Monitoring mintavételi kódok

Monitoring kód azonosító
Paraméter
Monitoring kód azonosító Paraméter
MM010 Salmonella spp.
MM010 Kalcium (Ca)
MM010 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM010 Zsírtartalom
MM013 Salmonella spp.
MM013 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM013 Zsírtartalom
MM013 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM017 Nitrit
MM017 Nátrium-klorid-tartalom
MM017 Zsírtartalom
MM017 Fehérjetartalom
MM018 Salmonella spp.
MM018 Listeria monocytogenes
MM018 Érzékszervi tulajdonságok
MM018 Zsírtartalom
MM018 Víztartalom
MM018 Vízaktivitás
MM018 pH
MM018 Összfehérje-tartalom
MM018 Nátrium-klorid-tartalom
MM018 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM020 Salmonella spp.
MM020 Listeria monocytogenes
MM020 Zsírtartalom
MM020 Összfehérje-tartalom
MM020 Víztartalom
MM020 Vízaktivitás
MM020 pH
MM020 Nátrium-klorid-tartalom
MM020 Érzékszervi tulajdonságok
MM021 Zsírtartalom
MM021 Víztartalom
MM021 Nátrium-klorid-tartalom
MM021 Fehérjetartalom
MM025 Higany (Hg)
MM025 Salmonella spp.
MM025 Glazúr
MM027 Ólom (Pb)
MM027 Higany (Hg)
MM027 Kadmium (Cd)
MM028 Ólom (Pb)
MM028 Kadmium (Cd)
MM028 Higany (Hg)
MM029 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM029 Listeria monocytogenes
MM029 Campylobacter spp.
MM029 Zsírtartalom
MM029 Sűrűség
MM030 Zsírtartalom
MM030 Sűrűség
MM030 Fehérjetartalom
MM030 Érzékszervi tulajdonságok
MM033 Listeria monocytogenes
MM033 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM033 Érzékszervi tulajdonságok
MM033 Zsírtartalom
MM033 Fehérjetartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM036 Listeria monocytogenes
MM036 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM036 Zsírtartalom szárazanyagra
MM036 Szárazanyag-tartalom
MM036 Növényi zsírok azonosítása
MM036 Érzékszervi tulajdonságok
MM038 Salmonella spp.
MM038 Listeria monocytogenes
MM038 Mesterséges édesítőszerek
MM038 Cukortartalom
MM038 Zsírtartalom
MM038 Érzékszervi tulajdonságok
MM038 Összes szénhidráttartalom
MM040 Salmonella spp.
MM040 Listeria monocytogenes
MM040 Mesterséges édesítőszerek
MM040 Fehérjetartalom
MM040 Zsírtartalom
MM040 Érzékszervi tulajdonságok
MM041 koaguláz pozitív staphylococcus
MM041 Salmonella spp.
MM041 Listeria monocytogenes
MM041 Érzékszervi tulajdonságok
MM042 Salmonella spp.
MM042 Listeria monocytogenes
MM042 koaguláz pozitív staphylococcus
MM042 Érzékszervi tulajdonságok
MM043 Salmonella spp.
MM043 Listeria monocytogenes
MM043 koaguláz pozitív staphylococcus
MM043 Érzékszervi tulajdonságok
MM046 Salmonella spp.
MM046 Listeria monocytogenes
MM046 koaguláz pozitív staphylococcus
MM047 Érzékszervi tulajdonságok
MM047 Zsírtartalom
MM047 Összes telített zsírsav (SAFA)
MM047 Fehérjetartalom
MM048 Ón (Sn)
MM048 Kadmium (Cd)
MM048 Perklorát
MM049 Aflatoxin M1
MM049 Nikkel (Ni)
MM049 Ólom (Pb)
MM049 Ón (Sn)
MM049 A-vitamin
MM049 B12-vitamin
MM049 Biotin (B7-vitamin)
MM049 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM049 D3-vitamin
MM049 Erukasav (C22:1n9)
MM049 Fehérjetartalom
MM049 Kadmium (Cd)
MM049 Kalcium (Ca)
MM049 Melamin
MM049 Összes foszfortartalom
MM049 Összes szénhidráttartalom
MM049 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM049 Perklorát
MM049 Transz zsírsavak
MM049 Vas (Fe)
MM049 Zsírtartalom
MM051 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM051 Fehérjetartalom
MM051 Furán
MM051 Mikroorganizmusok száma
MM051 Összes szénhidráttartalom
MM051 Szervetlen és összes arzén
MM051 Zsírtartalom
MM052 Aflatoxin total
MM052 Fumonizin (B1+B2)
MM052 Listeria monocytogenes
MM052 Salmonella spp.
