása
MM036 Érzékszervi tulajdonságok
MM036 Szárazanyag-tartalom
MM036 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM036 Zsírtartalom szárazanyagra
MM036 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM037 Érzékszervi tulajdonságok
MM037 Listeria monocytogenes
MM037 Nitrát
MM037 Szárazanyag-tartalom
MM037 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM037 Zsírtartalom szárazanyagra
MM038 Salmonella spp.
MM038 Listeria monocytogenes
MM038 Érzékszervi tulajdonságok
MM038 Mesterséges édesítőszer
MM038 Mesterséges színezék
MM038 Szénhidráttartalom
MM038 Cukortartalom
MM038 Zsírtartalom
MM039 Salmonella spp.
MM039 Listeria monocytogenes
MM039 Érzékszervi tulajdonságok
MM039 Mesterséges édesítőszer
MM039 Mesterséges színezék
MM039 Szénhidráttartalom
MM039 Cukortartalom
MM039 Zsírtartalom
MM040 Listeria monocytogenes
MM040 Salmonella spp.
MM040 Érzékszervi tulajdonságok
MM040 Mesterséges édesítőszer
MM040 Mesterséges színezék
MM040 Fehérjetartalom
MM040 Zsírmentes tejszárazanyagtartalom
MM040 Zsírtartalom
MM041 Bacillus cereus
MM041 Listeria monocytogenes
MM041 Salmonella spp.
MM041 Érzékszervi tulajdonságok
MM041 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM042 Listeria monocytogenes
MM042 Salmonella spp.
MM042 Érzékszervi tulajdonságok
MM042 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM043 Listeria monocytogenes
MM043 Salmonella spp.
MM043 Bacillus cereus
MM043 Érzékszervi tulajdonságok
MM043 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM046 Bacillus cereus
MM046 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM046 Listeria monocytogenes
MM046 Salmonella spp.
MM046 Clostridium perfringens
MM046 Érzékszervi tulajdonságok
MM047 Érzékszervi tulajdonságok
MM047 Listeria monocytogenes
MM047 Salmonella spp.
MM047 Fehérjetartalom
MM047 Zsírtartalom
MM047 Összes telített zsírsav (SAFA)
MM048 B12-vitamin
MM048 Biotin (B7-vitamin)
MM048 Fehérjetartalom
MM048 Szénhidráttartalom
MM048 Transz zsírsavak
MM048 Vas
MM048 Összes foszfortartalom
MM048 Kalcium
MM048 A-vitamin
MM048 D3-vitamin
MM048 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM049 Bacillus cereus
MM049 Cronobacter (Enterobacter) sakazakii
MM049 Salmonella spp.
MM049 B12-vitamin
MM049 Biotin (B7-vitamin)
MM049 Fehérjetartalom
MM049 Listeria monocytogenes
MM049 Szénhidráttartalom
MM049 Transz zsírsavak
MM049 Melamin
MM049 Vas
MM049 Összes foszfortartalom
MM049 Kalcium
MM049 A-vitamin
MM049 D3-vitamin
MM049 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM050 Mikrobaszám
MM050 szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM050 Tartósság
MM050 Amitráz
MM050 Benzimidazolok
MM050 Furán
MM050 Kinolon
MM050 Klóramfenikol
MM050 Nitrofurán származékok
MM050 Nitroimidazolok
MM050 nyomelemek
MM051 Fehérjetartalom
MM051 Nátrium
MM051 Szénhidráttartalom
MM051 Zsírtartalom
MM051 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM051 Mikrobaszám
MM051 szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM051 Tartósság
MM052 Bacillus cereus
MM052 Listeria monocytogenes
MM052 Salmonella spp.
MM053 Bacillus cereus
MM053 Fehérjetartalom
MM053 Listeria monocytogenes
MM053 Salmonella spp.
MM053 Szénhidráttartalom
MM053 Zsírtartalom
MM053 A-vitamin
MM053 D3-vitamin
MM053 Kalcium
MM053 Nátrium
MM054 Salmonella spp.
MM054 Érzékszervi tulajdonságok
MM055 Salmonella spp.
MM057 Salmonella spp.
