mmkodok
Monitoring mintavételi kódok
Monitoring kód azonosító
|
Paraméter
|
---|---|
Monitoring kód azonosító | Paraméter |
MM013 | Salmonella spp. |
MM013 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM013 | Zsírtartalom |
MM013 | Kötőszövet-húsfehérje arány |
MM144 | Campylobacter spp. |
MM144 | Salmonella spp. |
MM030 | Zsírtartalom |
MM030 | Sűrűség |
MM030 | Fehérjetartalom |
MM030 | Aflatoxin M1 |
MM030 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM029 | Campylobacter spp. |
MM029 | Zsírtartalom |
MM029 | Sűrűség |
MM029 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM029 | Listeria monocytogenes |
MM022 | Víztartalom |
MM022 | Zsírtartalom |
MM022 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM022 | Fehérjetartalom |
MM022 | Vízaktivitás |
MM022 | Listeria monocytogenes |
MM028 | Ólom (Pb) |
MM028 | Kadmium (Cd) |
MM028 | Higany (Hg) |
MM028 | Salmonella spp. |
MM027 | Ólom (Pb) |
MM027 | Higany (Hg) |
MM027 | Kadmium (Cd) |
MM027 | Salmonella spp. |
MM033 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM033 | Zsírtartalom |
MM033 | Listeria monocytogenes |
MM033 | Kultúrából származó mikroorganizmusok száma |
MM033 | Fehérjetartalom |
MM024 | Szervetlen és összes arzén |
MM024 | Salmonella spp. |
MM152 | Zsírtartalom |
MM152 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM152 | Sűrűség |
MM198 | Aflatoxin B1 |
MM198 | Aflatoxin total |
MM198 | Fajazonossági vizsgálat |
MM198 | Élelmi rosttartalom |
MM036 | Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban |
MM036 | Zsírtartalom szárazanyagra |
MM036 | Szárazanyag-tartalom |
MM036 | Növényi zsírok azonosítása |
MM036 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM036 | Listeria monocytogenes |
MM053 | Perklorát |
MM053 | Aflatoxin B1 |
MM053 | nyomelemek és nehézfémek |
MM053 | Nitrátion-koncentráció |
MM053 | Szervetlen és összes arzén |
MM053 | Kadmium (Cd) |
MM053 | Zsírtartalom |
MM053 | Kalcium (Ca) |
MM053 | Összes szénhidráttartalom |
MM053 | Fumonizin (B1+B2) |
MM053 | F2-toxin (zearalenon) |
MM053 | DON |
MM053 | Aflatoxin total |
MM053 | Nátrium (Na) |
MM053 | D3-vitamin |
MM053 | Biotin (B7-vitamin) |
MM053 | B12-vitamin |
MM053 | B1-vitamin (tiamin) |
MM053 | A-vitamin |
MM053 | Tropán alkaloidok |
MM053 | T-2 és HT-2 toxinok összege |
MM053 | PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének) |
MM053 | Ergot-alkaloidok |
MM053 | Listeria monocytogenes |
MM053 | Fehérjetartalom |
MM053 | Salmonella spp. |
MM047 | Salmonella spp. |
MM047 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM047 | Zsírtartalom |
MM047 | Összes telített zsírsav (SAFA) |
MM047 | Listeria monocytogenes |
MM047 | Fehérjetartalom |
MM052 | Perklorát |
MM052 | Aflatoxin B1 |
MM052 | Fumonizin (B1+B2) |
MM052 | F2-toxin (zearalenon) |
MM052 | Nitrátion-koncentráció |
MM052 | Salmonella spp. |
MM052 | DON |
MM052 | Aflatoxin total |
MM052 | Listeria monocytogenes |
MM162 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM162 | Zsírtartalom |
MM162 | pH |
MM162 | Vízaktivitás |
MM162 | Tartósítószer |
MM162 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM162 | Salmonella spp. |
MM162 | Listeria monocytogenes |
MM162 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MM162 | Fehérjetartalom |
MM147 | Nitrit-nitrát |
MM147 | Zsírtartalom |
MM147 | Víztartalom |
MM147 | Összes foszfortartalom |
MM147 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM147 | Fehérjetartalom |
MM155 | Fehérjetartalom |
MM155 | Cukortartalom |
MM155 | Zsírtartalom |
MM155 | Mesterséges édesítőszerek |
MM155 | Listeria monocytogenes |
MM155 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM155 | Kultúrából származó mikroorganizmusok száma |
MM038 | Cukortartalom |
MM038 | Zsírtartalom |
MM038 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM038 | Összes szénhidráttartalom |
MM038 | Salmonella spp. |
MM038 | Listeria monocytogenes |
MM042 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM042 | Salmonella spp. |
MM042 | Listeria monocytogenes |
MM042 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MM041 | Salmonella spp. |
MM041 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM041 | Listeria monocytogenes |
MM040 | Fehérjetartalom |
MM040 | Zsírtartalom |
