Monitoring mintavételi kódok

Monitoring kód azonosító
Paraméter
Monitoring kód azonosító Paraméter
MM013 Salmonella spp.
MM013 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM013 Zsírtartalom
MM013 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM144 Campylobacter spp.
MM144 Salmonella spp.
MM030 Zsírtartalom
MM030 Sűrűség
MM030 Fehérjetartalom
MM030 Aflatoxin M1
MM030 Érzékszervi tulajdonságok
MM029 Campylobacter spp.
MM029 Zsírtartalom
MM029 Sűrűség
MM029 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM029 Listeria monocytogenes
MM022 Víztartalom
MM022 Zsírtartalom
MM022 Nátrium-klorid-tartalom
MM022 Fehérjetartalom
MM022 Vízaktivitás
MM022 Listeria monocytogenes
MM028 Ólom (Pb)
MM028 Kadmium (Cd)
MM028 Higany (Hg)
MM028 Salmonella spp.
MM027 Ólom (Pb)
MM027 Higany (Hg)
MM027 Kadmium (Cd)
MM027 Salmonella spp.
MM033 Érzékszervi tulajdonságok
MM033 Zsírtartalom
MM033 Listeria monocytogenes
MM033 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM033 Fehérjetartalom
MM024 Szervetlen és összes arzén
MM024 Salmonella spp.
MM152 Zsírtartalom
MM152 Érzékszervi tulajdonságok
MM152 Sűrűség
MM198 Aflatoxin B1
MM198 Aflatoxin total
MM198 Fajazonossági vizsgálat
MM198 Élelmi rosttartalom
MM036 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM036 Zsírtartalom szárazanyagra
MM036 Szárazanyag-tartalom
MM036 Növényi zsírok azonosítása
MM036 Érzékszervi tulajdonságok
MM036 Listeria monocytogenes
MM053 Perklorát
MM053 Aflatoxin B1
MM053 nyomelemek és nehézfémek
MM053 Nitrátion-koncentráció
MM053 Szervetlen és összes arzén
MM053 Kadmium (Cd)
MM053 Zsírtartalom
MM053 Kalcium (Ca)
MM053 Összes szénhidráttartalom
MM053 Fumonizin (B1+B2)
MM053 F2-toxin (zearalenon)
MM053 DON
MM053 Aflatoxin total
MM053 Nátrium (Na)
MM053 D3-vitamin
MM053 Biotin (B7-vitamin)
MM053 B12-vitamin
MM053 B1-vitamin (tiamin)
MM053 A-vitamin
MM053 Tropán alkaloidok
MM053 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM053 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM053 Ergot-alkaloidok
MM053 Listeria monocytogenes
MM053 Fehérjetartalom
MM053 Salmonella spp.
MM047 Salmonella spp.
MM047 Érzékszervi tulajdonságok
MM047 Zsírtartalom
MM047 Összes telített zsírsav (SAFA)
MM047 Listeria monocytogenes
MM047 Fehérjetartalom
MM052 Perklorát
MM052 Aflatoxin B1
MM052 Fumonizin (B1+B2)
MM052 F2-toxin (zearalenon)
MM052 Nitrátion-koncentráció
MM052 Salmonella spp.
MM052 DON
MM052 Aflatoxin total
MM052 Listeria monocytogenes
MM162 Érzékszervi tulajdonságok
MM162 Zsírtartalom
MM162 pH
MM162 Vízaktivitás
MM162 Tartósítószer
MM162 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM162 Salmonella spp.
MM162 Listeria monocytogenes
MM162 koaguláz pozitív staphylococcus
MM162 Fehérjetartalom
MM147 Nitrit-nitrát
MM147 Zsírtartalom
MM147 Víztartalom
MM147 Összes foszfortartalom
MM147 Nátrium-klorid-tartalom
MM147 Fehérjetartalom
MM155 Fehérjetartalom
MM155 Cukortartalom
MM155 Zsírtartalom
MM155 Mesterséges édesítőszerek
MM155 Listeria monocytogenes
MM155 Érzékszervi tulajdonságok
MM155 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM038 Cukortartalom
MM038 Zsírtartalom
MM038 Érzékszervi tulajdonságok
MM038 Összes szénhidráttartalom
MM038 Salmonella spp.
MM038 Listeria monocytogenes
MM042 Érzékszervi tulajdonságok
MM042 Salmonella spp.
MM042 Listeria monocytogenes
MM042 koaguláz pozitív staphylococcus
MM041 Salmonella spp.
MM041 Érzékszervi tulajdonságok
MM041 Listeria monocytogenes
MM040 Fehérjetartalom
MM040 Zsírtartalom
MM040 Érzékszervi tulajdonságok
MM040 Salmonella spp.