MM057 Tartósítószer
MM058 Enterobaktérium
MM058 Salmonella spp.
MM058 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM058 Zsírtartalom
MM058 Tartósítószer
MM059 Salmonella spp.
MM059 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM059 Zsírtartalom
MM059 Tartósítószer
MM060 D-3-hidroxi-vajsav
MM060 Salmonella spp.
MM061 Enterobaktérium
MM061 Fehérjetartalom
MM061 Salmonella spp.
MM061 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM061 víztartalom
MM064 Savasság
MM064 Transz zsírsavak
MM064 UV fluoreszcencia
MM064 Omega-3 zsírsavak összesen
MM064 Érzékszervi tulajdonságok
MM064 illóanyagtartalom
MM064 Olajsav (C18:1n9c)
MM064 Oldószermaradék
MM064 Összes zsírsav mennyisége
MM064 Peroxidszám
MM064 Réz
MM064 Savszám
MM064 Szappantartalom
MM064 Tokoferolok
MM064 Vas
MM064 Víztartalom
MM064 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM064 Zsírsavösszetétel
MM065 Omega-6 zsírsavak összesen
MM065 Savasság
MM065 Transz zsírsavak
MM065 UV fluoreszcencia
MM065 Érzékszervi tulajdonságok
MM065 illóanyagtartalom
MM065 Olajsav (C18:1n9c)
MM065 Oldószermaradék
MM065 Összes zsírsav mennyisége
MM065 Peroxidszám
MM065 Réz
MM065 Savszám
MM065 Szappantartalom
MM065 Tokoferol-, tokotrienol- és dezmetilszterin-szint
MM065 Vas
MM065 Víztartalom
MM065 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM065 Zsírsavösszetétel
MM066 Peroxidszám
MM066 BHA
MM066 BHT
MM066 Propil-gallát
MM066 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM067 Peroxidszám
MM067 BHA
MM067 BHT
MM067 Propil-gallát
MM067 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM068 Savfok
MM068 Tömeg
MM068 Alaki hányados
MM068 Érzékszervi tulajdonságok
MM068 Nátrium-klorid-tartalom
MM068 Salmonella spp.
MM069 Savfok
MM069 Tömeg
MM069 Alaki hányados
MM069 Érzékszervi tulajdonságok
MM069 Nátrium-klorid-tartalom
MM069 Salmonella spp.
MM070 Listeria monocytogenes
MM070 Salmonella spp.
MM070 Zsírtartalom
MM070 Érzékszervi tulajdonságok
MM070 Nátrium-klorid-tartalom
MM070 Zsírtartalom szárazanyagra
MM071 Tömeg
MM071 Cukortartalom
MM071 Cukortartalom szárazanyagra
MM071 Érzékszervi tulajdonságok
MM071 Nátrium-klorid-tartalom
MM071 Zsírtartalom
MM071 Zsírtartalom szárazanyagra
MM072 Tömeg
MM072 Cukortartalom
MM072 Cukortartalom szárazanyagra
MM072 Zsírtartalom
MM072 Zsírtartalom szárazanyagra
MM072 Nátrium-klorid-tartalom
MM072 Érzékszervi tulajdonságok
MM073 Bacillus cereus
MM073 Tartósítószer
MM073 Coliform
MM073 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM073 Mezofil aerob spóraszám
MM073 Penészgomba
MM073 Salmonella spp.
MM073 Színezéktartalom
MM073 Zsírtartalom
MM073 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM074 Salmonella spp.
MM074 Savfok
MM074 Benzoesav
MM074 Érzékszervi tulajdonságok
MM074 Főzési idő
MM074 Nedvességtartalom
MM074 Szétfővés mértéke
MM074 Tartósítószer
MM075 Listeria monocytogenes
MM075 Salmonella spp.
MM075 Penészgomba
MM075 Érzékszervi tulajdonságok
MM075 Nedvességtartalom
MM075 Szemcseméret eloszlás
MM076 Listeria monocytogenes
MM076 Salmonella spp.