MM040 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM040 | Salmonella spp. |
MM040 | Listeria monocytogenes |
MM051 | C-vitamin (aszkorbinsav) |
MM051 | Furán |
MM051 | Mikroorganizmusok száma |
MM051 | Összes szénhidráttartalom |
MM051 | Zsírtartalom |
MM051 | Szervetlen és összes arzén |
MM051 | Fehérjetartalom |
MM051 | Akrilamid |
MM083 | Növényvédőszer-maradék |
MM083 | Mesterséges színezékek |
MM083 | Akrilamid |
MM083 | Mesterséges édesítőszerek |
MM083 | Fumonizin (B1+B2) |
MM083 | F2-toxin (zearalenon) |
MM083 | DON |
MM083 | Salmonella spp. |
MM083 | Bacillus cereus |
MM097 | Tartósítószer |
MM097 | Kén-dioxid-tartalom |
MM097 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM097 | Homoktartalom |
MM097 | Összes cukortartalom |
MM097 | Mesterséges színezékek |
MM097 | Mesterséges édesítőszerek |
MM097 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM068 | Tömeg |
MM068 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM068 | F2-toxin (zearalenon) |
MM068 | DON |
MM068 | Akrilamid |
MM068 | Savfok |
MM068 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM080 | Zsírtartalom |
MM080 | DON |
MM080 | F2-toxin (zearalenon) |
MM080 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM073 | F2-toxin (zearalenon) |
MM073 | DON |
MM073 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM073 | Zsírtartalom |
MM073 | Tartósítószer |
MM073 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM090 | Listeria monocytogenes |
MM090 | Salmonella spp. |
MM075 | F2-toxin (zearalenon) |
MM075 | DON |
MM075 | T-2 és HT-2 toxinok összege |
MM075 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM075 | Fumonizin (B1+B2) |
MM075 | Őrlési finomság |
MM075 | Salmonella spp. |
MM075 | Nyerszsírtartalom |
MM075 | Nedvességtartalom |
MM075 | Listeria monocytogenes |
MM050 | Szervetlen és összes arzén |
MM050 | Furán |
MM082 | Növényvédőszer-maradék |
MM082 | Mesterséges édesítőszerek |
MM082 | Fumonizin (B1+B2) |
MM082 | Mesterséges színezékek |
MM082 | F2-toxin (zearalenon) |
MM082 | DON |
MM082 | Salmonella spp. |
MM082 | Akrilamid |
MM082 | Bacillus cereus |
MM084 | Tropán alkaloidok |
MM084 | Sárgapigment-tartalom szárazanyagra |
MM084 | Őrlési finomság |
MM084 | Nyerszsírtartalom |
MM084 | Nedvességtartalom |
MM084 | Ólom (Pb) |
MM084 | Fumonizin (B1+B2) |
MM084 | Tisztaság |
MM084 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM084 | F2-toxin (zearalenon) |
MM084 | DON |
MM088 | Zsírtartalom |
MM088 | Cukortartalom |
MM088 | Transz zsírsavak |
MM088 | Mesterséges színezékek |
MM088 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM088 | Salmonella spp. |
MM164 | F2-toxin (zearalenon) |
MM164 | DON |
MM164 | Zsírtartalom |
MM164 | Tartósítószer |
MM164 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM078 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM078 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM078 | Hamutartalom |
MM078 | Tropán alkaloidok |
MM078 | T-2 és HT-2 toxinok összege |
MM078 | Fumonizin (B1+B2) |
MM078 | F2-toxin (zearalenon) |
MM078 | DON |
MM078 | Őrlési finomság |
MM078 | Nedvességtartalom |
MM066 | PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének) |
MM066 | Butil-hidroxi-anizol (BHA) |
MM066 | Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ) |
MM066 | Propil-gallát |
MM066 | Peroxidszám |
MM066 | Ólom (Pb) |
MM066 | Butil-hidroxi-toluol (BHT) |
MM092 | Listeria monocytogenes |
MM092 | Mesterséges édesítőszerek |
MM092 | Salmonella spp. |
MM092 | Mesterséges színezékek |
MM071 | Nettó tömeg |
MM071 | F2-toxin (zearalenon) |
MM071 | DON |
MM071 | Zsírtartalom |
MM071 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM071 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM071 | Cukortartalom |
MM114 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM114 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM114 | pH |
MM118 | Összes cukortartalom |
MM118 | Kén-dioxid-tartalom |
MM118 | Fehérjetartalom |
MM118 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM118 | Zsírtartalom |
MM120 | Kadmium (Cd) |
MM120 | Salmonella spp. |
MM105 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM105 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM105 | Tejsav |
MM105 | Ecetsav |
MM105 | Tartósítószer |