MM040 Listeria monocytogenes
MM051 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM051 Furán
MM051 Mikroorganizmusok száma
MM051 Összes szénhidráttartalom
MM051 Zsírtartalom
MM051 Szervetlen és összes arzén
MM051 Fehérjetartalom
MM051 Akrilamid
MM083 Növényvédőszer-maradék
MM083 Mesterséges színezékek
MM083 Akrilamid
MM083 Mesterséges édesítőszerek
MM083 Fumonizin (B1+B2)
MM083 F2-toxin (zearalenon)
MM083 DON
MM083 Salmonella spp.
MM083 Bacillus cereus
MM097 Tartósítószer
MM097 Kén-dioxid-tartalom
MM097 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM097 Homoktartalom
MM097 Összes cukortartalom
MM097 Mesterséges színezékek
MM097 Mesterséges édesítőszerek
MM097 Érzékszervi tulajdonságok
MM068 Tömeg
MM068 Érzékszervi tulajdonságok
MM068 F2-toxin (zearalenon)
MM068 DON
MM068 Akrilamid
MM068 Savfok
MM068 Nátrium-klorid-tartalom
MM080 Zsírtartalom
MM080 DON
MM080 F2-toxin (zearalenon)
MM080 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM073 F2-toxin (zearalenon)
MM073 DON
MM073 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM073 Zsírtartalom
MM073 Tartósítószer
MM073 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM090 Listeria monocytogenes
MM090 Salmonella spp.
MM075 F2-toxin (zearalenon)
MM075 DON
MM075 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM075 Érzékszervi tulajdonságok
MM075 Fumonizin (B1+B2)
MM075 Őrlési finomság
MM075 Salmonella spp.
MM075 Nyerszsírtartalom
MM075 Nedvességtartalom
MM075 Listeria monocytogenes
MM050 Szervetlen és összes arzén
MM050 Furán
MM082 Növényvédőszer-maradék
MM082 Mesterséges édesítőszerek
MM082 Fumonizin (B1+B2)
MM082 Mesterséges színezékek
MM082 F2-toxin (zearalenon)
MM082 DON
MM082 Salmonella spp.
MM082 Akrilamid
MM082 Bacillus cereus
MM084 Tropán alkaloidok
MM084 Sárgapigment-tartalom szárazanyagra
MM084 Őrlési finomság
MM084 Nyerszsírtartalom
MM084 Nedvességtartalom
MM084 Ólom (Pb)
MM084 Fumonizin (B1+B2)
MM084 Tisztaság
MM084 Érzékszervi tulajdonságok
MM084 F2-toxin (zearalenon)
MM084 DON
MM088 Zsírtartalom
MM088 Cukortartalom
MM088 Transz zsírsavak
MM088 Mesterséges színezékek
MM088 Érzékszervi tulajdonságok
MM088 Salmonella spp.
MM164 F2-toxin (zearalenon)
MM164 DON
MM164 Zsírtartalom
MM164 Tartósítószer
MM164 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM078 Érzékszervi tulajdonságok
MM078 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM078 Hamutartalom
MM078 Tropán alkaloidok
MM078 T-2 és HT-2 toxinok összege
MM078 Fumonizin (B1+B2)
MM078 F2-toxin (zearalenon)
MM078 DON
MM078 Őrlési finomság
MM078 Nedvességtartalom
MM066 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM066 Butil-hidroxi-anizol (BHA)
MM066 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM066 Propil-gallát
MM066 Peroxidszám
MM066 Ólom (Pb)
MM066 Butil-hidroxi-toluol (BHT)
MM092 Listeria monocytogenes
MM092 Mesterséges édesítőszerek
MM092 Salmonella spp.
MM092 Mesterséges színezékek
MM071 Nettó tömeg
MM071 F2-toxin (zearalenon)
MM071 DON
MM071 Zsírtartalom
MM071 Nátrium-klorid-tartalom
MM071 Érzékszervi tulajdonságok
MM071 Cukortartalom
MM114 Nátrium-klorid-tartalom
MM114 Érzékszervi tulajdonságok
MM114 pH
MM118 Összes cukortartalom
MM118 Kén-dioxid-tartalom
MM118 Fehérjetartalom
MM118 Érzékszervi tulajdonságok
MM118 Zsírtartalom
MM120 Kadmium (Cd)
MM120 Salmonella spp.
