Monitoring mintavételi kódok

NÉBIH mintavételi kód
Paraméterek
NÉBIH mintavételi kód Paraméterek
MM001 Campylobacter spp.
MM001 Salmonella spp.
MM002 Campylobacter spp.
MM002 Salmonella spp.
MM002 Zsírtartalom
MM003 Campylobacter spp.
MM003 Escherichia coli
MM003 Mikroorganizmusok száma
MM003 Salmonella spp.
MM004 Campylobacter spp.
MM004 Salmonella spp.
MM005 Campylobacter spp.
MM005 Salmonella spp.
MM006 Campylobacter spp.
MM006 Nedvességtartalom
MM006 Salmonella spp.
MM006 Zsírtartalom
MM007 Campylobacter spp.
MM007 Salmonella spp.
MM007 Zsírtartalom
MM008 Campylobacter spp.
MM008 Salmonella spp.
MM008 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM009 Campylobacter spp.
MM009 Salmonella spp.
MM010 Kalcium (Ca)
MM010 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM010 Salmonella spp.
MM010 Zsírtartalom
MM011 Kalcium (Ca)
MM011 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM011 Salmonella spp.
MM011 Zsírtartalom
MM012 Escherichia coli
MM012 Kalcium (Ca)
MM012 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM012 Mikroorganizmusok száma
MM012 Salmonella spp.
MM012 Zsírtartalom
MM013 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM013 Salmonella spp.
MM013 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM013 Zsírtartalom
MM014 Escherichia coli
MM014 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM014 Mikroorganizmusok száma
MM014 Salmonella spp.
MM014 Zsírtartalom
MM015 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM015 Salmonella spp.
MM015 Zsírtartalom
MM016 Escherichia coli
MM016 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM016 Mikroorganizmusok száma
MM016 Salmonella spp.
MM016 Zsírtartalom
MM017 Fehérjetartalom
MM017 Kadmium (Cd)
MM017 Nátrium-klorid-tartalom
MM017 Nitrit-nitrát
MM017 Ólom (Pb)
MM017 Összes foszfortartalom
MM017 Salmonella spp.
MM017 Víztartalom
MM017 Zsírtartalom
MM018 Érzékszervi tulajdonságok
MM018 Kadmium (Cd)
MM018 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM018 Listeria monocytogenes
MM018 Nátrium-klorid-tartalom
MM018 Ólom (Pb)
MM018 Összfehérje-tartalom
MM018 pH
MM018 Salmonella spp.
MM018 Vízaktivitás
MM018 Víztartalom
MM018 Zsírtartalom
MM019 Érzékszervi tulajdonságok
MM019 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM019 Listeria monocytogenes
MM019 Nátrium-klorid-tartalom
MM019 Összfehérje-tartalom
MM019 pH
MM019 Salmonella spp.
MM019 Vízaktivitás
MM019 Víztartalom
MM019 Zsírtartalom
MM020 Érzékszervi tulajdonságok
MM020 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM020 Listeria monocytogenes
MM020 Nátrium-klorid-tartalom
MM020 Összfehérje-tartalom
MM020 pH
MM020 Salmonella spp.
MM020 Vízaktivitás
MM020 Víztartalom
MM020 Zsírtartalom
MM021 Dioxinok
MM021 Listeria monocytogenes
MM021 pH
MM021 Salmonella spp.
MM021 Vízaktivitás
MM022 Listeria monocytogenes
MM022 pH
MM022 Salmonella spp.
MM022 Vízaktivitás
MM023 Mikroorganizmusok száma
MM023 Ón (Sn)
MM023 Szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM023 Tartósság
MM024 Dioxinok
MM024 Salmonella spp.
MM024 Szervetlen és összes arzén
MM025 Dioxinok
MM025 Glazúr
MM025 Higany (Hg)
MM025 Kadmium (Cd)
MM025 Ólom (Pb)
MM025 Salmonella spp.
MM025 Szervetlen és összes arzén
MM025 Vibrio parahaemolyticus
MM027 Higany (Hg)
MM027 Kadmium (Cd)
MM027 Listeria monocytogenes
MM027 Ólom (Pb)
MM027 Salmonella spp.
MM028 Higany (Hg)
MM028 Kadmium (Cd)
MM028 Listeria monocytogenes
MM028 Ólom (Pb)
MM028 Salmonella spp.
MM029 Campylobacter spp.
MM029 Dioxinok
MM029 Listeria monocytogenes
MM029 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM029 Sűrűség
MM029 Zsírtartalom
MM030 Aflatoxin M1
MM030 Alkalikus foszfatáz aktivitás
MM030 Dioxinok
MM030 Enterobaktérium
MM030 Érzékszervi tulajdonságok
MM030 Fehérjetartalom
MM030 Listeria monocytogenes
MM030 Ólom (Pb)
MM030 Összes nitrogéntartalom
MM030 Sűrűség
MM030 Zsírmentes szárazanyag-tartalom
MM030 Zsírtartalom
MM033 Érzékszervi tulajdonságok
MM033 Fehérjetartalom
MM033 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM033 Listeria monocytogenes
MM033 Zsírtartalom
MM034 Érzékszervi tulajdonságok
MM034 Fehérjetartalom
MM034 koaguláz pozitív staphylococcus
MM034 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM034 Listeria monocytogenes
MM034 Mikroorganizmusok száma
MM034 Salmonella spp.