MM105 | Savtartalom |
MM105 | Mesterséges édesítőszerek |
MM105 | Illósav |
MM106 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM106 | Tartósítószer |
MM106 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM106 | Mesterséges édesítőszerek |
MM106 | Illósav |
MM125 | Besugárzottság TL-arány |
MM125 | Perklorát |
MM125 | Növényvédőszer-maradék |
MM125 | Tömeg |
MM130 | Tartósítószer |
MM130 | Mesterséges színezékek |
MM130 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM130 | Besugárzottság TL-arány |
MM130 | Homoktartalom |
MM130 | Hamutartalom |
MM130 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM108 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM108 | pH |
MM108 | Tartósítószer |
MM108 | Mesterséges színezékek |
MM108 | Kén-dioxid-tartalom |
MM108 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM168 | Ochratoxin A |
MM168 | Akrilamid |
MM168 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM168 | Furán |
MM168 | Nedvességtartalom |
MM168 | Koffein |
MM168 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM131 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM131 | Tartósítószer |
MM131 | Mesterséges színezékek |
MM131 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM122 | Furán |
MM122 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM122 | Nedvességtartalom |
MM122 | Koffein |
MM122 | Ochratoxin A |
MM122 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM122 | Akrilamid |
MM132 | Mesterséges színezékek |
MM132 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM132 | Tartósítószer |
MM132 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM133 | Nátrium (Na) |
MM133 | Összes ásványianyag-tartalom |
MM133 | Magnézium (Mg) |
MM133 | Kalcium (Ca) |
MM133 | Hidrogén-karbonát ion |
MM133 | Fluorid-ion |
MM133 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM133 | Coliform |
MM133 | Pseudomonas aeruginosa |
MM133 | Escherichia coli |
MM109 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM109 | Mesterséges színezékek |
MM109 | Tartósítószer |
MM109 | pH |
MM109 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM134 | Cukortartalom |
MM134 | Tartósítószer |
MM134 | Mesterséges színezékek |
MM134 | Mesterséges édesítőszerek |
MM169 | Vitamintartalom |
MM169 | Mesterséges színezékek |
MM169 | Mesterséges édesítőszerek |
MM169 | Fehérjetartalom |
MM169 | Cukortartalom |
MM170 | Mesterséges édesítőszerek |
MM170 | Fehérjetartalom |
MM170 | Cukortartalom |
MM170 | Vitamintartalom |
MM170 | Mesterséges színezékek |
MM087 | Cukortartalom |
MM087 | Zsírtartalom |
MM087 | Salmonella spp. |
MM087 | Transz zsírsavak |
MM049 | Perklorát |
MM049 | Zsírtartalom |
MM049 | Összes szénhidráttartalom |
MM049 | D3-vitamin |
MM049 | Vas (Fe) |
MM049 | Melamin |
MM049 | Ón (Sn) |
MM049 | Fehérjetartalom |
MM049 | Biotin (B7-vitamin) |
MM049 | B12-vitamin |
MM049 | Ólom (Pb) |
MM049 | Transz zsírsavak |
MM049 | Nikkel (Ni) |
MM049 | C-vitamin (aszkorbinsav) |
MM049 | PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének) |
MM049 | Összes foszfortartalom |
MM049 | Kadmium (Cd) |
MM049 | Kalcium (Ca) |
MM049 | Aflatoxin M1 |
MM049 | Erukasav (C22:1n9) |
MM049 | A-vitamin |
MM008 | Campylobacter spp. |
MM008 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM008 | Salmonella spp. |
MM094 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM094 | Salmonella spp. |
MM094 | Mesterséges színezékek |
MM094 | Mesterséges édesítőszerek |
MM094 | Listeria monocytogenes |
MM127 | Nedvességtartalom |
MM127 | Őrlési finomság |
MM127 | Aflatoxin total |
MM127 | Savban oldhatatlan hamu |
MM127 | Összes hamutartalom |
MM127 | Ochratoxin A |
MM127 | Aflatoxin B1 |
MM127 | Besugárzottság TL-arány |
MM127 | Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben |
MM127 | Kapszaicinoid tartalom |
MM127 | Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom |
MM127 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM160 | Tartósítószer |
MM160 | Listeria monocytogenes |
MM160 | Zsírtartalom |
MM160 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM160 | Mesterséges édesítőszerek |
MM160 | Fehérjetartalom |
MM160 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM160 | Salmonella spp. |
MM001 | Salmonella spp. |
MM001 | Campylobacter spp. |
