null E-hírlevelet indít a Nébih

E-hírlevelet indít a Nébih

E-hírlevelet indít a Nébih
2022. május 13, péntek

Kiemelt híreinek széleskörű terjesztése érdekében elektronikus hírlevelet indít a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A kéthetente jelentkező információs kivonat célja, hogy a hivatal legfrissebb hírei azokhoz is eljussanak, akik nem böngészik naponta a Nébih honlapját. A hírlevél kiküldése 2022. május 26-án indul, rendszeres kézbesítése egyszeri regisztrációhoz kötött. A feliratkozásra szolgáló űrlap már elérhető a Nébih portál főoldalán.

Rövidesen újfajta információs szolgáltatással bővíti kommunikációs csatornáinak körét a hazai élelmiszerlánc-biztonsági hatóság. A Nébih kéthetente jelentkező e-hírlevele elsősorban azoknak a magánszemélyeknek, valamint az élelmiszerláncba tartozó termelőknek, vállalkozóknak a rendszeres tájékoztatását célozza, akik kevésbé ismerik, látogatják a hivatali portált.

A hírlevél egy-egy kéthetes időszak kiemelt híreit, aktuális eseményeit szedi csokorba. Tájékoztatást ad többek közt a friss termékvisszahívásokról, valamint felhívja az érintettek figyelmét a Nébih profiljába tartozó intézkedések, adatszolgáltatások határidejére. Betekintést nyújt a hivatal futó és újonnan induló kampányaiba is, és sok más érdekességgel szolgál minden második csütörtökön.

Mindezekről azok értesülhetnek, akik elektronikus levélcímükkel regisztrálnak a rendszeres hírszolgáltatásra a https://portal.nebih.gov.hu/hirlevel linken elérhető űrlap segítségével.  


Friss hírek

Növényvédelmi drónpilótákat képző intézményeket jelölt ki a Nébih
2022. május 23, hétfő

Növényvédelmi drónpilótákat képző intézményeket jelölt ki a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatja a permetező drónnal dolgozni kívánó szakembereket, hogy elérhetővé vált honlapján a növényvédelmi drónpilóta képzőintézmények nyilvántartása.

Tovább >

Mezőgazdasági eredetű, nem ökológiai élelmiszer-összetevők tagállami engedélyezése
2022. május 23, hétfő

Mezőgazdasági eredetű, nem ökológiai élelmiszer-összetevők tagállami engedélyezése

Amennyiben egy mezőgazdasági eredetű összetevő nem található meg a 889/2008/EK rendelet IX. mellékletében, az alábbi feltételek mellett a Pest Megyei Kormányhivatal engedélyével használható:

Tovább >