MM034 Zsírtartalom
MM035 Érzékszervi tulajdonságok
MM035 Fehérjetartalom
MM035 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM035 Listeria monocytogenes
MM035 Zsírtartalom
MM036 Érzékszervi tulajdonságok
MM036 Listeria monocytogenes
MM036 Növényi zsírok azonosítása
MM036 Szárazanyag-tartalom
MM036 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM036 Zsírtartalom szárazanyagra
MM037 Érzékszervi tulajdonságok
MM037 Listeria monocytogenes
MM037 Nitrát
MM037 Szárazanyag-tartalom
MM037 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM037 Zsírtartalom szárazanyagra
MM038 Cukortartalom
MM038 Érzékszervi tulajdonságok
MM038 Listeria monocytogenes
MM038 Mesterséges édesítőszerek
MM038 Mesterséges színezékek
MM038 Összes szénhidráttartalom
MM038 Salmonella spp.
MM038 Zsírtartalom
MM039 Cukortartalom
MM039 Érzékszervi tulajdonságok
MM039 Listeria monocytogenes
MM039 Mesterséges édesítőszerek
MM039 Mesterséges színezékek
MM039 Összes szénhidráttartalom
MM039 Salmonella spp.
MM039 Zsírtartalom
MM040 Érzékszervi tulajdonságok
MM040 Fehérjetartalom
MM040 Listeria monocytogenes
MM040 Mesterséges édesítőszerek
MM040 Mesterséges színezékek
MM040 Salmonella spp.
MM040 Szárazanyag-tartalom
MM040 Zsírtartalom
MM041 Bacillus cereus
MM041 Érzékszervi tulajdonságok
MM041 koaguláz pozitív staphylococcus
MM041 Listeria monocytogenes
MM041 Salmonella spp.
MM042 Érzékszervi tulajdonságok
MM042 koaguláz pozitív staphylococcus
MM042 Listeria monocytogenes
MM042 Salmonella spp.
MM043 Bacillus cereus
MM043 Érzékszervi tulajdonságok
MM043 koaguláz pozitív staphylococcus
MM043 Listeria monocytogenes
MM043 Salmonella spp.
MM046 Bacillus cereus
MM046 Clostridium perfringens
MM046 Érzékszervi tulajdonságok
MM046 koaguláz pozitív staphylococcus
MM046 Listeria monocytogenes
MM046 Salmonella spp.
MM047 Érzékszervi tulajdonságok
MM047 Fehérjetartalom
MM047 Listeria monocytogenes
MM047 Összes telített zsírsav (SAFA)
MM047 Salmonella spp.
MM047 Zsírtartalom
MM048 A-vitamin
MM048 B12-vitamin
MM048 Biotin (B7-vitamin)
MM048 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM048 D3-vitamin
MM048 Fehérjetartalom
MM048 Kadmium (Cd)
MM048 Kalcium (Ca)
MM048 Nikkel (Ni)
MM048 Ólom (Pb)
MM048 Ón (Sn)
MM048 Összes foszfortartalom
MM048 Összes szénhidráttartalom
MM048 Transz zsírsavak
MM048 Vas (Fe)
MM049 Aflatoxin M1
MM049 A-vitamin
MM049 B12-vitamin
MM049 Biotin (B7-vitamin)
MM049 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM049 D3-vitamin
MM049 Erukasav (C22:1n9)
MM049 Fehérjetartalom
MM049 Kadmium (Cd)
MM049 Kalcium (Ca)
MM049 Melamin
MM049 Nikkel (Ni)
MM049 Ólom (Pb)
MM049 Ón (Sn)
MM049 Összes foszfortartalom
MM049 Összes szénhidráttartalom
MM049 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM049 Transz zsírsavak
MM049 Vas (Fe)
MM050 Dioxinok
MM050 Furán
MM050 Mikroorganizmusok száma
MM050 nyomelemek és nehézfémek
MM050 Szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM050 Tartósság
MM051 Akrilamid
MM051 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM051 Fehérjetartalom
MM051 Furán
MM051 Mikroorganizmusok száma
MM051 Összes szénhidráttartalom
MM051 Szervetlen és összes arzén
MM051 Szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM051 Tartósság
MM051 Zsírtartalom
MM052 Aflatoxin B1
MM052 Aflatoxin total
MM052 Bacillus cereus
MM052 DON
MM052 F2-toxin (zearalenon)
MM052 Fumonizin (B1+B2)
MM052 Listeria monocytogenes
MM052 Nitrátion-koncentráció
MM052 Salmonella spp.
MM053 Aflatoxin B1
MM053 Aflatoxin total
MM053 A-vitamin
MM053 B12-vitamin
MM053 B1-vitamin (tiamin)
MM053 Bacillus cereus
MM053 Biotin (B7-vitamin)
MM053 D3-vitamin
MM053 DON
MM053 Ergot-alkaloidok
MM053 F2-toxin (zearalenon)
MM053 Fehérjetartalom
MM053 Fumonizin (B1+B2)
MM053 Kadmium (Cd)
MM053 Kalcium (Ca)
MM053 Listeria monocytogenes
MM053 Nátrium (Na)
MM053 Nitrátion-koncentráció
MM053 nyomelemek és nehézfémek
MM053 Összes szénhidráttartalom
MM053 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM053 Salmonella spp.