MM004 | Campylobacter spp. |
MM004 | Salmonella spp. |
MM006 | Campylobacter spp. |
MM006 | Salmonella spp. |
MM171 | Illósav |
MM171 | Mesterséges édesítőszerek |
MM171 | Tartósítószer |
MM171 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM171 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM188 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM188 | Homoktartalom |
MM177 | Főzési idő |
MM177 | DON |
MM177 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM177 | Szétfővés mértéke |
MM177 | Nedvességtartalom |
MM177 | F2-toxin (zearalenon) |
MM177 | Savfok |
MM172 | Koffein |
MM172 | Ochratoxin A |
MM172 | Akrilamid |
MM172 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM172 | Nedvességtartalom |
MM172 | Idegen anyag |
MM172 | Furán |
MM172 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM190 | Aflatoxin B1 |
MM190 | Salmonella spp. |
MM190 | Tisztaság |
MM190 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM190 | Aflatoxin total |
MM174 | DON |
MM174 | F2-toxin (zearalenon) |
MM174 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM174 | Tartósítószer |
MM174 | Szétfővés mértéke |
MM174 | Savfok |
MM174 | Salmonella spp. |
MM174 | Nedvességtartalom |
MM174 | Főzési idő |
MM174 | Tojástartalom |
MM182 | Szárazanyag-tartalom |
MM182 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM182 | Nitrátion-koncentráció |
MM180 | Nitrátion-koncentráció |
MM183 | Növényvédőszer-maradék |
MM183 | Higany (Hg) |
MM183 | Ólom (Pb) |
MM183 | Kadmium (Cd) |
MM183 | Avermektinek |
MM183 | Sztilbének és származékok |
MM183 | Szteroidok - ösztrogének |
MM183 | Salmonella spp. |
MM183 | Szervetlen és összes arzén |
MM183 | Nitroimidazolok |
MM183 | Nitrofurán származékok |
MM183 | B1 - Antibakteriális szerek |
MM183 | Malachitzöld |
MM183 | Glazúr |
MM183 | Klóramfenikol |
MM183 | Béta-agonisták |
MM183 | Benzimidazolok |
MM192 | Salmonella spp. |
MM192 | Tisztaság |
MM192 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM192 | Aflatoxin total |
MM192 | Aflatoxin B1 |
MM189 | Homoktartalom |
MM189 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM189 | Listeria monocytogenes |
MM018 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM018 | Ólom (Pb) |
MM018 | Kadmium (Cd) |
MM018 | Zsírtartalom |
MM018 | Víztartalom |
MM018 | Vízaktivitás |
MM018 | pH |
MM018 | Összfehérje-tartalom |
MM018 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM018 | Kötőszövetmentes fehérjetartalom |
MM018 | Salmonella spp. |
MM018 | Listeria monocytogenes |
MM195 | Mesterséges színezékek |
MM195 | Mesterséges édesítőszerek |
MM195 | Zsírtartalom |
MM195 | Összes foszfortartalom |
MM195 | Fehérjetartalom |
MM195 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM193 | Mesterséges színezékek |
MM193 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM193 | Zsírtartalom |
MM193 | Összes foszfortartalom |
MM193 | Mesterséges édesítőszerek |
MM193 | Listeria monocytogenes |
MM193 | Fehérjetartalom |
MM193 | Neotám |
MM193 | Neoheszperidin DC |
MM197 | Kadmium (Cd) |
MM197 | Aflatoxin total |
MM197 | Aflatoxin B1 |
MM197 | Tartósítószer |
MM197 | Ólom (Pb) |
MM197 | Mesterséges színezékek |
MM197 | Koleszterin |
MM197 | GMO - szója |
MM123 | Cukortartalom |
MM123 | Koffein |
MM123 | Zsírtartalom |
MM123 | Nedvességtartalom |
MM123 | Mesterséges édesítőszerek |
MM123 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM121 | Salmonella spp. |
MM121 | Kadmium (Cd) |
MM085 | Aflatoxin total |
MM085 | Vörös csíkos szem |
MM085 | Nivalenol |
MM085 | Nedvességtartalom |
MM085 | Keverék |
MM085 | Kadmium (Cd) |
MM085 | Gyommag őrleménye |
MM085 | Gipszes szem |
MM085 | Tisztaság |
MM085 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM085 | Elszineződött szem |
MM085 | Darabos törmelék |
MM085 | Apró törmelék |
MM085 | Állati kártevők |
MM085 | Szervetlen és összes arzén |
MM085 | Aflatoxin B1 |
MM010 | Kalcium (Ca) |
MM010 | Salmonella spp. |
MM010 | Kötőszövet-húsfehérje arány |
MM010 | Zsírtartalom |
MM025 | Kadmium (Cd) |
MM025 | Ólom (Pb) |
MM025 | Glazúr |
MM025 | Szervetlen és összes arzén |
MM025 | Higany (Hg) |
MM025 | Vibrio parahaemolyticus |
MM025 | Salmonella spp. |
MM060 | Zsírtartalom |
MM060 | Tartósítószer |
MM060 | 3-hidroxi-vajsav |
