null Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében

Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében

Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében
2021. február 16., kedd

Hálózati karbantartás miatt átmenetileg szünetel a Nébih informatikai rendszereinek elérése. A leállás előreláthatólag 2021. február 26-án 14 órától február 28-án 16 óráig tart és a hivatal valamennyi szakrendszerét érinti.

Kérjük a tisztelt felhasználókat, hogy péntek kora délutántól vasárnap késő délutánig – a fentiekre tekintettel – mellőzzék a Nébih honlapjának, az Ügyfélprofil Rendszernek és kapcsolódó rendszereinek, valamint a hivatal kampányoldalainak (pl. eteltcsakokosan.hu, maradeknelkul.hu, veszettsegmentesites.hu, szupermenta.hu stb.) használatát! 

Megértésüket köszönjük!

A hálózati karbantartás befejeztével várjuk vissza Önöket felületeinken!

 

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
 


Friss hírek

Magyarország hivatalosan is mentes a kéknyelvbetegségtől
2021. március 5., péntek

Magyarország hivatalosan is mentes a kéknyelvbetegségtől

Elismerte az Európai Unió a kéknyelvbetegség-mentesítési program eredményességét Magyarországon. A nyilatkozattal egyidejűleg az ország teljes területén feloldották a betegség miatt elrendelt korlátozásokat. Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a kedvező státusz fő pozitívumaként az élőállat-szállítások folyamatának egyszerűsödését emelte ki.

Tovább >

Street food vendéglátóhelyet függesztett fel azonnali hatállyal a Nébih
2021. március 4., csütörtök

Street food vendéglátóhelyet függesztett fel azonnali hatállyal a Nébih

Egy fővárosi street food ételeket kínáló egység ellenőrzése során súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot is jelentő higiéniai körülményekkel szembesültek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei. A szakemberek által megállapított hiányosságok az egység tevékenységének azonnali felfüggesztését indokolták.

Tovább >