MM053 Szervetlen és összes arzén
MM053 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM053 Tropán alkaloidok
MM053 Zsírtartalom
MM054 Érzékszervi tulajdonságok
MM054 Salmonella spp.
MM054 Nettó Tömeg
MM055 Érzékszervi tulajdonságok
MM055 Nettó tömeg
MM055 Salmonella spp.
MM057 Salmonella spp.
MM057 Tartósítószer
MM058 Enterobaktérium
MM058 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM058 Összes szénhidráttartalom
MM058 Salmonella spp.
MM058 Tartósítószer
MM058 Zsírtartalom
MM059 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM059 Salmonella spp.
MM059 Tartósítószer
MM059 Zsírtartalom
MM060 3-hidroxi-vajsav
MM060 Salmonella spp.
MM061 Dioxinok
MM061 Enterobaktérium
MM061 Fehérjetartalom
MM061 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM061 Salmonella spp.
MM061 Víztartalom
MM064 3-monoklór-propán-1,2-diol
MM064 Dioxinok
MM064 Erukasav (C22:1n9)
MM064 Érzékszervi tulajdonságok
MM064 illóanyagtartalom
MM064 Olajsav (C18:1n9c)
MM064 Oldószermaradék
MM064 Ólom (Pb)
MM064 Omega-3 zsírsavak összesen
MM064 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM064 Peroxidszám
MM064 Réz (Cu)
MM064 Savasság
MM064 Savszám
MM064 Szappantartalom
MM064 Tokoferolok
MM064 Transz zsírsavak
MM064 UV fluoreszcencia
MM064 Vas (Fe)
MM064 Víztartalom
MM064 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM064 Zsírsavösszetétel
MM065 3-monoklór-propán-1,2-diol
MM065 Dioxinok
MM065 Erukasav (C22:1n9)
MM065 Érzékszervi tulajdonságok
MM065 illóanyagtartalom
MM065 Olajsav (C18:1n9c)
MM065 Oldószermaradék
MM065 Ólom (Pb)
MM065 Omega-6 zsírsavak összesen
MM065 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM065 Peroxidszám
MM065 Réz (Cu)
MM065 Savasság
MM065 Savszám
MM065 Szappantartalom
MM065 Tokoferolok
MM065 Transz zsírsavak
MM065 UV fluoreszcencia
MM065 Vas (Fe)
MM065 Víztartalom
MM065 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM065 Zsírsavösszetétel
MM066 Butil-hidroxi-anizol (BHA)
MM066 Butil-hidroxi-toluol (BHT)
MM066 Dioxinok
MM066 Ólom (Pb)
MM066 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM066 Peroxidszám
MM066 Propil-gallát
MM066 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM067 Butil-hidroxi-anizol (BHA)
MM067 Butil-hidroxi-toluol (BHT)
MM067 Peroxidszám
MM067 Propil-gallát
MM067 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM068 Akrilamid
MM068 DON
MM068 Érzékszervi tulajdonságok
MM068 F2-toxin (zearalenon)
MM068 Nátrium-klorid-tartalom
MM068 Salmonella spp.
MM068 Savfok
MM068 Tömeg
MM069 Akrilamid
MM069 DON
MM069 Érzékszervi tulajdonságok
MM069 F2-toxin (zearalenon)
MM069 Nátrium-klorid-tartalom
MM069 Salmonella spp.
MM069 Savfok
MM069 Tömeg
MM070 DON
MM070 Érzékszervi tulajdonságok
MM070 F2-toxin (zearalenon)
MM070 Listeria monocytogenes
MM070 Nátrium-klorid-tartalom
MM070 Salmonella spp.
MM070 Zsírtartalom
MM070 Zsírtartalom szárazanyagra
MM071 Cukortartalom
MM071 DON
MM071 Érzékszervi tulajdonságok
MM071 F2-toxin (zearalenon)
MM071 Nátrium-klorid-tartalom
MM071 Zsírtartalom
MM072 Cukortartalom
MM072 Cukortartalom szárazanyagra
MM072 DON
MM072 Érzékszervi tulajdonságok
MM072 F2-toxin (zearalenon)
MM072 Nátrium-klorid-tartalom
MM072 Zsírtartalom
MM072 Zsírtartalom szárazanyagra
MM073 Bacillus cereus
MM073 DON
MM073 F2-toxin (zearalenon)
MM073 koaguláz pozitív staphylococcus
MM073 Penészgomba-szám
MM073 Salmonella spp.
MM073 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM073 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM073 Tartósítószer
MM073 Zsírtartalom
MM075 DON
MM075 Érzékszervi tulajdonságok
MM075 F2-toxin (zearalenon)
MM075 Fumonizin (B1+B2)
MM075 Listeria monocytogenes
MM075 Nedvességtartalom
MM075 Nyerszsírtartalom
MM075 Őrlési finomság
MM075 Penészgomba-szám
MM075 Salmonella spp.