MM060 | Salmonella spp. |
MM064 | PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének) |
MM064 | Zsírsavösszetétel |
MM064 | Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom |
MM064 | Víztartalom |
MM064 | Vas (Fe) |
MM064 | UV fluoreszcencia |
MM064 | Transz zsírsavak |
MM064 | Tokoferolok |
MM064 | Szappantartalom |
MM064 | Savszám |
MM064 | Savasság |
MM064 | Réz (Cu) |
MM064 | Peroxidszám |
MM064 | Omega-3 zsírsavak összesen |
MM064 | Oldószermaradék |
MM064 | Olajsav (C18:1n9c) |
MM064 | illóanyagtartalom |
MM064 | Ólom (Pb) |
MM064 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM064 | Erukasav (C22:1n9) |
MM064 | 3-monoklór-propán-1,2-diol |
MM054 | Nettó tömeg |
MM054 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM054 | Salmonella spp. |
MM111 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM111 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM111 | Cukortartalom |
MM126 | Ochratoxin A |
MM126 | Aflatoxin total |
MM126 | Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom |
MM126 | Őrlési finomság |
MM126 | Nedvességtartalom |
MM126 | Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben |
MM126 | Kapszaicinoid tartalom |
MM126 | Savban oldhatatlan hamu |
MM126 | Összes hamutartalom |
MM126 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM140 | Vitamintartalom |
MM140 | Fehérjetartalom |
MM140 | Cukortartalom |
MM140 | Zsírtartalom |
MM140 | Zsírsavösszetétel |
MM140 | Mesterséges színezékek |
MM140 | Mesterséges édesítőszerek |
MM151 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM151 | Zsírtartalom |
MM151 | Sűrűség |
MM151 | Salmonella spp. |
MM151 | Listeria monocytogenes |
MM151 | Campylobacter spp. |
MM095 | Perklorát |
MM095 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM095 | Salmonella spp. |
MM043 | Salmonella spp. |
MM043 | Listeria monocytogenes |
MM043 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MM043 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM099 | Perklorát |
MM099 | Ólom (Pb) |
MM099 | Kadmium (Cd) |
MM099 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM020 | Zsírtartalom |
MM020 | Összfehérje-tartalom |
MM020 | Víztartalom |
MM020 | Vízaktivitás |
MM020 | pH |
MM020 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM020 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM020 | Salmonella spp. |
MM020 | Listeria monocytogenes |
MM129 | Perklorát |
MM129 | PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének) |
MM129 | Besugárzottság TL-arány |
MM129 | Ólom (Pb) |
MM129 | Ochratoxin A |
MM129 | Homoktartalom |
MM129 | Hamutartalom |
MM129 | Aflatoxin total |
MM129 | Aflatoxin B1 |
MM129 | Salmonella spp. |
MM124 | Besugárzottság TL-arány |
MM124 | Tömeg |
MM070 | F2-toxin (zearalenon) |
MM070 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM070 | DON |
MM070 | Zsírtartalom szárazanyagra |
MM070 | Zsírtartalom |
MM070 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM184 | Növényvédőszer-maradék |
MM184 | Nitroimidazolok |
MM184 | Glazúr |
MM184 | Béta-agonisták |
MM184 | Benzimidazolok |
MM184 | B1 - Antibakteriális szerek |
MM184 | Klóramfenikol |
MM184 | Avermektinek |
MM184 | Higany (Hg) |
MM184 | Sztilbének és származékok |
MM184 | Szteroidok - ösztrogének |
MM184 | Salmonella spp. |
MM184 | Piretroid |
MM184 | Szervetlen és összes arzén |
MM184 | Nitrofurán származékok |
MM184 | Malachitzöld |
MM184 | Ólom (Pb) |
MM184 | Kadmium (Cd) |
MM202 | Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ) |
MM202 | Propil-gallát |
MM202 | Peroxidszám |
MM202 | Butil-hidroxi-toluol (BHT) |
MM202 | Butil-hidroxi-anizol (BHA) |
MM204 | Kapszaicinoid tartalom |
MM204 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM204 | Aflatoxin total |
MM204 | Ochratoxin A |
MM204 | Őrlési finomság |
MM204 | Aflatoxin B1 |
MM204 | Savban oldhatatlan hamu |
MM204 | Összes hamutartalom |
MM204 | Nedvességtartalom |
MM204 | Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben |
MM204 | Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom |
MM205 | Mikroorganizmusok száma |
MM205 | Kötőszövet-húsfehérje arány |
MM205 | Zsírtartalom |
MM205 | Salmonella spp. |
MM017 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM017 | Zsírtartalom |
MM017 | Ólom (Pb) |
