null A fejlesztésé a jövő az élelmiszeriparban is

A fejlesztésé a jövő az élelmiszeriparban is

2015. március 4, szerda

Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot szervez 2015. március 5-én a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara. Az élelmiszerágazat szereplőinek szóló rendezvényen terítékre kerülnek többek között az ágazat stratégiai kérdései, a fejlesztési programok és források, valamint a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegítő állami intézkedések is.

Az élelmiszerágazat stratégiai fontosságú terület Magyarország számára. Éppen ezért az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Földművelésügyi Minisztérium és a Külgazdasági és Külügyminisztérium részvételével megvalósuló szakmai program érinti többek között az ágazat stratégiai kérdéseit és a közeljövőben megnyíló fejlesztési programokat és forrásokat. A konferencián napirendre kerülnek az élelmiszervállalkozások és a hazai egyetemek együttműködésében rejlő lehetőségek, illetve bemutatják azokat az állami intézkedéseket, amelyek a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegíthetik.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban előzetes jelentkezéshez kötött. További információ és a regisztrációs űrlap elérhető a www.foodconf.hu weboldalon.


Friss hírek

2024. szeptember 13, péntek

Új ügyvezető igazgatót keres az EFSA

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság és az EU Official Journal honlapján is megjelent az EFSA új ügyvezető igazgatójának felvételére vonatkozó pályázati felhívás.

Tovább >

2024. szeptember 13, péntek

Komárom-Esztergom, Vas, Zala és Somogy vármegyékben is visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

Szeptember 14-től Komárom-Esztergom, Vas, Zala és Somogy vármegyékben is megszűnik a tűzgyújtási tilalom. Budapesten és a további 13 vármegyében fennmarad a tűzveszélyes időszak.

Tovább >