null EMGA géptámogatás 2014.

EMGA géptámogatás 2014.

EMGA géptámogatás 2014.
2014. szeptember 25, csütörtök

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk figyelmüket, hogy az Igazgatóság 2014. október 1-jétől kizárólag a szövegben található LINK-en elérhető, kitöltött Űrlapon fogadja a kérelmeket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy „az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból a borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez a 2011. évtől igényelhető támogatásról” szóló 83/2011. (VIII. 31.) VM rendelet 8. § (5) bekezdés c) pontjában meghatározott hatósági bizonyítványt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Borászati és Alkoholos Italok Igazgatóság (a továbbiakban: Igazgatóság) adja ki.

A hatósági bizonyítvány kiadása díjtalan.

A kérelem benyújtásához szükséges űrlap az alábbi link megnyitásával érhető el. (Kérelem űrlap)

Kérjük, hogy a kérelmeket kizárólag az űrlapot kitöltve küldjék meg, az 1508 Budapest, Pf. 47 postai címre, a 06/1/212-4978 fax számra, a bor@nebih.gov.hu elektronikus címre, vagy személyesen nyújtsák be az Igazgatóság titkárságán.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az Igazgatóság 2014. október 1-jétől kizárólag a fenti LINK-en elérhető, kitöltött Űrlapon fogadja a kérelmeket.

A beérkezett „Kérelem borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez” tárgyú kérelemhez kapcsolódó hatósági bizonyítvány kiállításának ügyintézési határideje, a beérkezés dátumától számított 2 munkanap. Az Igazgatóságra beérkezett kérelmek elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Az elkészült hatósági bizonyítványt személyesen hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig vehetik át, vagy előzetes kérésüknek megfelelően elpostázzuk azt a megadott címre.

 Az MVH 143/2014. (IX.22.) közleménye szerint, a 2014. október 16-a előtt, vagy 2014. december 31-ét követően benyújtott (postára adott) támogatási kérelmet az MVH Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatósága érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

 A borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez nyújtott támogatás igénylésének feltételeiről a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapja (www.mvh.gov.hu) ad tájékoztatást, illetve további információ kérhető az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen.


Friss hírek

Idén is biztosítja a Nébih az anyatehéntartás-támogatást igénybe vevő állattartók részére a szaporítási események előremenő bejelentését
2022. december 1, csütörtök

Idén is biztosítja a Nébih az anyatehéntartás-támogatást igénybe vevő állattartók részére a szaporítási események előremenő bejelentését

A hatályos jogszabályban* foglaltak szerint – a korábbi évekhez hasonlóan – továbbra is azok a szarvasmarhatartók jogosultak az anyatehéntartás-támogatás igénybevételére, akik határidőn belül eleget tesznek az adatszolgáltatási kötelezettségüknek. Ehhez nyújt segítséget a Nébih fejlesztése, amely 2022. december 1-jétől előremenően is lehetővé teszi az év végéig esedékes online és papíralapú adatszolgáltatást.

Tovább >

Januártól módosul a növényvédelmi drónpilótaképző intézmények jelentkezésére vonatkozó feltételrendszer és eljárásrend
2022. november 30, szerda

Januártól módosul a növényvédelmi drónpilótaképző intézmények jelentkezésére vonatkozó feltételrendszer és eljárásrend

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) módosította a pilóta nélküli légijárműves (drónos) növényvédelmi alapképzés megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó feltételrendszert és eljárásrendet. Az új változat 2023. január 1-jétől lép hatályba.

Tovább >