MM075 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM076 DON
MM076 Érzékszervi tulajdonságok
MM076 F2-toxin (zearalenon)
MM076 Fumonizin (B1+B2)
MM076 Listeria monocytogenes
MM076 Nedvességtartalom
MM076 Őrlési finomság
MM076 Penészgomba-szám
MM076 Salmonella spp.
MM078 DON
MM078 Érzékszervi tulajdonságok
MM078 F2-toxin (zearalenon)
MM078 Fumonizin (B1+B2)
MM078 Hamutartalom
MM078 Más gabona őrleménye
MM078 Nedvességtartalom
MM078 Őrlési finomság
MM078 Salmonella spp.
MM078 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM078 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM078 Tropán alkaloidok
MM079 Érzékszervi tulajdonságok
MM079 Hamutartalom
MM079 Más gabona őrleménye
MM079 Nedvességtartalom
MM079 Őrlési finomság
MM079 Salmonella spp.
MM079 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM080 DON
MM080 F2-toxin (zearalenon)
MM080 Összes szénhidráttartalom
MM080 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM081 Konyhasótartalom szárazanyagra
MM081 Összes szénhidráttartalom
MM081 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM081 Víztartalom
MM081 Zsírtartalom
MM082 Akrilamid
MM082 Bacillus cereus
MM082 DON
MM082 F2-toxin (zearalenon)
MM082 Fumonizin (B1+B2)
MM082 Listeria monocytogenes
MM082 Mesterséges édesítőszerek
MM082 Mesterséges színezékek
MM082 Salmonella spp.
MM083 Akrilamid
MM083 Bacillus cereus
MM083 DON
MM083 F2-toxin (zearalenon)
MM083 Fumonizin (B1+B2)
MM083 Listeria monocytogenes
MM083 Mesterséges édesítőszerek
MM083 Mesterséges színezékek
MM083 Salmonella spp.
MM084 DON
MM084 Érzékszervi tulajdonságok
MM084 F2-toxin (zearalenon)
MM084 Fumonizin (B1+B2)
MM084 Nedvességtartalom
MM084 Nyerszsírtartalom
MM084 Ólom (Pb)
MM084 Őrlési finomság
MM084 Sárgapigment-tartalom szárazanyagra
MM084 Tisztaság
MM084 Tropán alkaloidok
MM085 Aflatoxin B1
MM085 Aflatoxin total
MM085 Állati kártevők
MM085 Apró törmelék
MM085 Darabos törmelék
MM085 Elszineződött szem
MM085 Érzékszervi tulajdonságok
MM085 Gipszes szem
MM085 Gyommag őrleménye
MM085 Kadmium (Cd)
MM085 Keverék
MM085 Nedvességtartalom
MM085 Nivalenol
MM085 Szervetlen és összes arzén
MM085 Tisztaság
MM085 Vörös csíkos szem
MM087 Cukortartalom szárazanyagra
MM087 Listeria monocytogenes
MM087 Összes zsírtartalom
MM087 Salmonella spp.
MM087 Transz zsírsavak
MM087 Víztartalom
MM088 Cukortartalom szárazanyagra
MM088 Érzékszervi tulajdonságok
MM088 Listeria monocytogenes
MM088 Mesterséges színezékek
MM088 Salmonella spp.
MM088 Transz zsírsavak
MM090 Listeria monocytogenes
MM090 Salmonella spp.
MM091 Érzékszervi tulajdonságok
MM091 Fehérjetartalom
MM091 Listeria monocytogenes
MM091 Mesterséges édesítőszerek
MM091 Mesterséges színezékek
MM091 Salmonella spp.
MM091 Zsírtartalom
MM092 Listeria monocytogenes
MM092 Mesterséges édesítőszerek
MM092 Mesterséges színezékek
MM092 Salmonella spp.
MM093 Érzékszervi tulajdonságok
MM093 Fehérjetartalom
MM093 Listeria monocytogenes
MM093 Mesterséges édesítőszerek
MM093 Mesterséges színezékek
MM093 Salmonella spp.
MM093 Zsírtartalom
MM094 Érzékszervi tulajdonságok
MM094 Listeria monocytogenes
MM094 Mesterséges édesítőszerek
MM094 Mesterséges színezékek
MM094 Salmonella spp.
MM095 Érzékszervi tulajdonságok
MM095 Salmonella spp.
MM096 Érzékszervi tulajdonságok
MM096 Salmonella spp.
MM097 Érzékszervi tulajdonságok
MM097 Homoktartalom
MM097 Kén-dioxid-tartalom
MM097 Mesterséges édesítőszerek
MM097 Mesterséges színezékek
MM097 Összes cukortartalom
MM097 Tartósítószer
MM097 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM098 Érzékszervi tulajdonságok
MM098 Homoktartalom
MM098 Kén-dioxid-tartalom
MM098 Mesterséges édesítőszerek
MM098 Mesterséges színezékek
MM098 Összes cukortartalom
MM098 Tartósítószer
MM098 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM099 Escherichia coli
MM099 Listeria monocytogenes
MM099 Nitrátion-koncentráció
MM099 Salmonella spp.