MM076 Penészgomba
MM076 Érzékszervi tulajdonságok
MM076 Nedvességtartalom
MM076 Szemcseméret eloszlás
MM078 Hamutartalom
MM078 Más gabona őrleménye
MM078 Nedvességtartalom
MM078 Szemcseméret eloszlás
MM078 Salmonella spp.
MM078 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM078 Érzékszervi tulajdonságok
MM079 Salmonella spp.
MM079 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM079 Érzékszervi tulajdonságok
MM079 Hamutartalom
MM079 Más gabona őrleménye
MM079 Nedvességtartalom
MM079 Szemcseméret eloszlás
MM080 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM080 Szénhidráttartalom
MM081 Konyhasótartalom szárazanyagra
MM081 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM081 Víztartalom
MM081 Zsírtartalom
MM081 Szénhidráttartalom
MM082 Bacillus cereus
MM082 Listeria monocytogenes
MM082 Salmonella spp.
MM082 Mesterséges édesítőszer
MM083 Bacillus cereus
MM083 Listeria monocytogenes
MM083 Salmonella spp.
MM083 Mesterséges édesítőszer
MM084 Érzékszervi tulajdonságok
MM084 Tisztaság
MM084 Nedvességtartalom
MM084 Nyerszsírtartalom
MM084 Szemcseméret eloszlás
MM085 Elszineződött szem
MM085 Érzékszervi tulajdonságok
MM085 GMO - rizs
MM085 Gyommag őrleménye
MM085 Külső megjelenés
MM085 Nedvességtartalom
MM085 Tisztaság
MM085 Vörös csíkos szem
MM085 Apró törmelék
MM085 Darabos törmelék
MM085 Gipszes szem
MM085 Keverék
MM087 Transz zsírsavak
MM087 Víztartalom
MM087 Listeria monocytogenes
MM087 Salmonella spp.
MM087 Cukortartalom szárazanyagra
MM087 Összes zsírtartalom
MM088 Listeria monocytogenes
MM088 Salmonella spp.
MM088 Mesterséges színezék
MM088 Cukortartalom szárazanyagra
MM088 Érzékszervi tulajdonságok
MM088 Transz zsírsavak
MM089 Listeria monocytogenes
MM089 Mesterséges színezék
MM089 Salmonella spp.
MM090 Listeria monocytogenes
MM090 Salmonella spp.
MM091 Listeria monocytogenes
MM091 Salmonella spp.
MM091 Mesterséges édesítőszerek
MM091 Mesterséges színezék
MM091 Érzékszervi tulajdonságok
MM091 Fehérjetartalom
MM091 Zsírtartalom
MM092 Listeria monocytogenes
MM092 Salmonella spp.
MM092 Mesterséges édesítőszerek
MM092 Mesterséges színezék
MM093 Listeria monocytogenes
MM093 Salmonella spp.
MM093 Mesterséges édesítőszerek
MM093 Mesterséges színezék
MM093 Érzékszervi tulajdonságok
MM093 Fehérjetartalom
MM093 Zsírtartalom
MM094 Listeria monocytogenes
MM094 Salmonella spp.
MM094 Érzékszervi tulajdonságok
MM094 Mesterséges színezék
MM094 Mesterséges édesítőszer
MM095 Listeria monocytogenes
MM095 Norovirus GI
MM095 Norovirus GII
MM095 Salmonella spp.
MM095 Vírusok kimutatása
MM096 Érzékszervi tulajdonságok
MM096 Homoktartalom
MM097 Tartósítószer
MM097 Mesterséges édesítőszerek
MM097 Homoktartalom
MM097 Kén-dioxid-tartalom
MM097 Összes cukortartalom
MM097 Szárazanyag-tartalom
MM097 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM097 Mesterséges színezék
MM097 Érzékszervi tulajdonságok
MM098 Tartósítószer
MM098 Mesterséges édesítőszerek
MM098 Mesterséges színezék
MM098 Érzékszervi tulajdonságok
MM098 Homoktartalom
MM098 Kén-dioxid-tartalom
MM098 Összes cukortartalom
MM098 Szárazanyag-tartalom
MM098 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM099 Salmonella spp.
MM099 Escherichia coli
MM099 Listeria monocytogenes
MM100 Escherichia coli
MM100 Salmonella spp.