MM105 Érzékszervi tulajdonságok
MM105 Nátrium-klorid-tartalom
MM105 Tejsav
MM105 Ecetsav
MM105 Tartósítószer
MM105 Savtartalom
MM105 Mesterséges édesítőszerek
MM105 Illósav
MM106 Érzékszervi tulajdonságok
MM106 Tartósítószer
MM106 Nátrium-klorid-tartalom
MM106 Mesterséges édesítőszerek
MM106 Illósav
MM125 Besugárzottság TL-arány
MM125 Perklorát
MM125 Növényvédőszer-maradék
MM125 Tömeg
MM130 Tartósítószer
MM130 Mesterséges színezékek
MM130 Érzékszervi tulajdonságok
MM130 Besugárzottság TL-arány
MM130 Homoktartalom
MM130 Hamutartalom
MM130 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM108 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM108 pH
MM108 Tartósítószer
MM108 Mesterséges színezékek
MM108 Kén-dioxid-tartalom
MM108 Érzékszervi tulajdonságok
MM168 Ochratoxin A
MM168 Akrilamid
MM168 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM168 Furán
MM168 Nedvességtartalom
MM168 Koffein
MM168 Érzékszervi tulajdonságok
MM131 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM131 Tartósítószer
MM131 Mesterséges színezékek
MM131 Érzékszervi tulajdonságok
MM122 Furán
MM122 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM122 Nedvességtartalom
MM122 Koffein
MM122 Ochratoxin A
MM122 Érzékszervi tulajdonságok
MM122 Akrilamid
MM132 Mesterséges színezékek
MM132 Érzékszervi tulajdonságok
MM132 Tartósítószer
MM132 Nátrium-klorid-tartalom
MM133 Nátrium (Na)
MM133 Összes ásványianyag-tartalom
MM133 Magnézium (Mg)
MM133 Kalcium (Ca)
MM133 Hidrogén-karbonát ion
MM133 Fluorid-ion
MM133 Érzékszervi tulajdonságok
MM133 Coliform
MM133 Pseudomonas aeruginosa
MM133 Escherichia coli
MM109 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM109 Mesterséges színezékek
MM109 Tartósítószer
MM109 pH
MM109 Érzékszervi tulajdonságok
MM134 Cukortartalom
MM134 Tartósítószer
MM134 Mesterséges színezékek
MM134 Mesterséges édesítőszerek
MM169 Vitamintartalom
MM169 Mesterséges színezékek
MM169 Mesterséges édesítőszerek
MM169 Fehérjetartalom
MM169 Cukortartalom
MM170 Mesterséges édesítőszerek
MM170 Fehérjetartalom
MM170 Cukortartalom
MM170 Vitamintartalom
MM170 Mesterséges színezékek
MM087 Cukortartalom
MM087 Zsírtartalom
MM087 Salmonella spp.
MM087 Transz zsírsavak
MM049 Perklorát
MM049 Zsírtartalom
MM049 Összes szénhidráttartalom
MM049 D3-vitamin
MM049 Vas (Fe)
MM049 Melamin
MM049 Ón (Sn)
MM049 Fehérjetartalom
MM049 Biotin (B7-vitamin)
MM049 B12-vitamin
MM049 Ólom (Pb)
MM049 Transz zsírsavak
MM049 Nikkel (Ni)
MM049 C-vitamin (aszkorbinsav)
MM049 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM049 Összes foszfortartalom
MM049 Kadmium (Cd)
MM049 Kalcium (Ca)
MM049 Aflatoxin M1
MM049 Erukasav (C22:1n9)
MM049 A-vitamin
MM008 Campylobacter spp.
MM008 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM008 Salmonella spp.
MM094 Érzékszervi tulajdonságok
MM094 Salmonella spp.
MM094 Mesterséges színezékek
MM094 Mesterséges édesítőszerek
MM094 Listeria monocytogenes
MM127 Nedvességtartalom
MM127 Őrlési finomság
MM127 Aflatoxin total
MM127 Savban oldhatatlan hamu
MM127 Összes hamutartalom
MM127 Ochratoxin A
MM127 Aflatoxin B1
MM127 Besugárzottság TL-arány
MM127 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM127 Kapszaicinoid tartalom
MM127 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM127 Érzékszervi tulajdonságok
MM160 Tartósítószer
MM160 Listeria monocytogenes
MM160 Zsírtartalom
MM160 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM160 Mesterséges édesítőszerek
MM160 Fehérjetartalom
MM160 Érzékszervi tulajdonságok
MM160 Salmonella spp.
MM001 Salmonella spp.
MM001 Campylobacter spp.
MM004 Campylobacter spp.
MM004 Salmonella spp.
MM006 Campylobacter spp.
MM006 Salmonella spp.