MM017 | Kadmium (Cd) |
MM017 | Fehérjetartalom |
MM017 | Nitrit-nitrát |
MM206 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM206 | Tömeg |
MM206 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM206 | F2-toxin (zearalenon) |
MM206 | DON |
MM206 | Akrilamid |
MM206 | Savfok |
MM207 | Cukortartalom |
MM207 | Tartósítószer |
MM207 | Mesterséges színezékek |
MM208 | Tartósítószer |
MM208 | Cukortartalom |
MM208 | Mesterséges színezékek |
MM211 | Salmonella spp. |
MM211 | Campylobacter spp. |
MM021 | Zsírtartalom |
MM021 | Víztartalom |
MM021 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM021 | Fehérjetartalom |
MM021 | Vízaktivitás |
MM021 | pH |
MM021 | Listeria monocytogenes |
MM021 | Salmonella spp. |
MM201 | Kalcium (Ca) |
MM201 | Salmonella spp. |
MM201 | Kötőszövet-húsfehérje arány |
MM201 | Zsírtartalom |
MM212 | Salmonella spp. |
MM213 | Tömeg |
MM213 | Szárazanyag-tartalom |
MM213 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM213 | Zsírtartalom szárazanyagra |
MM213 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM213 | F2-toxin (zearalenon) |
MM213 | Cukortartalom |
MM213 | DON |
MM215 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM215 | Zsírtartalom |
MM215 | Listeria monocytogenes |
MM215 | Kultúrából származó mikroorganizmusok száma |
MM215 | Fehérjetartalom |
MM216 | Salmonella spp. |
MM216 | Fumonizin (B1+B2) |
MM216 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM216 | F2-toxin (zearalenon) |
MM216 | DON |
MM216 | Nedvességtartalom |
MM216 | Listeria monocytogenes |
MM216 | Őrlési finomság |
MM217 | Nitrát |
MM217 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM217 | Zsírtartalom szárazanyagra |
MM217 | Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban |
MM217 | Szárazanyag-tartalom |
MM217 | Listeria monocytogenes |
MM218 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM218 | Őrlési finomság |
MM218 | Nedvességtartalom |
MM218 | Hamutartalom |
MM218 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MM219 | Fehérjetartalom |
MM219 | Zsírtartalom |
MM219 | Mesterséges édesítőszerek |
MM219 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM221 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM221 | Zsírtartalom |
MM222 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM222 | Salmonella spp. |
MM222 | Listeria monocytogenes |
MM223 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM223 | Zsírtartalom |
MM223 | Tartósítószer |
MM223 | Só (sóegyenérték)-tartalom |
MM223 | Salmonella spp. |
MM223 | pH |
MM223 | Mesterséges édesítőszerek |
MM223 | Listeria monocytogenes |
MM223 | Fehérjetartalom |
MM224 | Listeria monocytogenes |
MM224 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM224 | Zsírtartalom |
MM224 | Salmonella spp. |
MM224 | Mesterséges színezékek |
MM224 | Mesterséges édesítőszerek |
MM224 | Fehérjetartalom |
MM225 | Perklorát |
MM225 | Tartósítószer |
MM225 | Mesterséges színezékek |
MM225 | Mesterséges édesítőszerek |
MM225 | Összes cukortartalom |
MM225 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM225 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM225 | Kén-dioxid-tartalom |
MM225 | Homoktartalom |
MM226 | Perklorát |
MM226 | Savtartalom |
MM226 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM226 | Mesterséges édesítőszerek |
MM226 | Illósav |
MM226 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM226 | Tartósítószer |
MM227 | Kén-dioxid-tartalom |
MM228 | Perklorát |
MM228 | Cukortartalom |
MM228 | Vízben oldható szárazanyag-tartalom |
MM229 | Nettó tömeg |
MM229 | Salmonella spp. |
MM229 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM230 | Tartósítószer |
MM230 | Salmonella spp. |
MM231 | Enterobaktérium |
MM231 | Idegen anyag (tojáshéj maradék) |
MM231 | Zsírtartalom |
MM231 | Tartósítószer |
MM231 | Salmonella spp. |
MM232 | Víztartalom |
MM232 | Salmonella spp. |
MM232 | Idegen anyag (tojáshéj maradék) |
MM232 | Fehérjetartalom |
MM232 | Enterobaktérium |
MM233 | Növényvédőszer-maradék |
MM233 | Tropán alkaloidok |
MM233 | Sárgapigment-tartalom szárazanyagra |
MM233 | Őrlési finomság |
MM233 | Nyerszsírtartalom |
MM233 | Nedvességtartalom |
MM233 | Fumonizin (B1+B2) |
MM233 | Tisztaság |
MM233 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM233 | DON |