MM100 Listeria monocytogenes
MM101 Érzékszervi tulajdonságok
MM101 Homoktartalom
MM101 Szárazanyag-tartalom
MM101 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM105 Mesterséges édesítőszerek
MM105 Szteviol-glikozidok
MM105 Érzékszervi tulajdonságok
MM105 Illósav
MM105 Nátrium-klorid-tartalom
MM105 Savtartalom
MM105 Tartósítószer
MM106 Mesterséges édesítőszerek
MM106 Szteviol-glikozidok
MM106 Érzékszervi tulajdonságok
MM106 Nátrium-klorid-tartalom
MM106 Tartósítószer
MM107 Mesterséges édesítőszerek
MM107 Szteviol-glikozidok
MM107 Érzékszervi tulajdonságok
MM107 Illósav
MM107 Nátrium-klorid-tartalom
MM107 Savtartalom
MM107 Tartósítószer
MM108 Mesterséges édesítőszerek
MM108 Tartósítószer
MM108 Érzékszervi tulajdonságok
MM108 Homoktartalom szárazanyagra
MM108 Kén-dioxid-tartalom
MM108 Mesterséges színezék
MM108 pH
MM109 Tartósítószer
MM109 Érzékszervi tulajdonságok
MM109 Homoktartalom szárazanyagra
MM109 pH
MM110 Kén-dioxid-tartalom
MM111 Érzékszervi tulajdonságok
MM111 Gyümölcstartalom
MM111 Salmonella spp.
MM111 Cukortartalom
MM111 Összes savtartalom
MM111 Listeria monocytogenes
MM111 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM112 Gyümölcstartalom
MM112 Cukortartalom
MM112 Összes savtartalom
MM112 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM114 Érzékszervi tulajdonságok
MM114 Hozzáadott nátrium-klorid-tartalom
MM114 pH
MM115 Salmonella spp.
MM115 Listeria monocytogenes
MM115 Érzékszervi tulajdonságok
MM115 Kén-dioxid-tartalom
MM116 Salmonella spp.
MM116 Listeria monocytogenes
MM116 Érzékszervi tulajdonságok
MM116 Kén-dioxid-tartalom
MM117 Salmonella spp.
MM117 Listeria monocytogenes
MM117 Érzékszervi tulajdonságok
MM117 Kén-dioxid-tartalom
MM118 Listeria monocytogenes
MM118 Salmonella spp.
MM118 Érzékszervi tulajdonságok
MM118 Szénhidráttartalom
MM118 Fehérjetartalom
MM118 Zsírtartalom
MM119 Érzékszervi tulajdonságok
MM119 Salmonella spp.
MM119 Listeria monocytogenes
MM119 Szénhidráttartalom
MM119 Fehérjetartalom
MM119 Zsírtartalom
MM120 Salmonella spp.
MM121 Salmonella spp.
MM122 Idegen anyag
MM122 Nedvességtartalom
MM122 Érzékszervi tulajdonságok
MM122 Koffein
MM122 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM123 Érzékszervi tulajdonságok
MM123 Vízben oldhatatlan rész
MM123 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM123 Listeria monocytogenes
MM123 Nedvességtartalom
MM123 Idegen anyag
MM123 Koffein
MM123 Cukortartalom
MM123 Mesterséges édesítőszer
MM123 Zsírtartalom
MM124 Szárítási tömegveszteség
MM124 Vizes kivonat
MM124 Besugárzottság TL-arány
MM125 Szárítási tömegveszteség
MM125 Vizes kivonat
MM125 Besugárzottság TL-arány
MM126 Érzékszervi tulajdonságok
MM126 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM126 Kapszaicinoid tartalom
MM126 Nedvességtartalom
MM126 Őrlési finomság
MM126 Összes hamutartalom
MM126 Savban oldhatatlan hamu
MM126 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM126 Salmonella spp.
MM126 Penészgomba
MM126 Sudan Red
MM127 Besugárzottság TL-arány
MM127 Érzékszervi tulajdonságok
MM127 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM127 Kapszaicinoid tartalom
MM127 Nedvességtartalom
MM127 Őrlési finomság
MM127 Összes hamutartalom
MM127 Savban oldhatatlan hamu
MM127 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM127 Salmonella spp.