MM171 Illósav
MM171 Mesterséges édesítőszerek
MM171 Tartósítószer
MM171 Nátrium-klorid-tartalom
MM171 Érzékszervi tulajdonságok
MM188 Érzékszervi tulajdonságok
MM188 Homoktartalom
MM177 Főzési idő
MM177 DON
MM177 Érzékszervi tulajdonságok
MM177 Szétfővés mértéke
MM177 Nedvességtartalom
MM177 F2-toxin (zearalenon)
MM177 Savfok
MM172 Koffein
MM172 Ochratoxin A
MM172 Akrilamid
MM172 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM172 Nedvességtartalom
MM172 Idegen anyag
MM172 Furán
MM172 Érzékszervi tulajdonságok
MM190 Aflatoxin B1
MM190 Salmonella spp.
MM190 Tisztaság
MM190 Érzékszervi tulajdonságok
MM190 Aflatoxin total
MM174 DON
MM174 F2-toxin (zearalenon)
MM174 Érzékszervi tulajdonságok
MM174 Tartósítószer
MM174 Szétfővés mértéke
MM174 Savfok
MM174 Salmonella spp.
MM174 Nedvességtartalom
MM174 Főzési idő
MM174 Tojástartalom
MM182 Szárazanyag-tartalom
MM182 Érzékszervi tulajdonságok
MM182 Nitrátion-koncentráció
MM180 Nitrátion-koncentráció
MM183 Növényvédőszer-maradék
MM183 Higany (Hg)
MM183 Ólom (Pb)
MM183 Kadmium (Cd)
MM183 Avermektinek
MM183 Sztilbének és származékok
MM183 Szteroidok - ösztrogének
MM183 Salmonella spp.
MM183 Szervetlen és összes arzén
MM183 Nitroimidazolok
MM183 Nitrofurán származékok
MM183 B1 - Antibakteriális szerek
MM183 Malachitzöld
MM183 Glazúr
MM183 Klóramfenikol
MM183 Béta-agonisták
MM183 Benzimidazolok
MM192 Salmonella spp.
MM192 Tisztaság
MM192 Érzékszervi tulajdonságok
MM192 Aflatoxin total
MM192 Aflatoxin B1
MM189 Homoktartalom
MM189 Érzékszervi tulajdonságok
MM189 Listeria monocytogenes
MM018 Érzékszervi tulajdonságok
MM018 Ólom (Pb)
MM018 Kadmium (Cd)
MM018 Zsírtartalom
MM018 Víztartalom
MM018 Vízaktivitás
MM018 pH
MM018 Összfehérje-tartalom
MM018 Nátrium-klorid-tartalom
MM018 Kötőszövetmentes fehérjetartalom
MM018 Salmonella spp.
MM018 Listeria monocytogenes
MM195 Mesterséges színezékek
MM195 Mesterséges édesítőszerek
MM195 Zsírtartalom
MM195 Összes foszfortartalom
MM195 Fehérjetartalom
MM195 Érzékszervi tulajdonságok
MM193 Mesterséges színezékek
MM193 Érzékszervi tulajdonságok
MM193 Zsírtartalom
MM193 Összes foszfortartalom
MM193 Mesterséges édesítőszerek
MM193 Listeria monocytogenes
MM193 Fehérjetartalom
MM193 Neotám
MM193 Neoheszperidin DC
MM197 Kadmium (Cd)
MM197 Aflatoxin total
MM197 Aflatoxin B1
MM197 Tartósítószer
MM197 Ólom (Pb)
MM197 Mesterséges színezékek
MM197 Koleszterin
MM197 GMO - szója
MM123 Cukortartalom
MM123 Koffein
MM123 Zsírtartalom
MM123 Nedvességtartalom
MM123 Mesterséges édesítőszerek
MM123 Érzékszervi tulajdonságok
MM121 Salmonella spp.
MM121 Kadmium (Cd)
MM085 Aflatoxin total
MM085 Vörös csíkos szem
MM085 Nivalenol
MM085 Nedvességtartalom
MM085 Keverék
MM085 Kadmium (Cd)
MM085 Gyommag őrleménye
MM085 Gipszes szem
MM085 Tisztaság
MM085 Érzékszervi tulajdonságok
MM085 Elszineződött szem
MM085 Darabos törmelék
MM085 Apró törmelék
MM085 Állati kártevők
MM085 Szervetlen és összes arzén
MM085 Aflatoxin B1
MM010 Kalcium (Ca)
MM010 Salmonella spp.
MM010 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM010 Zsírtartalom
MM025 Kadmium (Cd)
MM025 Ólom (Pb)
MM025 Glazúr
MM025 Szervetlen és összes arzén
MM025 Higany (Hg)
MM025 Vibrio parahaemolyticus
MM025 Salmonella spp.
MM060 Zsírtartalom
MM060 Tartósítószer
MM060 3-hidroxi-vajsav
MM060 Salmonella spp.