MM099 Szervetlen és összes arzén
MM100 Escherichia coli
MM100 Listeria monocytogenes
MM100 Nitrátion-koncentráció
MM100 Salmonella spp.
MM100 Szervetlen és összes arzén
MM101 Érzékszervi tulajdonságok
MM101 Escherichia coli
MM101 Kadmium (Cd)
MM101 Listeria monocytogenes
MM101 Nitrátion-koncentráció
MM101 Ólom (Pb)
MM101 Salmonella spp.
MM101 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM101 Szervetlen és összes arzén
MM105 Ecetsav
MM105 Érzékszervi tulajdonságok
MM105 Illósav
MM105 Mesterséges édesítőszerek
MM105 Nátrium-klorid-tartalom
MM105 Savtartalom
MM105 Szteviol-glikozidok
MM105 Tartósítószer
MM105 Tejsav
MM106 Érzékszervi tulajdonságok
MM106 Illósav
MM106 Mesterséges édesítőszerek
MM106 Nátrium-klorid-tartalom
MM106 Szteviol-glikozidok
MM106 Tartósítószer
MM107 Érzékszervi tulajdonságok
MM107 Illósav
MM107 Mesterséges édesítőszerek
MM107 Nátrium-klorid-tartalom
MM107 Savtartalom
MM107 Szteviol-glikozidok
MM107 Tartósítószer
MM108 Érzékszervi tulajdonságok
MM108 Homoktartalom
MM108 Kén-dioxid-tartalom
MM108 Mesterséges színezékek
MM108 Nátrium-klorid-tartalom
MM108 pH
MM108 Tartósítószer
MM109 Érzékszervi tulajdonságok
MM109 Homoktartalom
MM109 Mesterséges színezékek
MM109 Nátrium-klorid-tartalom
MM109 pH
MM109 Tartósítószer
MM110 Kén-dioxid-tartalom
MM111 Cukortartalom
MM111 Érzékszervi tulajdonságok
MM111 Listeria monocytogenes
MM111 Ólom (Pb)
MM111 Összes savtartalom
MM111 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM112 Cukortartalom
MM112 Ólom (Pb)
MM112 Összes savtartalom
MM112 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM114 Érzékszervi tulajdonságok
MM114 Nátrium-klorid-tartalom
MM114 pH
MM118 Érzékszervi tulajdonságok
MM118 Fehérjetartalom
MM118 Hamutartalom
MM118 Kén-dioxid-tartalom
MM118 Listeria monocytogenes
MM118 Összes cukortartalom
MM118 Összes szénhidráttartalom
MM118 Salmonella spp.
MM118 Savfok
MM118 Szárazanyag-tartalom
MM118 Víztartalom
MM118 Zsírtartalom
MM119 Érzékszervi tulajdonságok
MM119 Fehérjetartalom
MM119 Listeria monocytogenes
MM119 Összes szénhidráttartalom
MM119 Salmonella spp.
MM119 Zsírtartalom
MM120 Kadmium (Cd)
MM120 Salmonella spp.
MM121 Kadmium (Cd)
MM121 Salmonella spp.
MM122 Akrilamid
MM122 Érzékszervi tulajdonságok
MM122 Furán
MM122 Koffein
MM122 Nedvességtartalom
MM122 Ochratoxin A
MM122 Szervetlen és összes arzén
MM122 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM123 Cukortartalom
MM123 Érzékszervi tulajdonságok
MM123 Idegen anyag
MM123 Koffein
MM123 Listeria monocytogenes
MM123 Mesterséges édesítőszerek
MM123 Nedvességtartalom
MM123 Vízben oldhatatlan rész
MM123 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM123 Zsírtartalom
MM124 Besugárzottság TL-arány
MM124 Vizes kivonat
MM125 Besugárzottság TL-arány
MM125 Vizes kivonat
MM126 Aflatoxin total
MM126 Érzékszervi tulajdonságok
MM126 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM126 Kapszaicinoid tartalom
MM126 Nedvességtartalom
MM126 Ochratoxin A
MM126 Őrlési finomság
MM126 Összes hamutartalom
MM126 Penészgomba-szám
MM126 Salmonella spp.
MM126 Savban oldhatatlan hamu
MM126 Sudan színezékek
MM126 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM127 Aflatoxin B1
MM127 Aflatoxin total
MM127 Besugárzottság TL-arány
MM127 Érzékszervi tulajdonságok
MM127 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM127 Kapszaicinoid tartalom
MM127 Nedvességtartalom
MM127 Ochratoxin A
MM127 Őrlési finomság
MM127 Összes hamutartalom
MM127 Penészgomba-szám
MM127 Salmonella spp.
MM127 Savban oldhatatlan hamu
MM127 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM128 Aflatoxin B1
MM128 Aflatoxin total
MM128 Érzékszervi tulajdonságok
MM128 Escherichia coli
MM128 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM128 Kapszaicinoid tartalom
MM128 Nedvességtartalom
MM128 Ochratoxin A
MM128 Őrlési finomság
MM128 Összes hamutartalom
MM128 Penészgomba-szám
MM128 Salmonella spp.
