null Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében

Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében

Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében
2021. február 16., kedd

Hálózati karbantartás miatt átmenetileg szünetel a Nébih informatikai rendszereinek elérése. A leállás előreláthatólag 2021. február 26-án 14 órától február 28-án 16 óráig tart és a hivatal valamennyi szakrendszerét érinti.

Kérjük a tisztelt felhasználókat, hogy péntek kora délutántól vasárnap késő délutánig – a fentiekre tekintettel – mellőzzék a Nébih honlapjának, az Ügyfélprofil Rendszernek és kapcsolódó rendszereinek, valamint a hivatal kampányoldalainak (pl. eteltcsakokosan.hu, maradeknelkul.hu, veszettsegmentesites.hu, szupermenta.hu stb.) használatát! 

Megértésüket köszönjük!

A hálózati karbantartás befejeztével várjuk vissza Önöket felületeinken!

 

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
 


Friss hírek

OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsverseny 2021: Június 25-ig lehet nevezni
2021. június 9., szerda

OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsverseny 2021: Június 25-ig lehet nevezni

2021-ben az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub), a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakmai partnerségével újra meghirdeti az OKÉS Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt, melyre várják az ország minden tájáról azon versenyezni kívánó közétkeztetőket, akik összemérnék tudásukat, vagy megméretnék magukat.

Tovább >

ONE Konferencia 2022
2021. június 8., kedd

ONE Konferencia 2022

A ONE – Egészség, Környezet, Társadalom – Konferencia 2022 (Brüsszel, 2022. június 21-24.) Tudományos Programbizottsága felhívást tett közzé absztraktok (digitális poszterek) beküldésére.

Tovább >