MM064 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM064 Zsírsavösszetétel
MM064 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM064 Víztartalom
MM064 Vas (Fe)
MM064 UV fluoreszcencia
MM064 Transz zsírsavak
MM064 Tokoferolok
MM064 Szappantartalom
MM064 Savszám
MM064 Savasság
MM064 Réz (Cu)
MM064 Peroxidszám
MM064 Omega-3 zsírsavak összesen
MM064 Oldószermaradék
MM064 Olajsav (C18:1n9c)
MM064 illóanyagtartalom
MM064 Ólom (Pb)
MM064 Érzékszervi tulajdonságok
MM064 Erukasav (C22:1n9)
MM064 3-monoklór-propán-1,2-diol
MM054 Nettó tömeg
MM054 Érzékszervi tulajdonságok
MM054 Salmonella spp.
MM111 Érzékszervi tulajdonságok
MM111 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM111 Cukortartalom
MM126 Ochratoxin A
MM126 Aflatoxin total
MM126 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM126 Őrlési finomság
MM126 Nedvességtartalom
MM126 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM126 Kapszaicinoid tartalom
MM126 Savban oldhatatlan hamu
MM126 Összes hamutartalom
MM126 Érzékszervi tulajdonságok
MM140 Vitamintartalom
MM140 Fehérjetartalom
MM140 Cukortartalom
MM140 Zsírtartalom
MM140 Zsírsavösszetétel
MM140 Mesterséges színezékek
MM140 Mesterséges édesítőszerek
MM151 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM151 Zsírtartalom
MM151 Sűrűség
MM151 Salmonella spp.
MM151 Listeria monocytogenes
MM151 Campylobacter spp.
MM095 Perklorát
MM095 Érzékszervi tulajdonságok
MM095 Salmonella spp.
MM043 Salmonella spp.
MM043 Listeria monocytogenes
MM043 koaguláz pozitív staphylococcus
MM043 Érzékszervi tulajdonságok
MM099 Perklorát
MM099 Ólom (Pb)
MM099 Kadmium (Cd)
MM099 Érzékszervi tulajdonságok
MM020 Zsírtartalom
MM020 Összfehérje-tartalom
MM020 Víztartalom
MM020 Vízaktivitás
MM020 pH
MM020 Nátrium-klorid-tartalom
MM020 Érzékszervi tulajdonságok
MM020 Salmonella spp.
MM020 Listeria monocytogenes
MM129 Perklorát
MM129 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM129 Besugárzottság TL-arány
MM129 Ólom (Pb)
MM129 Ochratoxin A
MM129 Homoktartalom
MM129 Hamutartalom
MM129 Aflatoxin total
MM129 Aflatoxin B1
MM129 Salmonella spp.
MM124 Besugárzottság TL-arány
MM124 Tömeg
MM070 F2-toxin (zearalenon)
MM070 Érzékszervi tulajdonságok
MM070 DON
MM070 Zsírtartalom szárazanyagra
MM070 Zsírtartalom
MM070 Nátrium-klorid-tartalom
MM184 Növényvédőszer-maradék
MM184 Nitroimidazolok
MM184 Glazúr
MM184 Béta-agonisták
MM184 Benzimidazolok
MM184 B1 - Antibakteriális szerek
MM184 Klóramfenikol
MM184 Avermektinek
MM184 Higany (Hg)
MM184 Sztilbének és származékok
MM184 Szteroidok - ösztrogének
MM184 Salmonella spp.
MM184 Piretroid
MM184 Szervetlen és összes arzén
MM184 Nitrofurán származékok
MM184 Malachitzöld
MM184 Ólom (Pb)
MM184 Kadmium (Cd)
MM202 Tercier-butil-hidrokinon (TBHQ)
MM202 Propil-gallát
MM202 Peroxidszám
MM202 Butil-hidroxi-toluol (BHT)
MM202 Butil-hidroxi-anizol (BHA)
MM204 Kapszaicinoid tartalom
MM204 Érzékszervi tulajdonságok
MM204 Aflatoxin total
MM204 Ochratoxin A
MM204 Őrlési finomság
MM204 Aflatoxin B1
MM204 Savban oldhatatlan hamu
MM204 Összes hamutartalom
MM204 Nedvességtartalom
MM204 Természetes színezőanyag-tartalom, ASTA színegységben
MM204 Éterrel kivont nem illékony anyagtartalom
MM205 Mikroorganizmusok száma
MM205 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM205 Zsírtartalom
MM205 Salmonella spp.