MM128 Savban oldhatatlan hamu
MM128 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM129 Aflatoxin B1
MM129 Aflatoxin total
MM129 Hamutartalom
MM129 Homoktartalom
MM129 Listeria monocytogenes
MM129 Ochratoxin A
MM129 Ólom (Pb)
MM129 Salmonella spp.
MM130 Besugárzottság TL-arány
MM130 Érzékszervi tulajdonságok
MM130 Hamutartalom
MM130 Homoktartalom
MM130 Listeria monocytogenes
MM130 Mesterséges színezékek
MM130 Salmonella spp.
MM130 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM130 Tartósítószer
MM131 Enterobaktérium
MM131 Érzékszervi tulajdonságok
MM131 Ízfokozó glutamát
MM131 Listeria monocytogenes
MM131 Mesterséges színezékek
MM131 Nátrium-klorid-tartalom
MM131 Salmonella spp.
MM131 Tartósítószer
MM132 Érzékszervi tulajdonságok
MM132 Ízfokozó glutamát
MM132 Listeria monocytogenes
MM132 Mesterséges színezékek
MM132 Nátrium-klorid-tartalom
MM132 Salmonella spp.
MM132 Tartósítószer
MM133 Coliform
MM133 Enterococcus
MM133 Érzékszervi tulajdonságok
MM133 Escherichia coli
MM133 Fluorid-ion
MM133 Hidrogén-karbonát ion
MM133 Kalcium (Ca)
MM133 Magnézium (Mg)
MM133 Nátrium (Na)
MM133 Összes ásványianyag-tartalom
MM133 Pseudomonas aeruginosa
MM134 Cukortartalom
MM134 Mesterséges édesítőszerek
MM134 Mesterséges színezékek
MM134 Tartósítószer
MM135 Cukortartalom
MM135 Mesterséges édesítőszerek
MM135 Mesterséges színezékek
MM135 Tartósítószer
MM136 Cukortartalom
MM136 Mesterséges édesítőszerek
MM136 Mesterséges színezékek
MM136 Tartósítószer
MM140 Cukortartalom
MM140 Fehérjetartalom
MM140 Listeria monocytogenes
MM140 Mesterséges édesítőszerek
MM140 Mesterséges színezékek
MM140 Összes szénhidráttartalom
MM140 Vitamintartalom
MM140 Zsírsavösszetétel
MM140 Zsírtartalom
MM144 Campylobacter spp.
MM144 Salmonella spp.
MM145 Campylobacter spp.
MM145 Escherichia coli
MM145 Mikroorganizmusok száma
MM145 Salmonella spp.
MM146 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM146 Salmonella spp.
MM146 Zsírtartalom
MM147 Escherichia coli
MM147 Fehérjetartalom
MM147 Nátrium-klorid-tartalom
MM147 Nitrit-nitrát
MM147 Összes foszfortartalom
MM147 Salmonella spp.
MM147 Víztartalom
MM147 Zsírtartalom
MM148 Listeria monocytogenes
MM148 pH
MM148 Salmonella spp.
MM148 Vízaktivitás
MM149 Mikroorganizmusok száma
MM149 Szulfitredukáló klosztridiumok száma
MM149 Tartósság
MM150 Salmonella spp.
MM151 Campylobacter spp.
MM151 Dioxinok
MM151 Listeria monocytogenes
MM151 Salmonella spp.
MM151 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM151 Sűrűség
MM151 Zsírtartalom
MM152 Dioxinok
MM152 Érzékszervi tulajdonságok
MM152 Listeria monocytogenes
MM152 Sűrűség
MM152 Zsírtartalom
MM153 Érzékszervi tulajdonságok
MM153 Listeria monocytogenes
MM153 Sűrűség
MM153 Zsírtartalom
MM155 Cukortartalom
MM155 Érzékszervi tulajdonságok
MM155 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM155 Listeria monocytogenes
MM155 Mesterséges édesítőszerek
MM155 Mesterséges színezékek
MM155 Összes szénhidráttartalom
MM155 Zsírtartalom
MM156 Cukortartalom
MM156 Érzékszervi tulajdonságok
MM156 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM156 Listeria monocytogenes
MM156 Mesterséges édesítőszerek
MM156 Mesterséges színezékek
MM156 Összes szénhidráttartalom
MM156 Zsírtartalom
MM157 Cukortartalom
MM157 Érzékszervi tulajdonságok
MM157 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM157 Listeria monocytogenes
MM157 Mesterséges édesítőszerek
MM157 Mesterséges színezékek
MM157 Összes szénhidráttartalom
MM157 Zsírtartalom
MM158 Érzékszervi tulajdonságok
MM158 Listeria monocytogenes
MM158 Szárazanyag-tartalom
MM158 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM158 Zsírtartalom szárazanyagra
MM159 Érzékszervi tulajdonságok
MM159 Listeria monocytogenes
MM159 Szárazanyag-tartalom
MM159 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM159 Zsírtartalom szárazanyagra
MM160 Érzékszervi tulajdonságok
MM160 Fehérjetartalom
MM160 koaguláz pozitív staphylococcus
MM160 Listeria monocytogenes
MM160 Mesterséges édesítőszerek
MM160 Mesterséges színezékek
MM160 pH
MM160 Salmonella spp.