MM127 Penészgomba
MM128 Érzékszervi tulajdonságok
MM128 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM128 Kapszaicinoid tartalom
MM128 Nedvességtartalom
MM128 Őrlési finomság
MM128 Összes hamutartalom
MM128 Savban oldhatatlan hamu
MM128 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM128 Escherichia coli
MM128 Salmonella spp.
MM128 Penészgomba
MM129 Hamutartalom
MM129 homoktartalom
MM129 Salmonella spp.
MM129 Besugárzottság TL-arány
MM129 Listeria monocytogenes
MM130 Hamutartalom
MM130 homoktartalom
MM130 Salmonella spp.
MM130 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM130 Besugárzottság TL-arány
MM130 Listeria monocytogenes
MM130 Mesterséges színezék
MM130 Tartósítószer
MM131 Enterobaktérium
MM131 koaguláz pozitív staphylococcus
MM131 Mesterséges színezék
MM131 Salmonella spp.
MM131 Tartósítószer
MM132 Enterobaktérium
MM132 koaguláz pozitív staphylococcus
MM132 Listeria monocytogenes
MM132 Mesterséges színezék
MM132 Salmonella spp.
MM132 Tartósítószer
MM133 Enterococcus
MM133 Escherichia coli
MM133 Pseudomonas aeruginosa
MM133 Coliform
MM133 Fluorid-ion
MM133 Hidrogén-karbonát ion
MM133 Kalcium
MM133 Magnézium
MM133 Nátrium
MM133 Összes ásványianyag-tartalom
MM133 Érzékszervi tulajdonságok
MM134 Salmonella spp.
MM134 Cukortartalom
MM134 Mesterséges édesítőszerek
MM134 Neukockin (E 124)
MM134 Kinolinsárga E104
MM134 Tartósítószerek
MM134 Narancssárga FCF E110
MM134 Azorubin E122
MM134 Tartrazin E102
MM134 Alluravörös AC E129
MM135 Cukortartalom
MM136 Mesterséges színezék
MM136 Tartósítószer
MM140 Fehérjetartalom
MM140 Szénhidráttartalom
MM140 Cukortartalom
MM140 Mesterséges édesítőszer
MM140 Adalékanyagok
MM140 Listeria monocytogenes
MM141 Cukortartalom
MM141 Mesterséges édesítőszer
MM141 Klorid jelenlét
MM142 Cukortartalom
MM142 Mesterséges édesítőszer
MM142 Klorid jelenlét
MM144 Campylobacter spp.
MM144 Salmonella spp.
MM145 Összes víztartalom
MM145 Campylobacter spp.
MM145 Salmonella spp.
MM146 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM146 Salmonella spp.
MM146 Zsírtartalom
MM147 Escherichia coli
MM147 Fehérjetartalom
MM147 Összes foszfortartalom
MM147 Nátrium-klorid-tartalom
MM147 Nitrit-Nitrát
MM147 Salmonella spp.
MM147 Víztartalom
MM147 Zsírtartalom
MM148 Listeria monocytogenes
MM148 Salmonella spp.
MM148 Vízaktivitás
MM148 pH
MM149 Mikrobaszám
MM149 szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM149 Tartósság
MM150 Salmonella spp.
MM151 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM151 Campylobacter spp.