MM017 Nátrium-klorid-tartalom
MM017 Zsírtartalom
MM017 Ólom (Pb)
MM017 Kadmium (Cd)
MM017 Fehérjetartalom
MM017 Nitrit-nitrát
MM206 Nátrium-klorid-tartalom
MM206 Tömeg
MM206 Érzékszervi tulajdonságok
MM206 F2-toxin (zearalenon)
MM206 DON
MM206 Akrilamid
MM206 Savfok
MM207 Cukortartalom
MM207 Tartósítószer
MM207 Mesterséges színezékek
MM208 Tartósítószer
MM208 Cukortartalom
MM208 Mesterséges színezékek
MM211 Salmonella spp.
MM211 Campylobacter spp.
MM021 Zsírtartalom
MM021 Víztartalom
MM021 Nátrium-klorid-tartalom
MM021 Fehérjetartalom
MM021 Vízaktivitás
MM021 pH
MM021 Listeria monocytogenes
MM021 Salmonella spp.
MM201 Kalcium (Ca)
MM201 Salmonella spp.
MM201 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM201 Zsírtartalom
MM212 Salmonella spp.
MM213 Tömeg
MM213 Szárazanyag-tartalom
MM213 Érzékszervi tulajdonságok
MM213 Zsírtartalom szárazanyagra
MM213 Nátrium-klorid-tartalom
MM213 F2-toxin (zearalenon)
MM213 Cukortartalom
MM213 DON
MM215 Érzékszervi tulajdonságok
MM215 Zsírtartalom
MM215 Listeria monocytogenes
MM215 Kultúrából származó mikroorganizmusok száma
MM215 Fehérjetartalom
MM216 Salmonella spp.
MM216 Fumonizin (B1+B2)
MM216 Érzékszervi tulajdonságok
MM216 F2-toxin (zearalenon)
MM216 DON
MM216 Nedvességtartalom
MM216 Listeria monocytogenes
MM216 Őrlési finomság
MM217 Nitrát
MM217 Érzékszervi tulajdonságok
MM217 Zsírtartalom szárazanyagra
MM217 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM217 Szárazanyag-tartalom
MM217 Listeria monocytogenes
MM218 Érzékszervi tulajdonságok
MM218 Őrlési finomság
MM218 Nedvességtartalom
MM218 Hamutartalom
MM218 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MM219 Fehérjetartalom
MM219 Zsírtartalom
MM219 Mesterséges édesítőszerek
MM219 Érzékszervi tulajdonságok
MM221 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM221 Zsírtartalom
MM222 Érzékszervi tulajdonságok
MM222 Salmonella spp.
MM222 Listeria monocytogenes
MM223 Érzékszervi tulajdonságok
MM223 Zsírtartalom
MM223 Tartósítószer
MM223 Só (sóegyenérték)-tartalom
MM223 Salmonella spp.
MM223 pH
MM223 Mesterséges édesítőszerek
MM223 Listeria monocytogenes
MM223 Fehérjetartalom
MM224 Listeria monocytogenes
MM224 Érzékszervi tulajdonságok
MM224 Zsírtartalom
MM224 Salmonella spp.
MM224 Mesterséges színezékek
MM224 Mesterséges édesítőszerek
MM224 Fehérjetartalom
MM225 Perklorát
MM225 Tartósítószer
MM225 Mesterséges színezékek
MM225 Mesterséges édesítőszerek
MM225 Összes cukortartalom
MM225 Érzékszervi tulajdonságok
MM225 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM225 Kén-dioxid-tartalom
MM225 Homoktartalom
MM226 Perklorát
MM226 Savtartalom
MM226 Nátrium-klorid-tartalom
MM226 Mesterséges édesítőszerek
MM226 Illósav
MM226 Érzékszervi tulajdonságok
MM226 Tartósítószer
MM227 Kén-dioxid-tartalom
MM228 Perklorát
MM228 Cukortartalom
MM228 Vízben oldható szárazanyag-tartalom
MM229 Nettó tömeg
MM229 Salmonella spp.
MM229 Érzékszervi tulajdonságok
MM230 Tartósítószer
MM230 Salmonella spp.
MM231 Enterobaktérium
MM231 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM231 Zsírtartalom
MM231 Tartósítószer
MM231 Salmonella spp.
MM232 Víztartalom
MM232 Salmonella spp.