MM053 Aflatoxin total
MM053 A-vitamin
MM053 B12-vitamin
MM053 B1-vitamin (tiamin)
MM053 Biotin (B7-vitamin)
MM053 D3-vitamin
MM053 DON
MM053 Ergot-alkaloidok
MM053 F2-toxin (zearalenon)
MM053 Fehérjetartalom
MM053 Fumonizin (B1+B2)
MM053 Kadmium (Cd)
MM053 Kalcium (Ca)
MM053 Listeria monocytogenes
MM053 Nátrium (Na)
MM053 Összes szénhidráttartalom
MM053 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM053 Perklorát
MM053 Salmonella spp.
MM053 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM053 Zsírtartalom
MM054 Nettó tömeg
MM054 Érzékszervi tulajdonságok
MM055 Salmonella spp.
MM055 Nettó tömeg
MM055 Érzékszervi tulajdonságok
MM058 Enterobaktérium
MM058 Salmonella spp.
MM058 Tartósítószer
MM060 Salmonella spp.
MM060 Zsírtartalom
MM060 3-hidroxi-vajsav
MM064 3-monoklór-propán-1,2-diol
MM064 Erukasav (C22:1n9)
MM064 Érzékszervi tulajdonságok
MM064 illóanyagtartalom
MM064 Olajsav (C18:1n9c)
MM064 Omega-3 zsírsavak összesen
MM064 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM064 Peroxidszám
MM064 Réz (Cu)
MM064 Savasság
MM064 Savszám
MM064 Szappantartalom
MM064 Tokoferolok
MM064 Transz zsírsavak
MM064 UV fluoreszcencia
MM064 Vas (Fe)
MM064 Víztartalom
MM064 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM064 Zsírsavösszetétel
MM065 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM065 Transz zsírsavak
MM065 Ólom (Pb)
MM065 Erukasav (C22:1n9)
MM065 3-monoklór-propán-1,2-diol
MM065 Érzékszervi tulajdonságok
MM065 illóanyagtartalom
MM065 Olajsav (C18:1n9c)
MM065 Omega-3 zsírsavak összesen
MM065 Peroxidszám
MM065 Réz (Cu)
MM065 Savasság
MM065 Savszám
MM065 Szappantartalom
MM065 Tokoferolok
MM065 UV fluoreszcencia
MM065 Vas (Fe)
MM065 Víztartalom
MM065 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM065 Zsírsavösszetétel
MM066 Butil-hidroxi-anizol (BHA)
MM066 Butil-hidroxi-toluol (BHT)
MM066 Ólom (Pb)
MM066 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM066 Peroxidszám
MM066 Propil-gallát
MM066 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM068 DON
MM068 Érzékszervi tulajdonságok
MM068 F2-toxin (zearalenon)
MM068 Nátrium-klorid-tartalom
MM068 Savfok
MM068 Tömeg
MM069 F2-toxin (zearalenon)
MM069 DON
MM069 Nátrium-klorid-tartalom
MM069 Savfok
MM069 Tömeg
MM070 DON
MM070 Érzékszervi tulajdonságok
MM070 Nátrium-klorid-tartalom
MM070 Zsírtartalom
MM070 Zsírtartalom szárazanyagra
MM071 Cukortartalom
MM071 DON
MM071 Érzékszervi tulajdonságok
MM071 F2-toxin (zearalenon)
MM071 Nátrium-klorid-tartalom
MM071 Nettó tömeg
MM071 Zsírtartalom
MM073 DON
MM073 Salmonella spp.
