null Címváltozás az ENAR-ban

Címváltozás az ENAR-ban

Tájékoztatjuk, hogy 2015. március 1-től a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ENAR (Egységes Nyilvántartási és Azonosítási Rendszer) levelezési címe megváltozott.

Tájékoztatjuk, hogy 2015. március 1-től a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ENAR (Egységes Nyilvántartási és Azonosítási Rendszer) levelezési címe megváltozott.

Az új cím: NÉBIH-ENAR, 1537 Budapest, Pf. 397.

Kérem, hogy a jövőben az ENAR-t érintő postai küldeményeit (pl.: marhalevelek, szállítólevelek, TIR bizonylatok, termékenyítési jegyek stb.) a fenti címre küldeni szíveskedjék.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eddig is használatos NÉBIH, ENAR, 1525 Budapest, Pf. 30. cím nem szűnt meg, az oda küldött postai küldeményeket nem szükséges az új címre ismét elküldeni.


Friss hírek

2024. február 26, hétfő

Március 1-jétől változnak az afrikai sertéspestis kártalanítási tételei

2024. március 1-jétől módosulnak az afrikai sertéspestis (ASP) mentesítési tervhez kapcsolódó, állami kártalanítási tételek. A kártalanítási eljárás új díjtételei az érintett résztvevőkkel történt egyeztetés alapján születtek meg. Az új díjtételek kidolgozása során kiemelt szempont volt, hogy azok az egész ország területén segítsék elő az állománysűrűség további csökkentését, és ösztönözzék a vaddisznóhús felhasználását az ASP-től mentes területeken.

Tovább >

2024. február 21, szerda

HPAI vakcinabank a járványvédelem szolgálatában

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve HPAI vakcinabankot hozott létre. A Ceva által gyártott, magas patogenitású madárinfluenza vírus elleni vakcina ideiglenes, rendkívüli körülmények esetére vonatkozó engedélyt kapott. Ezt követően megállapodás született arról, hogy a vakcinából az oltóanyagtermelő cég készletet fog fenntartani, amelyből szükség esetén oltóanyagot tud biztosítani a hatóság számára.

Tovább >