MM232 Idegen anyag (tojáshéj maradék)
MM232 Fehérjetartalom
MM232 Enterobaktérium
MM233 Növényvédőszer-maradék
MM233 Tropán alkaloidok
MM233 Sárgapigment-tartalom szárazanyagra
MM233 Őrlési finomság
MM233 Nyerszsírtartalom
MM233 Nedvességtartalom
MM233 Fumonizin (B1+B2)
MM233 Tisztaság
MM233 Érzékszervi tulajdonságok
MM233 DON
MM233 F2-toxin (zearalenon)
MM234 Savfok
MM234 Tojástartalom
MM234 DON
MM234 Tartósítószer
MM234 Érzékszervi tulajdonságok
MM234 F2-toxin (zearalenon)
MM234 Szétfővés mértéke
MM234 Nedvességtartalom
MM234 Főzési idő
MM235 Érzékszervi tulajdonságok
MM235 Zsírtartalom
MM235 Fehérjetartalom
MM236 Zsíroldószerben oldhatatlan anyagtartalom
MM236 Oldószermaradék
MM236 UV fluoreszcencia
MM236 3-monoklór-propán-1,2-diol
MM236 PAH (Policiklusos aromás szénhidrogének)
MM236 Zsírsavösszetétel
MM236 Víztartalom
MM236 Vas (Fe)
MM236 Transz zsírsavak
MM236 Tokoferolok
MM236 Szappantartalom
MM236 Savszám
MM236 Savasság
MM236 Réz (Cu)
MM236 Peroxidszám
MM236 Omega-6 zsírsavak összesen
MM236 Ólom (Pb)
MM236 Olajsav (C18:1n9c)
MM236 illóanyagtartalom
MM236 Érzékszervi tulajdonságok
MM236 Erukasav (C22:1n9)
MM237 Salmonella spp.
MM237 Campylobacter spp.
MM238 DON
MM238 Érzékszervi tulajdonságok
MM238 Szétfővés mértéke
MM238 Savfok
MM238 Nedvességtartalom
MM238 Főzési idő
MM238 F2-toxin (zearalenon)
MM239 Zsírtartalom
MM239 Víztartalom
MM239 Salmonella spp.
MM239 Nátrium-klorid-tartalom
MM239 Fehérjetartalom
MM239 Érzékszervi tulajdonságok
MM241 Szárazanyag-tartalom
MM241 Hamutartalom
MM241 Listeria monocytogenes
MM241 Fehérjetartalom
MM241 Fajazonossági vizsgálat
MM241 Zsírtartalom
MM241 Salmonella spp.
MM241 Escherichia coli
MM242 Multi toxin (Biochip)
MM243 Multi toxin (Biochip)
MM244 Zsírtartalom
MM244 Víztartalom
MM244 Nátrium-klorid-tartalom
MM244 Fehérjetartalom
MM244 Érzékszervi tulajdonságok
MM245 Érzékszervi tulajdonságok
MM245 Zsírtartalom szárazanyagra
MM245 Víztartalom a zsírmentes sajtanyagban
MM245 Szárazanyag-tartalom
MM245 Listeria monocytogenes
MM246 Campylobacter spp.
MM246 Salmonella spp.
MM247 Kötőszövet-húsfehérje arány
MM247 Zsírtartalom
MM247 Salmonella spp.
MI001 Listeria monocytogenes
MI001 Salmonella spp.
MI002 Bacillus cereus
MI002 Cronobacter sakazakii
MI002 Listeria monocytogenes
MI002 Salmonella spp.
MI308 Hepatitis A vírus
MI308 Listeria monocytogenes
MI308 Norovirus GI
MI308 Norovirus GII
MI308 Salmonella spp.
MI308 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI004 Listeria monocytogenes
MI004 Salmonella spp.
MI004 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI010 Salmonella spp.
MI016 Listeria monocytogenes
MI016 Salmonella spp.
MI017 Listeria monocytogenes
MI017 Salmonella spp.
MI019 Listeria monocytogenes
MI019 Salmonella spp.
MI019 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI027 Bacillus cereus
MI030 Listeria monocytogenes
MI030 Mikroorganizmusok száma
MI030 Salmonella spp.
MI033 Listeria monocytogenes
MI033 Salmonella spp.
MI034 Bacillus cereus
MI034 koaguláz pozitív staphylococcus
MI034 Listeria monocytogenes
MI034 Salmonella spp.
MI035 Listeria monocytogenes
MI040 Salmonella spp.
MI041 Salmonella spp.
MI042 Listeria monocytogenes
MI045 Listeria monocytogenes
MI045 Salmonella spp.
MI051 Salmonella spp.
MI056 Listeria monocytogenes
MI056 Salmonella spp.
MI058 Listeria monocytogenes
MI058 Salmonella spp.
MI064 koaguláz pozitív staphylococcus
MI064 Listeria monocytogenes
MI064 Salmonella spp.
MI065 Listeria monocytogenes
MI065 Salmonella spp.
MI067 Listeria monocytogenes
MI067 Salmonella spp.
MI068 Listeria monocytogenes
MI068 Salmonella spp.
MI069 Listeria monocytogenes
MI069 Salmonella spp.
MI070 Listeria monocytogenes
MI070 Salmonella spp.