MM151 Listeria monocytogenes
MM151 Sűrűség
MM151 Zsírtartalom
MM152 Érzékszervi tulajdonságok
MM152 Listeria monocytogenes
MM152 Sűrűség
MM152 Zsírtartalom
MM153 Érzékszervi tulajdonságok
MM153 Listeria monocytogenes
MM153 Sűrűség
MM153 Zsírtartalom
MM154 Listeria monocytogenes
MM154 Mikrobaszám
MM154 Érzékszervi tulajdonságok
MM154 Összes foszfortartalom
MM154 Mesterséges színezék
MM154 Neoheszperidin DC
MM154 Neotám
MM154 Mesterséges édesítőszer
MM154 Összes nitrogéntartalom
MM154 Zsírmentes szárazanyag-tartalom
MM154 Zsírtartalom
MM155 Listeria monocytogenes
MM155 Érzékszervi tulajdonságok
MM155 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM155 Tejfehérje-tartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM155 Cukortartalom
MM155 Szénhidráttartalom
MM155 Zsírtartalom
MM155 Mesterséges édesítőszer
MM155 Mesterséges színezék
MM156 Listeria monocytogenes
MM156 Érzékszervi tulajdonságok
MM156 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM156 Tejfehérje-tartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM156 Cukortartalom
MM156 Szénhidráttartalom
MM156 Zsírtartalom
MM156 Mesterséges édesítőszer
MM156 Mesterséges színezék
MM157 Listeria monocytogenes
MM157 Érzékszervi tulajdonságok
MM157 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM157 Tejfehérje-tartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM157 Cukortartalom
MM157 Szénhidráttartalom
MM157 Zsírtartalom
MM157 Mesterséges édesítőszer
MM157 Mesterséges színezék
MM158 Érzékszervi tulajdonságok
MM158 Listeria monocytogenes
MM158 Szárazanyag-tartalom
MM158 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM158 Zsírtartalom szárazanyagra
MM159 Érzékszervi tulajdonságok
MM159 Listeria monocytogenes
MM159 Szárazanyag-tartalom
MM159 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM159 Zsírtartalom szárazanyagra
MM160 Listeria monocytogenes
MM160 Salmonella spp.
MM160 Vízaktivitás
MM160 Érzékszervi tulajdonságok
MM160 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM160 pH
MM160 Tartósítószer
MM160 Mesterséges édesítőszer
MM160 Mesterséges színezék
MM160 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM160 Fehérjetartalom
MM160 Zsírtartalom
MM161 Listeria monocytogenes
MM161 Salmonella spp.
MM161 Vízaktivitás
MM161 Érzékszervi tulajdonságok
MM161 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM161 pH
MM161 Tartósítószer
MM161 Mesterséges édesítőszer
MM161 Mesterséges színezék
MM161 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM161 Fehérjetartalom
MM161 Zsírtartalom
MM162 Listeria monocytogenes
MM162 Salmonella spp.
MM162 Vízaktivitás
MM162 Érzékszervi tulajdonságok
MM162 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM162 pH
MM162 Tartósítószer
MM162 Mesterséges édesítőszer
MM162 Mesterséges színezék
MM162 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM162 Fehérjetartalom
MM162 Zsírtartalom
MM163 Érzékszervi tulajdonságok
MM163 Salmonella spp.
MM164 Bacillus cereus
MM164 Tartósítószer
MM164 Coliform
MM164 Koaguláz pozitív staphylococcus
MM164 Mezofil aerob spóraszám
MM164 Penészgomba
MM164 Salmonella spp.
MM164 Színezéktartalom
MM164 Zsírtartalom
MM164 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM165 Salmonella spp.
MM165 Savfok
MM165 Tartósítószer
MM165 Érzékszervi tulajdonságok
MM165 Főzési idő
MM165 Nedvességtartalom
MM165 Szétfővés mértéke
MM166 Salmonella spp.
MM166 Savfok
MM166 Tartósítószer
MM166 Érzékszervi tulajdonságok
MM166 Főzési idő
MM166 Nedvességtartalom
MM166 Szétfővés mértéke
MM167 Listeria monocytogenes
MM167 Salmonella spp.
MM167 Érzékszervi tulajdonságok
MM167 Szénhidráttartalom
MM167 Fehérjetartalom
MM167 Zsírtartalom
MM168 Idegen anyag
MM168 Nedvességtartalom
MM168 Érzékszervi tulajdonságok
MM168 Koffein
MM168 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM169 Fehérjetartalom
MM169 Szénhidráttartalom
MM169 Cukortartalom
MM169 Mesterséges édesítőszer
MM169 Adalékanyagok
MM169 Listeria monocytogenes
MM170 Fehérjetartalom
MM170 Szénhidráttartalom
MM170 Cukortartalom
MM170 Mesterséges édesítőszer
MM170 Adalékanyagok
MM170 Listeria monocytogenes