MM073 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM073 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM073 Tartósítószer
MM073 Zsírtartalom
MM075 DON
MM075 Érzékszervi tulajdonságok
MM075 F2-toxin (zearalenon)
MM075 Listeria monocytogenes
MM075 Nedvességtartalom
MM075 Nyerszsírtartalom
MM075 Őrlési finomság
MM075 Salmonella spp.
MM075 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM076 DON
MM076 F2-toxin (zearalenon)
MM076 Salmonella spp.
MM076 Listeria monocytogenes
MM076 Nedvességtartalom
MM076 Nyerszsírtartalom
MM076 Őrlési finomság
MM078 DON
MM078 Érzékszervi tulajdonságok
MM078 F2-toxin (zearalenon)
MM078 Hamutartalom
MM078 Nedvességtartalom
MM078 Őrlési finomság
MM078 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM078 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM080 F2-toxin (zearalenon)
MM080 DON
MM080 Zsírtartalom
MM080 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM082 DON
MM082 Mesterséges édesítőszerek
MM082 Salmonella spp.
MM082 Cukortartalom
MM083 DON
MM083 F2-toxin (zearalenon)
MM083 Mesterséges édesítőszerek
MM083 Salmonella spp.
MM083 Cukortartalom
MM084 DON
MM084 Érzékszervi tulajdonságok
MM084 F2-toxin (zearalenon)
MM084 Fumonizin (B1+B2)
MM084 Nedvességtartalom
MM084 Nyerszsírtartalom
MM084 Őrlési finomság
MM084 Tisztaság
MM085 Aflatoxin total
MM085 Vörös csíkos szem
MM085 Nedvességtartalom
MM085 Keverék
MM085 Gyommag őrleménye
MM085 Gipszes szem
MM085 Tisztaság
MM085 Érzékszervi tulajdonságok
MM085 Elszineződött szem
MM085 Darabos törmelék
MM085 Apró törmelék
MM085 Állati kártevők
MM087 Transz zsírsavak
MM087 Salmonella spp.
MM087 Cukortartalom
MM087 Zsírtartalom
MM088 Transz zsírsavak
MM088 Salmonella spp.
MM088 Mesterséges színezékek
MM088 Zsírtartalom
MM088 Cukortartalom
MM088 Érzékszervi tulajdonságok
MM090 Listeria monocytogenes
MM090 Salmonella spp.
MM090 Érzékszervi tulajdonságok
MM090 Zsírtartalom
MM090 Cukortartalom
MM090 Fehérjetartalom
MM092 Salmonella spp.
MM092 Listeria monocytogenes
MM092 Mesterséges édesítőszerek
MM092 Mesterséges színezékek
MM094 Salmonella spp.
MM094 Listeria monocytogenes
MM094 Mesterséges színezékek
MM094 Mesterséges édesítőszerek
MM094 Érzékszervi tulajdonságok
MM097 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM097 Homoktartalom
MM097 Összes cukortartalom
MM097 Érzékszervi tulajdonságok
MM097 Mesterséges színezékek
MM097 Tartósítószer
MM107 Tartósítószer
MM107 Mesterséges édesítőszerek
MM107 Érzékszervi tulajdonságok
MM107 Nátrium-klorid-tartalom
MM107 Illósav
MM108 Mesterséges színezékek
MM108 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM108 Érzékszervi tulajdonságok
MM109 Mesterséges színezékek
MM109 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM109 Érzékszervi tulajdonságok
MM111 Érzékszervi tulajdonságok
MM111 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM111 Cukortartalom
MM114 Nátrium-klorid-tartalom
MM114 Érzékszervi tulajdonságok
MM114 pH
MM118 Összes cukortartalom
MM118 Fehérjetartalom
MM118 Érzékszervi tulajdonságok
MM118 Zsírtartalom
MM120 Kadmium (Cd)
MM120 Salmonella spp.
MM121 Kadmium (Cd)
MM121 Salmonella spp.
