null Hód-Menza csapat

Hód-Menza csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Verók András - Hód-Menza Nonprofit Kft.

2003-ban pincérként végzett, majd egyéni vállalkozóként, később pultosként dolgozott.

2013 decemberében szakácsképesítést szerzett a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Intézetben.

Gyakorlatát a Kenguru Panzióban és a szegedi Hunguest Hotel Forrásban töltötte. A szakács tanulmányok alatt érett meg benne a gondolat, hogy menza szakácsként dolgozzon.

2014 óta a Hód-Menza Nonprofit Kht.-nél főz, a gyermekétkeztetésben. A Kertvárosi Katolikus Iskola konyha vezetője, itt tálal mindennap a gyerekeknek, így közvetlen kapcsolatban is van velük.

2014-ben már részt vett az OKÉS közétkeztetési szakácsversenyén,véleménye szerint rengeteg tapasztalattal gazdagodott.

 

 

Gedai Endre - Hód-Menza Nonprofit Kft.

A hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolában végzett szakácsként.

Munkahelyein igyekszik a legjobb képességei szerint fejlődni, tovább képezni magát. Munkájában törekszik a folyamatos megújulásra, de a hagyományos magyar konyhát is szem előtt tartja. Törekszik arra, hogy az ételei  kiváló magyar minőségű alapanyagokból készüljenek.

2007-óta dolgozik a Hódmezővásárhelyi Hód-Menza Nonprofit Kft-nél mint szakács és  ahol mindig számíthatnak pontos és tiszta munkájára.

Menü

Előétel Főétel Desszert
Hideg zöldségkrémleves bulgurral Erdélyi karaj burgonyalepénnyel Mákfelfújt meggymártással

Friss hírek

2024. december 11, szerda

Tájékoztatás: elveszett hatósági bélyegzők

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatala tájékoztatása

Tovább >

2024. december 4, szerda

Tájékoztatás a dísznövény szaporítóanyag-kísérő okmányról

A dísznövénytermesztőknek vagy forgalmazóknak értékesített dísznövény szaporítóanyag csak olyan tételekben forgalmazható, amely rendelkezik úgynevezett szaporítóanyag-kísérő okmánnyal.

Tovább >