MI073 Salmonella spp.
MI076 Listeria monocytogenes
MI076 Salmonella spp.
MI077 Listeria monocytogenes
MI077 Salmonella spp.
MI090 Salmonella spp.
MI091 Salmonella spp.
MI091 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI096 koaguláz pozitív staphylococcus
MI096 Listeria monocytogenes
MI096 Salmonella spp.
MI097 Mikroorganizmusok száma
MI098 Enterobaktérium
MI098 Listeria monocytogenes
MI099 koaguláz pozitív staphylococcus
MI099 Listeria monocytogenes
MI099 Salmonella spp.
MI100 Listeria monocytogenes
MI100 Salmonella spp.
MI107 Salmonella spp.
MI110 Salmonella spp.
MI111 Salmonella spp.
MI115 Salmonella spp.
MI115 Yersinia enterocolitica
MI118 Salmonella spp.
MI120 Salmonella spp.
MI120 Listeria monocytogenes
MI121 Salmonella spp.
MI121 Listeria monocytogenes
MI129 Bacillus cereus
MI129 Listeria monocytogenes
MI129 Salmonella spp.
MI130 Salmonella spp.
MI131 Enterobaktérium
MI131 Listeria monocytogenes
MI131 Salmonella spp.
MI132 Listeria monocytogenes
MI132 Salmonella spp.
MI135 Coliform
MI135 Pseudomonas aeruginosa
MI136 Coliform
MI136 Pseudomonas aeruginosa
MI141 Salmonella spp.
MI142 Salmonella spp.
MI143 Salmonella spp.
MI144 Salmonella spp.
MI145 Listeria monocytogenes
MI146 Listeria monocytogenes
MI148 Campylobacter spp.
MI148 Salmonella spp.
MI150 Salmonella spp.
MI154 Bacillus cereus
MI154 koaguláz pozitív staphylococcus
MI154 Listeria monocytogenes
MI154 Salmonella spp.
MI157 Campylobacter spp.
MI157 Listeria monocytogenes
MI157 Salmonella spp.
MI125 Listeria monocytogenes
MI125 Salmonella spp.
MI127 Listeria monocytogenes
MI127 Salmonella spp.
MI169 Listeria monocytogenes
MI169 Salmonella spp.
MI309 Listeria monocytogenes
MI309 Salmonella spp.
MI309 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI189 Salmonella spp.
MI191 Bacillus cereus
MI191 Clostridium perfringens
MI191 koaguláz pozitív staphylococcus
MI191 Listeria monocytogenes
MI191 Salmonella spp.
MI193 Listeria monocytogenes
MI198 Bacillus cereus
MI198 Enterobaktérium
MI198 koaguláz pozitív staphylococcus
MI198 Listeria monocytogenes
MI199 Enterococcus
MI198 Salmonella spp.
MI300 Escherichia coli
MI300 Listeria monocytogenes
MI300 Salmonella spp.
MI300 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI305 Norovirus GI
MI305 Norovirus GII
MI305 Hepatitis A vírus
MI310 Bacillus cereus
MI310 Listeria monocytogenes
MI310 Mikroorganizmusok száma
MI213 Salmonella spp.
MI213 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI214 Campylobacter spp.
MI214 Salmonella spp.
MI215 Echinococcus granulosus
MI221 élő probiotikus flóra ellenőrzése
MI301 Escherichia coli
MI301 Listeria monocytogenes
MI301 Salmonella spp.
MI301 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI223 Campylobacter spp.
MI223 Listeria monocytogenes
MI223 Salmonella spp.
MI224 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI228 Listeria monocytogenes
MI228 Salmonella spp.
MI311 Listeria monocytogenes
MI311 Salmonella spp.
MI230 Listeria monocytogenes
MI230 Salmonella spp.
MI231 Listeria monocytogenes
MI237 Listeria monocytogenes
MI237 Hepatitis A vírus
MI240 Listeria monocytogenes
MI240 Salmonella spp.
MI241 Salmonella spp.
MI244 Anisakida fajok
MI244 Bacillus cereus
MI244 Listeria monocytogenes
MI302 Escherichia coli
MI302 Listeria monocytogenes
MI302 Salmonella spp.
MI302 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI303 Escherichia coli
MI303 Listeria monocytogenes
MI303 Salmonella spp.
MI303 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI247 Listeria monocytogenes
MI247 Shiga toxin termelő Escherichia coli
MI248 Salmonella spp.
MI306 Listeria monocytogenes
MI306 Norovirus GI
MI306 Norovirus GII
MI306 Hepatitis A vírus
MI297 Campylobacter spp.
MI297 Salmonella spp.
MI298 Salmonella spp.
MI307 Listeria monocytogenes