MM122 Furán
MM122 Ochratoxin A
MM122 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM122 Nedvességtartalom
MM122 Koffein
MM122 Érzékszervi tulajdonságok
MM123 Cukortartalom
MM123 Koffein
MM123 Zsírtartalom
MM123 Nedvességtartalom
MM123 Érzékszervi tulajdonságok
MM124 Besugárzottság TL-arány
MM124 Tömeg
MM124 Érzékszervi tulajdonságok
MM125 Besugárzottság TL-arány
MM125 Tömeg
MM125 Érzékszervi tulajdonságok
MM126 Ochratoxin A
MM126 Aflatoxin total
MM126 Sudan színezékek
MM126 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM126 Őrlési finomság
MM126 Nedvességtartalom
MM126 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM126 Kapszaicinoid tartalom
MM126 Savban oldhatatlan hamu
MM126 Összes hamutartalom
MM126 Érzékszervi tulajdonságok
MM127 Besugárzottság TL-arány
MM127 Nedvességtartalom
MM127 Őrlési finomság
MM127 Savban oldhatatlan hamu
MM127 Összes hamutartalom
MM127 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM127 Kapszaicinoid tartalom
MM127 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM127 Érzékszervi tulajdonságok
MM128 Ochratoxin A
MM128 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM128 Őrlési finomság
MM128 Nedvességtartalom
MM128 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM128 Kapszaicinoid tartalom
MM128 Savban oldhatatlan hamu
MM128 Összes hamutartalom
MM128 Érzékszervi tulajdonságok
MM129 Besugárzottság TL-arány
MM129 Ochratoxin A
MM129 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM129 Aflatoxin total
MM129 Aflatoxin total
MM129 Ólom (Pb)
MM129 Salmonella spp.
MM130 Besugárzottság TL-arány
MM130 Érzékszervi tulajdonságok
MM130 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM131 Mesterséges színezékek
MM131 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM131 Érzékszervi tulajdonságok
MM132 Tartósítószer
MM132 Mesterséges színezékek
MM132 Érzékszervi tulajdonságok
MM132 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM133 Nátrium (Na)
MM133 Összes ásványianyag-tartalom
MM133 Magnézium (Mg)
MM133 Kalcium (Ca)
MM133 Hidrogén-karbonát ion
MM133 Fluorid-ion
MM133 Érzékszervi tulajdonságok
MM134 Tartósítószer
MM134 Cukortartalom
MM134 Mesterséges színezékek
MM135 Tartósítószer
MM135 Mesterséges színezékek
MM135 Cukortartalom
MM136 Tartósítószer
MM136 Mesterséges színezékek
MM140 Mesterséges színezékek
MM140 Vitamintartalom
MM140 Fehérjetartalom
MM140 Cukortartalom
MM140 Zsírtartalom
MM140 Zsírsavösszetétel
MM147 Zsírtartalom
MM147 Víztartalom
MM147 Összes foszfortartalom
MM147 Nátrium-klorid-tartalom
MM147 Fehérjetartalom
MM151 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM151 Salmonella spp.
MM151 Listeria monocytogenes
MM151 Campylobacter spp.
MM151 Zsírtartalom
MM151 Sűrűség
MM152 Zsírtartalom
MM152 Érzékszervi tulajdonságok
MM152 Sűrűség
MM152 Fehérjetartalom
MM155 Listeria monocytogenes
MM155 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM155 Mesterséges édesítőszerek
MM155 Fehérjetartalom
MM155 Cukortartalom
MM155 Zsírtartalom
MM155 Érzékszervi tulajdonságok
MM160 Salmonella spp.
MM160 Listeria monocytogenes
MM160 Tartósítószer
MM160 Mesterséges színezékek
MM160 Mesterséges édesítőszerek
MM160 Zsírtartalom
MM160 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM160 Fehérjetartalom
MM160 Érzékszervi tulajdonságok
MM161 Salmonella spp.
MM161 Listeria monocytogenes
MM161 Tartósítószer
MM161 Mesterséges színezékek
MM161 Mesterséges édesítőszerek
MM162 Salmonella spp.
