null Helyreigazítás

Helyreigazítás

2016. május 12, csütörtök

2016. május 11-én „Növényvédőszer-maradékot mutattak ki egyiptomi paprikában” közzétett hírben a rendelkezésünkre álló információk alapján tévesen jelöltük meg a GAVA Hungária Kft.-t az Egyiptomból származó paprika tétel első magyarországi forgalmazójaként. A cég által rendelkezésünkre bocsátott dokumentumok alapján a GAVA Hungária Kft. beszállítóként és nem első magyarországi forgalmazóként érintett az ügyben.

A javított közlemény itt olvasható.

NÉBIH


Friss hírek

2024. május 22, szerda

Új rendelet a gyógyszeres takarmány szabályozásban

Megjelent a nem céltakarmányokban visszamaradó antimikrobiális hatóanyagok egyedi keresztszennyeződési határértékeinek és ezen anyagokra vonatkozó analitikai módszerek megállapításáról szóló EU rendelet.

Tovább >

2024. május 17, péntek

Május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is véget ér a tűzgyújtási tilalom

Az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak és a jelenleg is zajló esőzésnek köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyetértésben, 2024. május 18-tól visszavonja a tűzgyújtási tilalmat Bács-Kiskun vármegyében. A hatósági döntés eredményeképpen egyetlen vármegyében sem lesz érvényben tűzgyújtási tilalom az országban.

Tovább >