MM233 | F2-toxin (zearalenon) |
MM234 | Savfok |
MM234 | Tojástartalom |
MM234 | DON |
MM234 | Tartósítószer |
MM234 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM234 | F2-toxin (zearalenon) |
MM234 | Szétfővés mértéke |
MM234 | Nedvességtartalom |
MM234 | Főzési idő |
MM235 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM235 | Zsírtartalom |
MM235 | Fehérjetartalom |
MM236 | Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom |
MM236 | Oldószermaradék |
MM236 | UV fluoreszcencia |
MM236 | 3-monoklór-propán-1,2-diol |
MM236 | PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének) |
MM236 | Zsírsavösszetétel |
MM236 | Víztartalom |
MM236 | Vas (Fe) |
MM236 | Transz zsírsavak |
MM236 | Tokoferolok |
MM236 | Szappantartalom |
MM236 | Savszám |
MM236 | Savasság |
MM236 | Réz (Cu) |
MM236 | Peroxidszám |
MM236 | Omega-6 zsírsavak összesen |
MM236 | Ólom (Pb) |
MM236 | Olajsav (C18:1n9c) |
MM236 | illóanyagtartalom |
MM236 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM236 | Erukasav (C22:1n9) |
MM237 | Salmonella spp. |
MM237 | Campylobacter spp. |
MM238 | DON |
MM238 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM238 | Szétfővés mértéke |
MM238 | Savfok |
MM238 | Nedvességtartalom |
MM238 | Főzési idő |
MM238 | F2-toxin (zearalenon) |
MM239 | Zsírtartalom |
MM239 | Víztartalom |
MM239 | Salmonella spp. |
MM239 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM239 | Fehérjetartalom |
MM239 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM241 | Szárazanyag-tartalom |
MM241 | Hamutartalom |
MM241 | Listeria monocytogenes |
MM241 | Fehérjetartalom |
MM241 | Fajazonossági vizsgálat |
MM241 | Zsírtartalom |
MM241 | Salmonella spp. |
MM241 | Escherichia coli |
MM242 | Multi toxin (Biochip) |
MM243 | Multi toxin (Biochip) |
MM244 | Zsírtartalom |
MM244 | Víztartalom |
MM244 | Nátrium-klorid-tartalom |
MM244 | Fehérjetartalom |
MM244 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM245 | Érzékszervi tulajdonságok |
MM245 | Zsírtartalom szárazanyagra |
MM245 | Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban |
MM245 | Szárazanyag-tartalom |
MM245 | Listeria monocytogenes |
MM246 | Campylobacter spp. |
MM246 | Salmonella spp. |
MM247 | Kötőszövet-húsfehérje arány |
MM247 | Zsírtartalom |
MM247 | Salmonella spp. |
MI001 | Listeria monocytogenes |
MI001 | Salmonella spp. |
MI002 | Bacillus cereus |
MI002 | Cronobacter sakazakii |
MI002 | Listeria monocytogenes |
MI002 | Salmonella spp. |
MI308 | Hepatitis A vírus |
MI308 | Listeria monocytogenes |
MI308 | Norovirus GI |
MI308 | Norovirus GII |
MI308 | Salmonella spp. |
MI308 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI004 | Listeria monocytogenes |
MI004 | Salmonella spp. |
MI004 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI010 | Salmonella spp. |
MI016 | Listeria monocytogenes |
MI016 | Salmonella spp. |
MI017 | Listeria monocytogenes |
MI017 | Salmonella spp. |
MI019 | Listeria monocytogenes |
MI019 | Salmonella spp. |
MI019 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI027 | Bacillus cereus |
MI030 | Listeria monocytogenes |
MI030 | Mikroorganizmusok száma |
MI030 | Salmonella spp. |
MI033 | Listeria monocytogenes |
MI033 | Salmonella spp. |
MI034 | Bacillus cereus |
MI034 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI034 | Listeria monocytogenes |
MI034 | Salmonella spp. |
MI035 | Listeria monocytogenes |
MI040 | Salmonella spp. |
MI041 | Salmonella spp. |
MI042 | Listeria monocytogenes |
MI045 | Listeria monocytogenes |
MI045 | Salmonella spp. |
MI051 | Salmonella spp. |
MI056 | Listeria monocytogenes |
MI056 | Salmonella spp. |
MI058 | Listeria monocytogenes |
MI058 | Salmonella spp. |
MI064 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI064 | Listeria monocytogenes |
MI064 | Salmonella spp. |
MI065 | Listeria monocytogenes |
MI065 | Salmonella spp. |
MI067 | Listeria monocytogenes |
MI067 | Salmonella spp. |
MI068 | Listeria monocytogenes |
MI068 | Salmonella spp. |
MI069 | Listeria monocytogenes |
MI069 | Salmonella spp. |
MI070 | Listeria monocytogenes |
MI070 | Salmonella spp. |
MI073 | Salmonella spp. |
MI076 | Listeria monocytogenes |
MI076 | Salmonella spp. |
MI077 | Listeria monocytogenes |
MI077 | Salmonella spp. |