MM160 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM160 Tartósítószer
MM160 Vízaktivitás
MM160 Zsírtartalom
MM161 Érzékszervi tulajdonságok
MM161 Fehérjetartalom
MM161 koaguláz pozitív staphylococcus
MM161 Listeria monocytogenes
MM161 Mesterséges édesítőszerek
MM161 Mesterséges színezékek
MM161 pH
MM161 Salmonella spp.
MM161 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM161 Tartósítószer
MM161 Vízaktivitás
MM161 Zsírtartalom
MM162 Érzékszervi tulajdonságok
MM162 Fehérjetartalom
MM162 koaguláz pozitív staphylococcus
MM162 Listeria monocytogenes
MM162 Mesterséges édesítőszerek
MM162 Mesterséges színezékek
MM162 pH
MM162 Salmonella spp.
MM162 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM162 Tartósítószer
MM162 Vízaktivitás
MM162 Zsírtartalom
MM163 Érzékszervi tulajdonságok
MM163 Nettó tömeg
MM163 Salmonella spp.
MM164 Bacillus cereus
MM164 DON
MM164 F2-toxin (zearalenon)
MM164 koaguláz pozitív staphylococcus
MM164 Penészgomba-szám
MM164 Salmonella spp.
MM164 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM164 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM164 Tartósítószer
MM164 Zsírtartalom
MM167 Érzékszervi tulajdonságok
MM167 Fehérjetartalom
MM167 Listeria monocytogenes
MM167 Összes szénhidráttartalom
MM167 Salmonella spp.
MM167 Zsírtartalom
MM168 Akrilamid
MM168 Érzékszervi tulajdonságok
MM168 Furán
MM168 Koffein
MM168 Nedvességtartalom
MM168 Ochratoxin A
MM168 Szervetlen és összes arzén
MM168 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM169 Cukortartalom
MM169 Fehérjetartalom
MM169 Listeria monocytogenes
MM169 Mesterséges édesítőszerek
MM169 Mesterséges színezékek
MM169 Összes szénhidráttartalom
MM169 Vitamintartalom
MM170 Cukortartalom
MM170 Fehérjetartalom
MM170 Listeria monocytogenes
MM170 Mesterséges édesítőszerek
MM170 Mesterséges színezékek
MM170 Összes szénhidráttartalom
MM170 Vitamintartalom
MM171 Érzékszervi tulajdonságok
MM171 Illósav
MM171 Mesterséges édesítőszerek
MM171 Nátrium-klorid-tartalom
MM171 Szteviol-glikozidok
MM171 Tartósítószer
MM172 Akrilamid
MM172 Érzékszervi tulajdonságok
MM172 Furán
MM172 Idegen anyag
MM172 Koffein
MM172 Nedvességtartalom
MM172 Ochratoxin A
MM172 Szervetlen és összes arzén
MM172 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM173 DON
MM173 Érzékszervi tulajdonságok
MM173 F2-toxin (zearalenon)
MM173 Fumonizin (B1+B2)
MM173 Nedvességtartalom
MM173 Nyerszsírtartalom
MM173 Őrlési finomság
MM173 Sárgapigment-tartalom szárazanyagra
MM173 Tisztaság
MM173 Tropán alkaloidok
MM174 DON
MM174 Érzékszervi tulajdonságok
MM174 F2-toxin (zearalenon)
MM174 Főzési idő
MM174 Nedvességtartalom
MM174 Salmonella spp.
MM174 Savfok
MM174 Szétfővés mértéke
MM174 Tartósítószer
MM174 Tojástartalom
MM175 DON
MM175 Érzékszervi tulajdonságok
MM175 F2-toxin (zearalenon)
MM175 Főzési idő
MM175 Nedvességtartalom
MM175 Salmonella spp.
MM175 Savfok
MM175 Szétfővés mértéke
MM175 Tartósítószer
MM175 Tojástartalom
MM176 DON
MM176 Érzékszervi tulajdonságok
MM176 F2-toxin (zearalenon)
MM176 Főzési idő
MM176 Nedvességtartalom
MM176 Salmonella spp.
MM176 Savfok
MM176 Szétfővés mértéke
MM176 Tartósítószer
MM176 Tojástartalom
MM177 DON
MM177 Érzékszervi tulajdonságok
MM177 F2-toxin (zearalenon)
MM177 Főzési idő
MM177 Nedvességtartalom
MM177 Savfok
MM177 Szétfővés mértéke
MM178 DON
MM178 Érzékszervi tulajdonságok
MM178 F2-toxin (zearalenon)
MM178 Főzési idő
MM178 Nedvességtartalom
MM178 Savfok
MM178 Szétfővés mértéke
MM179 DON
MM179 Érzékszervi tulajdonságok
MM179 F2-toxin (zearalenon)
MM179 Főzési idő
MM179 Nedvességtartalom
MM179 Savfok
MM179 Szétfővés mértéke
MM180 Escherichia coli
MM180 Nitrátion-koncentráció
MM180 Salmonella spp.
