null Szeptember 10-11-én csökkentett kapacitással működik a Nébih ügyfélszolgálata

Szeptember 10-11-én csökkentett kapacitással működik a Nébih ügyfélszolgálata

2024. szeptember 5, csütörtök

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatja az ügyfeleket, hogy 2024. szeptember 10-11-én a Nébih ügyfélszolgálatai továbbképzés miatt csökkentett kapacitással működnek.

A változás a következő ügyfélszolgálatokat érinti: 

  • Általános (06-1-336-9000),
  • ENAR (06-1/336-9050)
  • Lóútlevél (06-1/316-0663)
  • valamint a Felügyeleti Díj Ügyfélszolgálata (06-1-336-9024)

Ez idő alatt az élelmiszerbiztonsági probléma bejelentésére szolgáló ZöldSzám ügyfélszolgálaton (06-80-263-244) üzenetrögzítő fogadja a hívásokat. 

A csökkentett kapacitású működés az email történő ügyintézésre nincs hatással, tehát megkereséseiket a megszokott ütemben dolgozzuk fel, és válaszoljuk meg. Erre való tekintettel kérjük, hogy szeptember 10-én és 11-én elsősorban az alábbi csatornákat használják:

  • ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu
  • enarufsz@nebihggov.hu
  • loutleveliroda@nebih.gov.hu
  • felugyeletidij@nebih.gov.hu

Megértésüket köszönjük!
 


Friss hírek

2025. december 12, péntek

Karácsonyi gasztroajándékok biztonságosan a Nébih tanácsaival

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Oktatási Programja a karácsonyi ünnepek közeledtével a házi gasztroajándékok készítésének alapvető tudnivalóit gyűjtötte össze. Az ünnepi időszak közeledtével ugyanis egyre többen választják a személyre szabott, házilag készített gasztroajándékokat: lekvárokat, krémlikőröket, süteményeket vagy éppen ízesített olajokat. A házilag készített finomságok esetében azonban nem elég csak az ízekre és a csomagolásra figyelni, első az élelmiszerbiztonság!

Tovább >

2025. december 11, csütörtök

A Nébih 2025-ben is célzott helyszíni ellenőrzésekkel támogatta a jogszerű hazai drónos növényvédelmet

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2025-ben is elvégezte a drónos növényvédelmi tevékenységet reklámozó magánszemélyek és vállalkozások támogató jellegű, helyszíni ellenőrzését. Bár a vizsgálatok az idei évben is vegyes eredményekkel zárultak, a szakemberek ugyanakkor fejlődést tapasztaltak.

Tovább >