null Business Breakfast a Nébihhel: megelőzések és jó tanácsok a vendéglátósoknak

Business Breakfast a Nébihhel: megelőzések és jó tanácsok a vendéglátósoknak

Business Breakfast a Nébihhel: megelőzések és jó tanácsok a vendéglátósoknak
2019. november 25, hétfő

Közös workshopot szervezett 2019. november 21-én a Nébih és a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara (MOLK) Budapesten, a hivatal épületében. A „Business Breakfast a Nébihhel: megelőzések és jó tanácsok a vendéglátósoknak” című esemény az immár hagyományosnak számító Olasz Gasztronómiai Világhét rendezvénysorozatához kapcsolódott.

A Negyedik Olasz Gasztronómiai Világhét egyik állomásaként mintegy 25, a vendéglátás világában dolgozó olasz érintettet látott vendégül a Nébih. A rendezvény célja az volt, hogy konkrét segítséget nyújtson a szektorban dolgozóknak, egyúttal lehetőséget biztosítson számukra a kapcsolatteremtésre. A workshop előadásai e szellemiségnek megfelelően kitértek a nyomon követésre, a jellegzetes hibák megelőzésére és egyéb jó tanácsokra a vendéglátás területén. Emellett a résztvevők képet kaphattak az olasz-magyar érintettségű RASFF eseményekről is.


Business Breakfast a Nébihhel


Friss hírek

Hamisított élelmiszereket vont ki a forgalomból a Nébih
2020. június 15, hétfő

Hamisított élelmiszereket vont ki a forgalomból a Nébih

Egy fővárosi, egyebek mellett élelmiszert is árusító üzlet ellenőrzése során számos, jogellenesen meghosszabbított minőségmegőrzési idejű, ezért hamisítottnak minősülő élelmiszert vontak ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.

Tovább >

A „Karanténkutatás” eredményei - A koronavírus által okozott járványügyi helyzet hatása az élelmiszerfogyasztókra
2020. június 11, csütörtök

A „Karanténkutatás” eredményei - A koronavírus által okozott járványügyi helyzet hatása az élelmiszerfogyasztókra

2020. június 11-én lezajlott az ötödik Nébih Kerekasztal, ahol a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának Marketing és Kereskedelem Intézete és a TÉT Platform szakemberei által lefolytatott, a járványügyi helyzet élelmiszerfogyasztásra gyakorolt hatásait vizsgáló felmérés eredményeit mutatták be. A rendezvényen a feldolgozóiparban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek és a fogyasztók érdekeit képviselő civil szervezetek is megosztották tapasztalataikat az elmúlt időszakkal kapcsolatban.

Tovább >