MM180 Szervetlen és összes arzén
MM181 Érzékszervi tulajdonságok
MM181 Nitrátion-koncentráció
MM182 Escherichia coli
MM182 Nitrátion-koncentráció
MM182 Salmonella spp.
MM183 Avermektinek
MM183 B1 - Antibakteriális szerek
MM183 Benzimidazolok
MM183 Béta-agonisták
MM183 Glazúr
MM183 Higany (Hg)
MM183 Kadmium (Cd)
MM183 Klóramfenikol
MM183 Malachitzöld
MM183 Nitrofurán származékok
MM183 Nitroimidazolok
MM183 Ólom (Pb)
MM183 Piretroid
MM183 Salmonella spp.
MM183 Szervetlen és összes arzén
MM183 Szteroidok - ösztrogének
MM183 Sztilbének és származékok
MM184 Avermektinek
MM184 B1 - Antibakteriális szerek
MM184 Benzimidazolok
MM184 Béta-agonisták
MM184 Glazúr
MM184 Higany (Hg)
MM184 Kadmium (Cd)
MM184 Klóramfenikol
MM184 Malachitzöld
MM184 Nitrofurán származékok
MM184 Nitroimidazolok
MM184 Ólom (Pb)
MM184 Piretroid
MM184 Salmonella spp.
MM184 Szervetlen és összes arzén
MM184 Szteroidok - ösztrogének
MM184 Sztilbének és származékok
MM185 Avermektinek
MM185 B1 - Antibakteriális szerek
MM185 Benzimidazolok
MM185 Béta-agonisták
MM185 Glazúr
MM185 Higany (Hg)
MM185 Kadmium (Cd)
MM185 Klóramfenikol
MM185 Malachitzöld
MM185 Nitrofurán származékok
MM185 Nitroimidazolok
MM185 Ólom (Pb)
MM185 Piretroid
MM185 Salmonella spp.
MM185 Szervetlen és összes arzén
MM185 Szteroidok - ösztrogének
MM185 Sztilbének és származékok
MM186 Listeria monocytogenes
MM186 Mesterséges színezékek
MM186 Salmonella spp.
MM187 Dioxinok
MM188 Érzékszervi tulajdonságok
MM188 Homoktartalom
MM188 Listeria monocytogenes
MM188 Salmonella spp.
MM189 Érzékszervi tulajdonságok
MM189 Homoktartalom
MM189 Listeria monocytogenes
MM189 Salmonella spp.
MM190 Aflatoxin B1
MM190 Aflatoxin total
MM190 Érzékszervi tulajdonságok
MM190 Listeria monocytogenes
MM190 Salmonella spp.
MM190 Tisztaság
MM191 Aflatoxin B1
MM191 Aflatoxin total
MM191 Érzékszervi tulajdonságok
MM191 Listeria monocytogenes
MM191 Növényvédőszer-maradék
MM191 Salmonella spp.
MM191 Tisztaság
MM192 Aflatoxin B1
MM192 Aflatoxin total
MM192 Érzékszervi tulajdonságok
MM192 Listeria monocytogenes
MM192 Salmonella spp.
MM192 Tisztaság
MM193 Érzékszervi tulajdonságok
MM193 Fehérjetartalom
MM193 Laktóz
MM193 Listeria monocytogenes
MM193 Mesterséges édesítőszerek
MM193 Mesterséges színezékek
MM193 Neoheszperidin DC
MM193 Neotám
MM193 Összes foszfortartalom
MM193 Összes nitrogéntartalom
MM193 Zsírtartalom
MM194 Érzékszervi tulajdonságok
MM194 Listeria monocytogenes
MM194 Mesterséges édesítőszerek
MM194 Mesterséges színezékek
MM194 Mikroorganizmusok száma
MM194 Neoheszperidin DC
MM194 Neotám
MM194 Összes foszfortartalom
MM194 Összes nitrogéntartalom
MM194 Zsírtartalom
MM195 Érzékszervi tulajdonságok
MM195 Fehérjetartalom
MM195 Laktóz
MM195 Listeria monocytogenes
MM195 Mesterséges édesítőszerek
MM195 Mesterséges színezékek
MM195 Neoheszperidin DC
MM195 Neotám
MM195 Összes foszfortartalom
MM195 Összes nitrogéntartalom
MM195 Zsírtartalom
MM196 Bacillus cereus
MM196 Escherichia coli
MM196 Fajazonossági vizsgálat
MM196 Fehérjetartalom
MM196 Hamutartalom
MM196 Listeria monocytogenes
MM196 Salmonella spp.
MM196 Szárazanyag-tartalom
MM196 Zsírtartalom
MM197 Aflatoxin B1
MM197 Aflatoxin total
MM197 Állati eredetű összetevők kimutatása
MM197 Gliadin (glutén)
MM197 GMO - szója
MM197 Kadmium (Cd)
MM197 Koleszterin
MM197 Mesterséges színezékek
MM197 Ólom (Pb)
MM197 Szójafehérje (allergén)
MM197 Tartósítószer
MM197 Tejfehérje (allergén)
MM198 Aflatoxin B1
MM198 Aflatoxin total
MM198 Élelmi rosttartalom
MM198 Fajazonossági vizsgálat