MI090 | Salmonella spp. |
MI091 | Salmonella spp. |
MI091 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI096 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI096 | Listeria monocytogenes |
MI096 | Salmonella spp. |
MI097 | Mikroorganizmusok száma |
MI098 | Enterobaktérium |
MI098 | Listeria monocytogenes |
MI099 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI099 | Listeria monocytogenes |
MI099 | Salmonella spp. |
MI100 | Listeria monocytogenes |
MI100 | Salmonella spp. |
MI107 | Salmonella spp. |
MI110 | Salmonella spp. |
MI111 | Salmonella spp. |
MI115 | Salmonella spp. |
MI115 | Yersinia enterocolitica |
MI118 | Salmonella spp. |
MI120 | Salmonella spp. |
MI120 | Listeria monocytogenes |
MI121 | Salmonella spp. |
MI121 | Listeria monocytogenes |
MI129 | Bacillus cereus |
MI129 | Listeria monocytogenes |
MI129 | Salmonella spp. |
MI130 | Salmonella spp. |
MI131 | Enterobaktérium |
MI131 | Listeria monocytogenes |
MI131 | Salmonella spp. |
MI132 | Listeria monocytogenes |
MI132 | Salmonella spp. |
MI135 | Coliform |
MI135 | Pseudomonas aeruginosa |
MI136 | Coliform |
MI136 | Pseudomonas aeruginosa |
MI141 | Salmonella spp. |
MI142 | Salmonella spp. |
MI143 | Salmonella spp. |
MI144 | Salmonella spp. |
MI145 | Listeria monocytogenes |
MI146 | Listeria monocytogenes |
MI148 | Campylobacter spp. |
MI148 | Salmonella spp. |
MI150 | Salmonella spp. |
MI154 | Bacillus cereus |
MI154 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI154 | Listeria monocytogenes |
MI154 | Salmonella spp. |
MI157 | Campylobacter spp. |
MI157 | Listeria monocytogenes |
MI157 | Salmonella spp. |
MI125 | Listeria monocytogenes |
MI125 | Salmonella spp. |
MI127 | Listeria monocytogenes |
MI127 | Salmonella spp. |
MI169 | Listeria monocytogenes |
MI169 | Salmonella spp. |
MI309 | Listeria monocytogenes |
MI309 | Salmonella spp. |
MI309 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI189 | Salmonella spp. |
MI191 | Bacillus cereus |
MI191 | Clostridium perfringens |
MI191 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI191 | Listeria monocytogenes |
MI191 | Salmonella spp. |
MI193 | Listeria monocytogenes |
MI198 | Bacillus cereus |
MI198 | Enterobaktérium |
MI198 | koaguláz pozitív staphylococcus |
MI198 | Listeria monocytogenes |
MI199 | Enterococcus |
MI198 | Salmonella spp. |
MI300 | Escherichia coli |
MI300 | Listeria monocytogenes |
MI300 | Salmonella spp. |
MI300 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI305 | Norovirus GI |
MI305 | Norovirus GII |
MI305 | Hepatitis A vírus |
MI310 | Bacillus cereus |
MI310 | Listeria monocytogenes |
MI310 | Mikroorganizmusok száma |
MI213 | Salmonella spp. |
MI213 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI214 | Campylobacter spp. |
MI214 | Salmonella spp. |
MI215 | Echinococcus granulosus |
MI221 | élő probiotikus flóra ellenőrzése |
MI301 | Escherichia coli |
MI301 | Listeria monocytogenes |
MI301 | Salmonella spp. |
MI301 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI223 | Campylobacter spp. |
MI223 | Listeria monocytogenes |
MI223 | Salmonella spp. |
MI224 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI228 | Listeria monocytogenes |
MI228 | Salmonella spp. |
MI311 | Listeria monocytogenes |
MI311 | Salmonella spp. |
MI230 | Listeria monocytogenes |
MI230 | Salmonella spp. |
MI231 | Listeria monocytogenes |
MI237 | Listeria monocytogenes |
MI237 | Hepatitis A vírus |
MI240 | Listeria monocytogenes |
MI240 | Salmonella spp. |
MI241 | Salmonella spp. |
MI244 | Anisakida fajok |
MI244 | Bacillus cereus |
MI244 | Listeria monocytogenes |
MI302 | Escherichia coli |
MI302 | Listeria monocytogenes |
MI302 | Salmonella spp. |
MI302 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI303 | Escherichia coli |
MI303 | Listeria monocytogenes |
MI303 | Salmonella spp. |
MI303 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI247 | Listeria monocytogenes |
MI247 | Shiga toxin termelő Escherichia coli |
MI248 | Salmonella spp. |
MI306 | Listeria monocytogenes |
MI306 | Norovirus GI |
MI306 | Norovirus GII |
MI306 | Hepatitis A vírus |
MI297 | Campylobacter spp. |
MI297 | Salmonella spp. |
MI298 | Salmonella spp. |
MI307 | Listeria monocytogenes |
Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.