MM162 Listeria monocytogenes
MM162 koaguláz pozitív staphylococcus
MM162 Tartósítószer
MM162 Mesterséges színezékek
MM162 Mesterséges édesítőszerek
MM162 Érzékszervi tulajdonságok
MM162 Zsírtartalom
MM162 Vízaktivitás
MM162 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM162 Fehérjetartalom
MM164 DON
MM164 Tartósítószer
MM164 Zsírtartalom
MM164 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM168 Furán
MM168 Ochratoxin A
MM168 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM168 Nedvességtartalom
MM168 Koffein
MM168 Érzékszervi tulajdonságok
MM169 Vitamintartalom
MM169 Fehérjetartalom
MM169 Cukortartalom
MM170 Fehérjetartalom
MM170 Cukortartalom
MM170 Vitamintartalom
MM171 Tartósítószer
MM171 Mesterséges édesítőszerek
MM171 Érzékszervi tulajdonságok
MM171 Nátrium-klorid-tartalom
MM171 Illósav
MM172 Koffein
MM172 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM172 Nedvességtartalom
MM172 Idegen anyag
MM172 Érzékszervi tulajdonságok
MM173 Fumonizin (B1+B2)
MM173 DON
MM173 F2-toxin (zearalenon)
MM174 F2-toxin (zearalenon)
MM174 DON
MM174 Salmonella spp.
MM174 Tartósítószer
MM174 Érzékszervi tulajdonságok
MM174 Szétfővés mértéke
MM174 Savfok
MM174 Nedvességtartalom
MM174 Főzési idő
MM174 Tojástartalom
MM175 DON
MM175 Tartósítószer
MM175 Érzékszervi tulajdonságok
MM175 Szétfővés mértéke
MM175 Savfok
MM175 Nedvességtartalom
MM175 Főzési idő
MM175 Tojástartalom
MM177 F2-toxin (zearalenon)
MM177 DON
MM177 Főzési idő
MM177 Érzékszervi tulajdonságok
MM177 Szétfővés mértéke
MM177 Nedvességtartalom
MM177 Savfok
MM178 DON
MM178 Érzékszervi tulajdonságok
MM178 Szétfővés mértéke
MM178 Savfok
MM178 Nedvességtartalom
MM178 Főzési idő
MM183 Salmonella spp.
MM183 Glazúr
MM186 Listeria monocytogenes
MM186 Salmonella spp.
MM186 Mesterséges színezékek
MM188 Érzékszervi tulajdonságok
MM188 Homoktartalom
MM189 Homoktartalom
MM189 Érzékszervi tulajdonságok
MM190 Aflatoxin total
MM190 Salmonella spp.
MM190 Tisztaság
MM190 Érzékszervi tulajdonságok
MM192 Aflatoxin total
MM192 Salmonella spp.
MM192 Tisztaság
MM192 Érzékszervi tulajdonságok
MM193 Mesterséges színezékek
MM193 Neotám
MM193 Neoheszperidin DC
MM193 Mesterséges édesítőszerek
MM193 Érzékszervi tulajdonságok
MM193 Zsírtartalom
MM193 Összes foszfortartalom
MM193 Cukortartalom
MM193 Fehérjetartalom
MM195 Laktóz
MM195 Mesterséges színezékek
MM195 Zsírtartalom
MM195 Összes foszfortartalom
MM195 Fehérjetartalom
MM195 Cukortartalom
MM195 Érzékszervi tulajdonságok
MM197 Tartósítószer
MM197 Mesterséges színezékek
MM197 Koleszterin
MM197 GMO - szója
MM198 Fajazonossági vizsgálat
MM198 Élelmi rosttartalom
MM201 Kalcium (Ca)
MM201 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM201 Zsírtartalom
MM205 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM205 Zsírtartalom
MM206 Nátrium-klorid-tartalom
MM206 Tömeg
MM206 Érzékszervi tulajdonságok
MM206 Savfok
MM213 Tömeg
MM213 Szárazanyag-tartalom
MM213 Érzékszervi tulajdonságok
MM213 Zsírtartalom szárazanyagra
MM213 Nátrium-klorid-tartalom
MM213 Cukortartalom
MM215 Érzékszervi tulajdonságok
MM215 Zsírtartalom
