Biztonságos és kiváló minőségű a magyar hús
Szigorú élelmiszerlánc-felügyeleti hatósági rendszer, benne a Nébih is garantálja, hogy kizárólag biztonságos magyar hús kerülhet a lakossághoz, a húsvéti ünnepekre készülve is. Ráadásul a hazai hústermékek nem csak biztonságos választást jelentenek, de a minőségük is kimagasló, így a mindennapi étkezésekhez és az ünnepi alkalmak fogásaihoz egyaránt tökéletes alapul szolgálnak. Választásukkal, az egészségestudatos táplálkozás mellett, a magyar állattenyésztés fennmaradását is kiemelten támogatják a vásárlók.
Biztonságos és kimagasló minőségű a magyar sertéshús. A biztonságot a magas színvonalú és elismert élelmiszerlánc-felügyeleti rendszer, benne a Nébih munkája adja. Mindezt most az RSZKF árnyékában kiegészítő biztosítékokkal is megerősítette a hatóság: még szigorúbb állategészségügyi intézkedések szolgálják az élelmiszerbiztonságot.
A magyar emberek a második legjobban működő állam által felügyelt területnek tartják az élelmiszerlánc-biztonságot. Emellett a húsok és a húskészítmények is dobogós helyen szerepelnek, ha arról kell vallani, mely termékeknél fontos, hogy az magyar előállítású legyen. Az okok között, a magyar munkahelyek támogatása mellett elsősorban az szerepel, hogy a hazai termékek jobb minőségűek, finomabbak, valamint biztonságosabbak.
Mindez alátámasztja, hogy a magyar emberek tisztában vannak az élelmiszerelőállítás és annak hazai felügyeletének értékével. Kiemelten fontos tehát, hogy senki se üljön fel a tévhiteknek! A magyar hús és húskészítmények továbbra is tökéletes alapul szolgálnak minden étkezéshez. A hazai hústermékek választásával pedig, az egészségestudatos táplálkozás mellett, a magyar állattenyésztés fennmaradását is hatványozottan támogatják jelenleg a vásárlók.