MM215 Fehérjetartalom a zsírmentes szárazanyagban
MM216 Érzékszervi tulajdonságok
MM216 Nedvességtartalom
MM216 Őrlési finomság
MM217 Érzékszervi tulajdonságok
MM217 Zsírtartalom szárazanyagra
MM217 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM217 Szárazanyag-tartalom
MM218 Érzékszervi tulajdonságok
MM218 Őrlési finomság
MM218 Nedvességtartalom
MM218 Hamutartalom
MM219 Fehérjetartalom
MM219 Zsírtartalom
MM219 Érzékszervi tulajdonságok
MM221 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM221 Zsírtartalom
MM224 Cukortartalom
MM224 Érzékszervi tulajdonságok
MM224 Zsírtartalom
MM224 Fehérjetartalom
MM225 Összes cukortartalom
MM225 Érzékszervi tulajdonságok
MM225 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM225 Homoktartalom
MM228 Cukortartalom
MM228 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM229 Nettó tömeg
MM229 Érzékszervi tulajdonságok
MM231 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM231 Zsírtartalom
MM232 Víztartalom
MM232 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM232 Fehérjetartalom
MM233 Tropán alkaloidok
MM233 Őrlési finomság
MM233 Nyerszsírtartalom
MM233 Nedvességtartalom
MM233 Tisztaság
MM233 Érzékszervi tulajdonságok
MM234 Tojástartalom
MM234 Érzékszervi tulajdonságok
MM234 Szétfővés mértéke
MM234 Nedvességtartalom
MM234 Főzési idő
MM235 Érzékszervi tulajdonságok
MM235 Zsírtartalom
MM235 Fehérjetartalom
MM236 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM236 UV fluoreszcencia
MM236 Zsírsavösszetétel
MM236 Víztartalom
MM236 Vas (Fe)
MM236 Transz zsírsavak
MM236 Tokoferolok
MM236 Szappantartalom
MM236 Savszám
MM236 Savasság
MM236 Réz (Cu)
MM236 Peroxidszám
MM236 Omega-6 zsírsavak összesen
MM236 Olajsav (C18:1n9c)
MM236 illóanyagtartalom
MM236 Érzékszervi tulajdonságok
MM238 Érzékszervi tulajdonságok
MM238 Szétfővés mértéke
MM238 Savfok
MM238 Nedvességtartalom
MM238 Főzési idő
MM239 Zsírtartalom
MM239 Víztartalom
MM239 Nátrium-klorid-tartalom
MM239 Fehérjetartalom
MM239 Érzékszervi tulajdonságok
MM241 Szárazanyag-tartalom
MM241 Hamutartalom
MM241 Fehérjetartalom
MM241 Fajazonossági vizsgálat
MM241 Zsírtartalom
MM242 Multi toxin (Biochip)
MM243 Multi toxin (Biochip)
MM244 Zsírtartalom
MM244 Víztartalom
MM244 Nátrium-klorid-tartalom
MM244 Fehérjetartalom
MM244 Érzékszervi tulajdonságok
MM245 Érzékszervi tulajdonságok
MM245 Zsírtartalom szárazanyagra
MM245 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM245 Szárazanyag-tartalom
MM247 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM247 Zsírtartalom
MM249 Víztartalom
MM249 Zsírtartalom
MM249 Nátrium-klorid-tartalom
MM249 Fehérjetartalom
MM249 Vízaktivitás
MM250 Tartósítószer
MM250 Mesterséges édesítőszerek
MM250 Érzékszervi tulajdonságok
MM250 Nátrium-klorid-tartalom
MM250 Tejsav
MM250 Ecetsav
MM250 Savtartalom
MM250 Illósav
MM251 Tartósítószer
MM251 Mesterséges édesítőszerek
MM251 Érzékszervi tulajdonságok
MM251 Nátrium-klorid-tartalom
MM252 Érzékszervi tulajdonságok
MM252 Fluorid-ion
MM252 Hidrogén-karbonát ion;
MM252 Kalcium (Ca);
MM252 Magnézium (Mg);
MM252 Összes ásványianyag-tartalom;
MM252 Nátrium (Na)